Sezatoarea canadiana (68)
Raspunsuri - Pagina 5
nelia spune:
Revin. Columbia si The North Face sint facute sa reziste pina la -35-40 de grade si pe bune, asa si este. Pe Agata o imbrac de doi ani doar in strampi si o bluza de bumbac in costumul de la Columbia si tot spune ca ii este cald, oricit de frig ar fi afara. Plus ca se poate juca in voie in el, nu o incomodeaza, daca il vezi cit de subtire pare... Si daca tot m-am declarat fan The North Face, sa va mai spun ce si-a luat sotul de acolo: un costum de ploaie, pentru munte - excelent! Are o jeaca subtire, care intra intr-o poseta sau intr-un buzunar mic de rucsac, incepe ploaia si o pui pe tine si... este perfect impermeabila, asa cum scrie pe eticheta. Se termina ploaia, o scuturi de apa si se usuca imediat, o bagi la loc de unde ai scos-o. Si pantalonii sint la fel. Am zis ca daca ne mai luam ceva de iarna sau de ploaie, alegem de la aceasta firma. Ah, ar fi un impediment, pe costum a dat Octav vreo 300 de dolari, dar pe bune ca merita.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">31+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Ira spune:
Nelia, pe care costum a dat Octav 300$ ? Pe cel de ploaie sau pe cel al Agatei ? Unul de ploaie as vrea si eu sa-mi cumpar, dar pt. copil sa dau 300$ si sa tina 1 an mi se pare enorm de scump.
Cred ca anul acesta o sa-i iau si eu unul mai bun, astept ceva reduceri in Publisac ca Sofia e mai mult afara decat in casa.
Exista vreo poza cu costumul de ploaie al lui Octav ? Merci.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
oanagabriela spune:
Lorelai,
Noi sintem la al treilea costum de iarna de la "Souris Mini", http://www.sourismini.com si sint exceptionale. Am avut noroc ca Antonia a putut sa poarte un costum 2 ani (find mai micuta), costa in jur de $250 - $260, sint usoare, tin f.cald, nu se uda absolut de loc si sint si f.rezistente. Am mai "corupt" si pe mama celei mai bune prietene a Antoniei, care acum cumpara numai de acolo.
Au magazine la Fairview, complexul Desjardains si inca citeva locuri (parca si in Laval). Gasesti toate informatiile pe site.
Pacat ca nu veniti si voi in vizita la Montreal...
Simonna spune:
Moi, m-ati innebunit! Ma duc acasa sa vad ce scrie pe costumul de iarna a lui Atomix, pe care l-am luat cu 60 de dolari din Loblows, scria pe el ca-i de minus 30 sau asa ceva, a schiat de-a rupt locul doar cu prostia aia de underwear speciala de schi pe sub geaca, da' acu' m-ati pus pe ginduri, ma duc sa consult eticheta!
Eu, apart de dilema cu pestele de la "Betiveala", mai am o dilema: cum faceti, dom'le, sa si produceti prajiturile cu pricina? Ca pe mine, numai daca incerc sa citesc retetele alea interminabile, ma ia cu ameteala!? Tot respectul! Da' ceva asa, straight forward, ca la clatite sau papanasi, n-aveti?
Pupici, gata si lunch-ul de azi, pupici,
Simonna
khristin spune:
Saliu duamnelor ,
Iaca bag si eu un oki rapid aici la voi sa vad care mai sint noutatile, ca la mine la scoala il sarbatorim azi pe Terry Fox si a fost o zi mai relache ....
Simona, esti tare mai , care va sa zica la tine papanasii sint mai straightforward? Eu sint mai la capitolu' asta...
Weekend placut sa aveti
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris
Ira spune:
Oana, daca i-a ramas mic Antoniei minisouris-ul si e ok, in stare buna, iti pot da 50 $ pe el ca sa facem amandoua economie. Ce zici ?
Eu acum is cu imprimanta, vreau una buna si nu-s de unde sa iau...si un nou rucsac swiss. O sa incep cu B en gros.
Simona, nici eu n-am dat jamais mai mult de-o 100$ pe un costum de Sofie, mi se pare si asa mult. Iar bocancii mei de iarna, cumparati de la Walmart cu 18$, pe care i-am zapacit 3 ani in sir (eu merg f mult pe jos) si pe care scria -40]celsius...sunt si acum in stare buna, da' anu' asta ma risc sa-mi iau altii, ca deja m-am plictisit de ei.
Cristina, cum mai e la scoala ? Eu azi cand vine Sibin tre' sa ma duc sa recuperez 3 ore de pian, desi vinerea nu lucrez, ca am avut ieri un show si a trebuit sa le deplasez.
Pe Sofie am zapacit-o in pupici azi, doamne, ce bine e cand sta acasa si ce fericita sunt cand o am in brate straaaaaaaans strans!
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
mikiion spune:
IRA vine mama marti!!! A primit viza f. f. repde. A trimis actele prin dhl luni si miercuri peste o sapt avea pasaportul inapoi. Nu a chemat-o la interviu de loc!!!!!
Si am reusit sa gasesc un bilet rapid!!!!Asa ca vine marti pe 2.
Stiti unde gasesc formularul ala pe care trebuie sa-l completeze mama in avion? Ca ea nu intelege nimic in fr. sau engl!!!!!
