Sezatoarea canadiana (68)
Raspunsuri - Pagina 11
Denisam spune:
Selena- multumesc de intrebare, Emma e ok deocamdata cu Geta, sunt2 copii si mai vien unul la sf. lui noiembrie si unul in ianuarie, dar pina in 3,5 ani totzi ,deci se vor juca. Geta e fosta profa si are tact si stie cum sa ii ia, si papa, fac activitatzi ,cantece, danseaza, pe afara, doarme cate 2h si ceva , face kk la wc, deci deocamdata dupa 3 zile si ea e bine.Cu limba stiu ca e greu la inceput, dar mai exersam si noi cu ei, si ma gandesc ca dc o duc si la activitatzi pe timpul iernii la community center, isi va da ea drumul.oricum eu o tzin la geta pina la max. 3 ani, apoi de la 3-4 ani Montessori va urma si apoi deocamdata scoala catolica dc gasim loc.
Pupicei la spiridusi!
Ktrinel- tzi-am trimis Pm,sper sa te sun maine dc nu imi raspunzi.
Pupici la toata lumea!Abia astept sa ne vedem!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Magdone spune:
va multumesc mult de tot pentru urari si va pup pe toate!
distractie placuta la intalnire si sa faceti multe poze sa va vad si eu!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Podeanu spune:
quote:
Originally posted by Ica 1975
Dana, La Multi Ani copiilor, sa fie sanatosi, si sa aiba parte de tot ceea ce va doriti voi ptr ei. Stiu ca tu aveai o maseoza care venea acasa, imi poti da si mie mai multe detaliipe Pm, cand ai timp; merci.
Laura, merci
Magdone, sarcina usoara, fara peripetii si bb sanatos. Am vazut casa, f frumoasa
Pe mine a inceput sa ma doara spatele, si nu stiu unde sa merg mai repede, acupuncuta, fizioterapie sau masaj, am stat pana in ultima clipa si acum n-as vrea sa nimeresc la un med/maseur pe care nu-l ramburseza asigurarea si sa nu fie nici bun. Am dreptul sa cer prin telefon nr lor de permis, care de altfel apare si pe factura, sau il am odata cu serviciile?
Noi
Ica, am romanca mea cu care am facut inainte de a pleca in State. la vremea respectiva mi-a recomandat Irina o alta tipa quebecoasa , tinara si plina de energie si de care sunt si mai multumita. Asa ca am ramas cu ea si cind s-a intors romanca mea din State. Nu stiu daca quebecoasa vine la Mtl (unde stai in Mtl?) dar o pot intreba pe romanca daca vine. Tu cum preferi? Cind iti dau chitanta scrie si ca fac parte din ordin, nu-ti face probleme te ramburseaza asigurarea.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
Podeanu spune:
Si va multumesc la toate fetele ptr urari si gindurile de bine, si de abia astept sa ne cunoastem simbata.
Irina tu daca lucrezi pina la 15, ajungi acolo seara tirziu???
Draguti tare colegii tai, cred ca s-au gindit la noi la intilnirea sa nu ne rupem picioarele in firele tale. Cred ca nu te-ai razgindit si ne cinti, nu?
Magdone, felicitari ptr marea veste, sa iti dea D-zeu ce-ti doresti tu (banuiesc ca o fetitza?). Ti-am admirat si casa, bucataria superba. E de la ikea?
Noi luam costume de halloween de unde apucam, dar acum ne-am luat de la Maxi & cie. Gasesti insa si magazine specializate si Nelia, acolo aveau si pisicute. Chiar ieri mi-au venit la oferte un pamflet cu costume.
In ultimii 3 ani si noi adultii ne deghizam la petrecerea uneia dintre noi care e chiar la sf lunii. Asa ca in plus de copiii mai cumparam si ptr noi.
Nopate buna acum ca mi se inchid ochii.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
Donia spune:
Dana, cu intarziere, dar din inima, La multi ani pentru gemeni, sa-ti traiasca si sa le mearga toate struna in viata! Si felicitari si tie, pentru ca ziua copiilor e intr-o mare masura si ziua de glorie a mamei!
Magdone, felicitari pentru sarcina, sa dea Dumnezeu sa mearga totul bine si sa ai un bebelac sanatos!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Ira spune:
Dana, oricum voi canta fara fire, ca doar n-am capiat sa ma ploghez la coloane de sunet sa ne dea aia afara din hotel. Noi la show-uri facem galagie, nu gluma.
Oricum, mi-a soptit o pasarica ca o sa prestezi si tu ceva cu mine, ca doar nu m-oi lasa vrajitoare singura madame-cook in fata a 70 de mini peterpani care sa arunce cu creioane de colorat in mine in timp ce cant.
Aolio, simt ca ma apuca transpiratiile de p-acuma, credeti ca tre' sa vin gata beata ? Estie! Cu paparazii Doniei m-am aranjat, ne lucreaza pozele in photoshop ca sa aratam perfecte.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
Ira spune:
quote:
Originally posted by arghirmonica
seara buna de la noi ..scuze ca dau buzna la voi cu o rugaminte.
Fiu-mio vrea de la tusa-sa din Canada adidasi .si tusa tinerica fara copiii nu se are cu nr.El are 33 nr de-al nostru..la voi care e corespondentul?Mersi mult,Monica
Io zic sa-i masori piciorul in centimetri si tusa' sa-i cumpere 'didasi cu vreo 2 cm mai mari, ca sa fie sigura.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
lorelaim spune:
Am intrat super-rapid sa va urez un weekend luuuuuuung fain cu mult soare! Pt fetele care merg la intalnire: sa va distratzi bine la cele 1000 de insule si sa facetzi poze multe-multe sa va vedem si noi ;-)
Magdone - felicitari, sarcina usoara si bb sanatos itzi doresc!
Selena, Denisa, Miki, Ica, Ktrinel - va doresc ca bobocutzii sa fie sanatosi, voinici, voiosi si se simta bine la gradi!
Dana (Podeanu) - La Multzi Ani gemenilor - cu multa sanatate si noroc!
Laura - bafta la servici! Bine ca mama ta a sosit si poate sa aibe grija de David.
Am fugit si va tzuck!
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
oanagabriela spune:
Lorelaim
De ziua ta iti urez "La multi ani!", multa sanatate, bucurii si noroc alaturi de cei dragi!
nelia spune:
Lorelaim, e ziua ta!?!
La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Edit: Intrasem de fapt sa va spun ca am pus niste www.dropshots.com/aurice" target="_blank">poze noi, daca doriti sa ne mai vedeti.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">32+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA