Sezatoarea canadiana (68)
Raspunsuri - Pagina 8
carmençita spune:
Fetele, poate stiti cumva unde as putea gasi un suport gen masuta de pat pt. un laptop. Daca stiti, va rog, spuneti-mi si mie ca eu am cautat si ce am gasit era de la 150 de dolari in sus.
Merci inca o data pt. urari.
Carmençita
clau07 spune:
Buna fetelor,
Ira, Am citit despre patania cu pisica neagra si mi-am adus aminte ca am primit zilele trecute un bilet in posta . Cineva pierduse pisica Neagra cu alb pe burta si o cauta. Noi stam in Saint Laurent, pe insula. Nu stiu daca e aceeasi , o fi trecut podul in Laval? Ce ati facut cu ea pana la urma?
Fata mea are invitatie din partea unei colege de la gradi care va implinii 4 ani peste doua saptamani. Petrecerea se va tine in localul de la gradinita, sambata. Nu stiu cum sa ma pregatesc sau sa o pregatesc pe Alex. Ce fel de cadou sa iau? Aveti vreo idee ? Merci mult
Daiopri spune:
fetelor eu vroiam doar sa urez LMA sarbatoritelor de sapt trecuta si o intalneala cat mai placuta.
Simonna felicitari pt organizare si asteptam poze cu detalii:)) sa va cunoastem si noi.
Numai bine tuturor
gehas spune:
quote:
Originally posted by carmençita
Fetele, poate stiti cumva unde as putea gasi un suport gen masuta de pat pt. un laptop. Daca stiti, va rog, spuneti-mi si mie ca eu am cautat si ce am gasit era de la 150 de dolari in sus.
Merci inca o data pt. urari.
Carmençita
Carmençita, uita-te la asta, la Business Depot.
http://www.staples.ca/ENG/Catalog/cat_sku.asp?CatIds=&webid=683498&affixedcode=WW
Denisam spune:
Carmencita- Ikea are preturi bune si Canadian Tire-pt masuta care o cautzi.Bafta!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Podeanu spune:
quote:
Originally posted by clau07
Buna fetelor,
Ira, Am citit despre patania cu pisica neagra si mi-am adus aminte ca am primit zilele trecute un bilet in posta . Cineva pierduse pisica Neagra cu alb pe burta si o cauta. Noi stam in Saint Laurent, pe insula. Nu stiu daca e aceeasi , o fi trecut podul in Laval? Ce ati facut cu ea pana la urma?
Fata mea are invitatie din partea unei colege de la gradi care va implinii 4 ani peste doua saptamani. Petrecerea se va tine in localul de la gradinita, sambata. Nu stiu cum sa ma pregatesc sau sa o pregatesc pe Alex. Ce fel de cadou sa iau? Aveti vreo idee ? Merci mult
Claudia , Alexandra ( 8 iunie 2004) si Sebastian (18 decembrie 2006)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.
Apai daca e aceeasi pisica, e plimbareata rau... ca Irina sta in Terebonne nu in Laval.
Ptr ziua de nastere ia-i un cadou -o jucarie ceva ptr 4 ani, neaparat si felicitare si cu numele fetitei tale acolo.Aici se deschid cadourile la sf petrecerii , si se multumeste public ptr fiecare cadou (identificat dupa felicitare)
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
khristin spune:
Irina, ti-am citit ispravile ....vorba fetelor bine ca nu a fost sconcs ; asa, ai scapat ieftin ...
Si ca tot zicea Nelia, in majoritatea romanelor japonezului Murakami, pisica joaca un rol cheie. Click pe Music si sa aveti sound on, svp... Iata pisica Irinei cea umblareata aici (pisica, nu Irina por favor... ): http://www.randomhouse.com/features/murakami/site_flashforce.php?id=
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
Ira spune:
Je ne comprends pas, nu vazui nici o urma de pisica pe link :-)
Edit - o vazui maica si ma lua somnul in loc sa ma trezesc, ca si0asa am de lucru cu carul. Offfffff
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
clau07 spune:
Dana, merci mult pentru detalii. E prima data cand participam la un asa eveniment, cand copii sunt de alte natii. Si nu stiu obiceiurile pe aici.
Donia spune:
quote:
Originally posted by clau07
Buna fetelor,
Claudia , Alexandra ( 8 iunie 2004) si Sebastian (18 decembrie 2006)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.
Poti sa o suni pe mama fetitei si sa o intrebi ce preferinte are copila, pe mine m-au intrebat de multe ori alte mamici si acum intreb si uneori eu cand sun sa confirm participarea.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.