Sezatoarea canadiana (68)
Raspunsuri - Pagina 13
pitilache spune:
Si eu sunt de acord cu strangerea banilor.
Pe de alta parte, Ira venise cu propunerea inceperii unei anchete la politie. Sunt de acord si cu asta dar banuiesc ca este cam tardiv pentru asa ceva. Daca tu ai probe concrete ar trebui macar sa le faci publice, convinsa fiind de ele, asa vom stii cu cine avem, am avut de-a face. Stiu ca Simona vrea sa incheiem subiectul, dar eu cred ca acest subiect nu va fi niciodata incheiat pana nu aflam ce s-a intamplat cu aparatul.
Referitor la o noua intalnire. mQQm a propus Cuba. Super, eu una de abia astept!!! Dar probabil ca vom mai avea de asteptat pana atunci. Nelia intreba de Revelion... Eu va propuneam la celalalt subiect o intalnire de Halloween, eventual la Upper Canada Village dar m-am uitat pe site si am vazut ca regular visits sunt doar pana pe 7 octombrie. Reincep pe 29 noiembrie cu un program special de lumini seara pana pe 5 ianuarie. Uitati www.parks.on.ca/village/night.htm" target="_blank">aici. Cred ca ar fi frumos! Ce ziceti?
Va pup,
Roxana
Iubeste ca si cum nu ti-ar fi facut nimeni niciodata rau,
Danseaza ca si cum nimeni nu te-ar privi,
Canta ca si cum nimeni nu te-ar auzi.
Simonna spune:
Mesdames, va rog eu frumos de tot, i-am scris PM si lui Lorelai dar ea e pe alte meridiane si paralele si alt fus orar si n-a percutat inca, rugind-o sa stearga postul.
E pacat, degenereaza subiectul in porcaria asta cu aparatul meu foto. Daca tineti sa dezbateti, mergem inapoi la subiectul cu intilneala, da' nu aici.
Acolo ma duc si eu pt. explicatii suplimentare, uite-acum!
Pusi,
Simonna
Daiopri spune:
Vrea cineva sa imi trimita si mie o invitatie sa vad pozele va rog?:)) As vrea sa va vad si eu si sa vad cum este in locul frumos in care ati fost. Si ca sa nu fie probleme, nu este necesar sa am acces la poze ci daca are cineva timp sa imi trimita o invitatie pe adresa daiopri@yahoo.com
Si daca mergeti in Cuba poate venim si noi:)
Numai bine tuturor
Simonna spune:
Revenind la oile noastre...
Am de botezat o draguta de bebita in citeva saptamini... Cine-a botezat de curind, aveti idee cum decurg lucrurile? Am sunat preotul, cica urmeaza sa-mi spuna cind e biserica libera si pe urma imi povesteste si ce si cum... cred ca trebuie sa produc niste luminari, nu? Si un lucru care se cheama fasha... Ceva adrese?
Ana, de citeva zile tot vreau sa zic ca nu te-am uitat, sper sa reusesc weekendul asta sa fac inventarul de iarna in dulapuri si pe urma ne vedem...
Pupici,
S.
columbiana spune:
Simonna, linistita ca nu arde:));pentru botez vezi Place 100, Bd.Samson, cofetaria aia minune-Ambrozia; numai sa aflii ce ai nevoie ca gasesti acolo de toate;
uof, iar s-a terminat pauza
http://www.floriinro.ro/
In der Kürze liegt die Würze
tanelu spune:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by tanelu
Buna,
Asa cum am promis, revin cu cateva fotografii personale (nu am facut poze seara la sezatoare)facute in padurea din spatele hotelului si fotografii din Upper Canada Village (un fel de Muzeul Satului). Sunt mai mult peisaje, interioare ale caselor din sat (case construite pe la 1800 si ceva, in stil european), oameni imbracati conform modei din aceea vreme, oameni care incercau (si chiar au reusit) sa redea atmosfera satelor din acea vreme. In fiecare casa te astepta cineva si iti povestea despre proprietarii casei respective, cum a fost construita casa, in ce an, si multe alte detalii.
Am trecut pe la magazinul si farmacia din sat, pe la brutarie, la moara si gater, pe la croitoreasa, pe la tin store si multe alte locuri, dar in 3 ore nu am vazut decat jumatate din sat.
A fost tare frumos, o sa mai mergem acolo caci, asa cum spuneam, nu am terminat de vazut totul. Se putea face un tur cu tenuletul, cu trasurica sau cu o barca tractata de un cal care mergea pe marginea raului.
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=12yezybe.2bke1dfy&x=0&y=hwr83k
Tatziana
--------------------------------------------------------------------------------
Tatziana, trebuie sa pui pozele tale si dincolo. Fettelor, voi le-ati vizionat?
Sunt absolut superbe, iar peisajele alea cu artarii rosii i-ar merge la suflet lui lorelaim.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
Multumesc Dana,
Iata-le si aici, cu dedicatie, pentru loretaim!
Tatziana
Donia spune:
Tanelu, sunt superbe pozele, m-am delectat ieri cu ele.
Dupa ce ati plecat voi m-am tot intrebat la ce village mergeti, ca n-am retinut... am intrebat si la receptie si la turn, dar nu stiau de nici un village Din poze pare foarte fain.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
pitilache spune:
Donia este foarte frumos, intr-adevar la Upper Canada Village. Si noi ne-am oprit la intoarcere dar din pacate nu am avut rabdarea lui Tanelu sa facem asa poze frumoase!
nelia spune:
Tanelu, si eu am vazut pozele! Foarte frumoase, intr-adevar. Trebuie sa-l vizitam si noi.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">33+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Donia spune:
quote:Pai tu pictezi frumos, de aia nu mai faci poze
Originally posted by pitilache
Donia este foarte frumos, intr-adevar la Upper Canada Village. Si noi ne-am oprit la intoarcere dar din pacate nu am avut rabdarea lui Tanelu sa facem asa poze frumoase!Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani,
Sa stii ca iar ti-a laudat Simona picturile la intalnire...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.