Ieri Marc a stat pana la 2 si ceva la gradi. Si a dormit!!!!!!A reusit tipa sa-l faca sa doarma in patut. Eu nu mai pot sa fac asta de pe la 6 luni!!!!!Ea l-a pus, la lasat sa planga si a adormit dupa vreo 15 minute. Mi-a spus ca important e sa nu-i cedezi ca apoi tin ei minte si nu se lasa!!!!Ea doar i-a vorbit bland si a stat langa el pe un pat pana a adormit...Ce inseamna tactica!!!!!
Mihaela
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
mikiion spune:
Costum de iarna am luat de la sears, Gusti. Dar nu era asa de usor si flexibil. Oricum el nu mergea atunci!!!!sa vedem iarna asta ce facem, ca i-am luat prin februarie de la Loblows doua cu 10 cad fiecare, la ultimele solduri. Dar nu stiu daca fac fata la frigul de aici..Oricum nu as da 200 pe unul ca al meu se tavaleste deja in noroi ca pocusorul. L-a scapat azi sotul intr-o balta si s-a asezat acolo cu fundul!!! Pai daca asa a vazut el in Teletubbies!!!!
sa stiti ca e idee buna sa luati pt. anul urmator la soldurile din febr. Dar trebuie bine apreciata cresterea copilului.
Lorelai Pozele sunt din gradina botanica. Mi-ai dat o idee cu abonamentul.Ca noi mergeam seara dupa ora 18.00 cand se deschide gratuit. Iar iarna pana in 15 mai e toata ziua intrarea gratuita.
Eu din cauza gradinii cred ca o sa ma mut in Rosemont daca gasesc la un duplex, cum stau acum. Cel putin asa mi-am dorit dar atunci nu am gasit.Si am ajuns la capatul lumii in Anjou!!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
nelia spune:
Ira, m-am uitat pe site si nu vad geaca lui Octav, eu ii zic costum, dar de fapt era separat, doar materialul seamana. Al Agatei a fost 250, al lui Octav a fost 300 impreuna. Daca intri intr-un Sport Experts si te uiti la geci si pantaloni subtiri The North Face, speciali pentru ploaie, vei gasi sigur ceva ce vrei. Octav si l-a cumparat anul trecut, in octombrie.
Eu dau pe costumele Agatei, pentru ca o tin si trei ani si ei nu-i place sa se imbrace gros, ma gindesc ca nu e mult o suta pe an... Sta foarte mult afara si imi place sa o stiu in siguranta. La copii mai mici de 3-4 ani nici eu nu cred ca as da chiar atit (norocul nostru ca le-am primit), pentru ca ei cresc repede si le ramin mici. Plus ca la mine merita orice investitie de genul acesta, ca se intinde pe mult mai multi ani, pentru ca am trei copii si trec de la unul la altul... Micutei de Tudora inca nu am apucat sa-i cumpar mare lucru, ca a primit totul de-a gata.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">31+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Ira spune:
Mihaela, felicitari pt. mama ta, eu zic sa stai linistita, ca n-o fi ultima care aterizeaza si nu stie fr si engl. O s-o ajute acolo cineva in avion.
Nelia, la tine se merita, ai dreptate, si daca le poarta 3 ani cu atat mai mult. A mea creste ca din apa, se lungeste extraordinar de mult, daca io, care-o vad zilnic imi dau seama - tu cred ca n-o s-o mai recunosti, la 8-9 ani o sa ma intreaca.
Aoleu, azi n-am deloc chef de ore, noroc ca sunt putine. Imi vine sa dorm non stop. Noroc cu Sofia, ca mi-a pus masa - facuse ieri Sibin niste chiftelutze - am mancat amandoua dupa care ne-am jucat de-a Barbie in subsol, Sofia era Barbie si io eram casa.
Sunt f fericita ca se spala, imbraca - singura, se joaca ore intregi cu toutoux-urile ei, isi pune DVD-uri, dac-ar si gati ar fi excelent. Face oate astea singura, ba in plus chiar si vorbeste (singura).
Azi o aud murmurand in camera ei. O intreb : Sofia, cu cine vorbesti, mama ?
- Cu mine
- Pai e bine ? Faci asta des ? ()
- Da, tot timpul.
- Pai de ce, mama, vorbesti singura ?
- Pt. ca-mi place foarte mult de mine. Si oricum si tati face asta tot timpul.
En passant, io-s campioana la vorb. singura prin casa, nu stiu de cum nu m-o fi dibuit Sofia. Mai ales diminetile cand e pustiu in casa si simt nevoia unui dialog coerent.
Sau :
- Mon amour, dar cine e fata asta de care-mi vorb., cum arata, cati ani are ?
- Are 4 ani si e un pic gri
- Cum adica e un pic gri ?
- Da, asa e ea, si mamica ei e foarte alba ca noi si taticul ei e foarte gri
Sau : - Sofia, cine e cea mai frumoasa din lume (intreb eu plina de speranta)
- Mamaia (ma surprinde ea)
- Apai de ce mama ?
- Pentru ca ea nu ma cearta niciodata.
Am uitat sa va povestesc si ce mi s-a intamplat intr-o noapte in casa, aventuri made in Terrebonne.