Sezatoarea canadiana (68)
Raspunsuri - Pagina 12
lorelaim spune:
Oana si Nelia - multzumesc din suflet pt urari! Va doresc ca bunul Dumnezeu sa va dea si voua sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi!
Ma intorc acum la copila mea - care nu stiu ce a avut azi - da' la orice nu i-a convenit (lucruri marunte) a inceput cu urlatul... Doamne-Dumnezeule mare si bun da-mi putere... ca de multe ori imi vine sa fug si sa ma ascund sub calota polara... atat timp cat mai exista :-)
Un weekend fain si linistit va doresc! Cei care calatoritzi - sa avetzi un "safe trip" si distractzie placuta!
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
pitilache spune:
Lorelaim la multi ani, multa sanatate si numai bucurii de la cei dragi!
Multa putere si intelegere pentru Gabisor!!!
Roxana
columbiana spune:
Lorelai
La Multi Ani
sa traiesti, sa-ti dea Dumnezeu numai bine, si tie si celor dragi!
ai grija de Gabisor , unii copii sunt asa, mai nazdravani, am vazut pozele, acuma ce vrei si tu, si o frumusete de copil si cuminte nu merg impreuna
Dana, sa-ti traiasca gemenii, si sanatate fara cicatrici fetei!!!
http://www.floriinro.ro/
In der Kürze liegt die Würze
Podeanu spune:
Lorelaim, la multi ani fericiti alaturi de cei dragi.
Multumesc din nou de urari, sunteti tare dragute.
Irina, vei avea o mare surpriza miine cind ma vei cunoaste in carne si oase...adica surpriza va fii cind voi deschide gura( nu ca am dintii super aranjati) dar vocea mea e f groasa, seamana cu a unui barbat. Deci nici o prestatie din partea mea, ba am si niste polipi pe corzile vocale si doctorul mi-a interzis sa tip, cint , urlu etc.
Fug sa fac bagajele. Cam pustiu va fii subiectul zilele astea, dar si cind ne-om intoarce...
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
carmençita spune:
LA MULTI ANI! si din partea mea LORELAIM, si sa ai numai bucurii, sa reusesti cele ce iti doresti si numai bine.
Carmençita,
bebe Cristian 5 luni si Alex, 11 ani
Ica 1975 spune:
lorelaim, LA MULTI ANI !!! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate,rabdare , sa te bucuri totdeauna de cei dragi, numai bine si multa impliniri
Dana, merci, iti trimit un PM
Nelia, am vazut pozele, arati f bine
Noi
lorelaim spune:
Buna dimineatza
Cu greu mai apuc si eu sa intru si sa scriu un pic... In ultimele 4 zile am avut probl cu I-netul... On-Off - cand mi-era lumea mai draga imi aparea mesajul ca nu sunt conectata la I-net - ma uitam la modem (apleacari pe sb masa) si beculetzul (cred ca i se zice LED) cu cable conectivity... stins... si scoate totul din priza si da reset complet si plug-on again si restart again... si nimic... Uite asa m-am distrat eu... dand marunt din buze :-)
In primul rand - Ica, Carmencita, Dana (Podeanu), Ana, Selena, Roxana (Pitilache) - multzumesc frumos pt urari! Va doresc asemeni si voua si familiilor voastre multzi ani cu sanatate si noroc sa va dea bunul Dumnezeu!
Am citit - un picutz - asa mai pe diagonala si mai in fuga ce atzi scris despre "betziveala canadeza de la 1000 de insule" :-) Imi pare rau ca nu am putut fii alaturi de voi :-( dar sper ca la intalnirea viitoare o sa am sansa sa va cunosc :-) Daca se poate - imi datzi si mie va rog frumos acces la poze sa va "cunosc" virtual :-)
Apropo de aparatul de foto al Simonei... stiu ca nu e treaba mea - imi cer scuze daca sunt prea "bold" eu am o idee (stitzi voi... mintea odihinita... care nu munceste are timp de "crosetat" idei nazdravane)... Deoarece acest incident nu trebuie sa lase nimanui un gust amar - cu atat mai putzin Simonei care a fost - sa zic poetic - sufletul acestei intalniri - poate ca s-ar putea face o mica actziune de tipul... fiecare fam participanta la intalnire sa dea 10$ si in felul acesta se vor strange aprox 250$ (nu stiu cate fam au fost - dar poate ca undeva in jurul cifrei de 25) si cu aceasta suma Simona sa-si cumpere un aparat nou foto... In felul acesta, eu gandesc ca fiecare va spune Simonei: "Da - imi pasa de ceea ce s-a intamplat. Chiar daca EU NU sunt "vinovatul" doresc ca Simona sa stie ca NU sunt de acord cu acest incident (ca sa nu-l numim altfel... sa nu jignim pe nimeni... nici cu vorbe nici cu banuieli) si prin acesti 10$ ii spun multzumesc frumos pt ca te-ai obosit si ai organizat aceasta intalnire la care m-am simtzit extraordinar de bine..." Inca odata - mii de scuze daca am fost prea "bold" cu propunerea mea si m-am amestecat "unde nu-mi fierbe oala" dar am simtzit ca asa ar fii fair fatza de Simona...
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
nelia spune:
Lorelaim, gind la gind cu bucurie, tocmai ma gindisem la asa ceva si voiam sa ma intorc la betiveala ca sa propun asta, dar am intrat la Sezatoare pentru ca am vazut ca a revenit pe prima pagina. Deci, eu sint de acord si mi se pare lucrul cel mai rezonabil ce se poate face. Ne spune Simona cu cit si-ar putea lua un aparat asemanator cu cel care a fost, impartim la citi am fost sau la cei care vor sa participe la aceasta actiune si trimitem banii prin posta... Este adevarat ca pozele facute cu el nu se pot recupera, din pacate! Eu sint sigura ca un copil mai curios l-a luat, poate ca s-a jucat cu el si l-a stricat sau au uitat unde l-a pus si nu stiu cine ar recunoaste in locul lui. Nu m-am gindit nici un moment sa banuiesc un adult sau ca acel copil ar fi facut-o altfel decit din curiozitate si datorita faptului ca un obiect interzis era pe masa, la indemina lui. Am intrebat-o pe Agata daca a facut poze si cu alt aparat in afara de al nostru (este mare amatoare de facut poze si stiam acest lucru) si mi-a spus ca nu si nici nu a vazut vreun alt copil jucindu-se cu un aparat de fotografiat. Dar a spus ca, la un moment dat, cind s-a ascuns sub o masa, a vazut un aparat, dar a crezut ca e o jucarie a cuiva. Deci, Simonna, ai putea tu sa suni la receptie si sa intrebi daca sub una dintre mese a fost gasit un aparat de fotografiat!?! Fetita mea mai si inventeaza, sa stii, are o imaginatie fff bogata, si gaseste explicatii proprii la tot ce vede si aude, dar citeodata mai spune si realitati, poate chiar l-a vazut. Am intrebat-o cum arata, dar mi-a spus ca nu stie, ca a crezut ca e o jucarie si nu a interesat-o (normal, daca ii dadusem pe mina aparatul adevarat!).
Daca nu apare, te rog, Simonna, spune cit costa, facem calculul si in scurt timp vei avea unul nou.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">33+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Denisam spune:
Lorelaim-LA MULTZI ANI CU SANATATE SI BUCURII!MULTA FERICIRE ALATURI DE FAMILIA TA!
NELIA- F. BINE SPUS LEGAT DE APARATUL SIMONEI,SI EU VREAU SA CONTRIBUI LA CUMPARAREA ALTUIA NOU DC NU S-A GASIT LA RECEPTZIE!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)