Sezatoarea canadiana (68)
Raspunsuri - Pagina 10
Denisam spune:
DanaP-La multzi ani pt gemeni!
Sanatate si recuperare rapida tizei mele!
Nelia- am pus hainutzele de gravida sa le aduc simbata!
Magdone -felicitari si sarcina usoara!
Selena- bravo ca e ok printzesa la daycare!
Cristina- vreau si eu nr de mobil pe privat ca sa ne gassim simbata!
Pupici la toata lumea!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
pitilache spune:
Dana inca o data la multi ani pentru gemeni! Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei. pupici multi Denisei si sa ramane fara semne!
Magdone felicitari si de la mine! Un bebe sanatos si o sarcina si nastere usoara!!! La multi ani pentru inca o balanta!n Am vazut si pozele cu casa! S-o stapaniti sanatosi! Bucutaria mi-a placut tare mult. Imi aduc aminte ca parca ati asteptat ceva dupa Ikea dar zic eu ca a meritat!
Nelia cand este termenul tau? prin decembrie? sarcina usoara in continuare!
Denisam spune:
Costume halloween-pretzuri ok si diverse la Sears si Zellers!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
nelia spune:
Pitilache, 28 noiembrie! AMR 55 de zile!!!
Denisam, multumesc! Sper sa-mi vina, ca deja nu ma mai cuprinde nimic.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">32+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Ira spune:
Salut, tuturor!
AMR azi si vineri si ne vedeeeeeeeeeem!!!
Magdone, felicitari pt. sarcina, am vazut pozele, bucataria noua, baiatul perfect si oe tine. Va pup tare tare.
Laura, lasa ca-ti intri in ritm si o sa vezi c-o sa-ti iubesti si mai tare bebele cand o sa-l vezi mai putin.
Nelia, io nu panichez cu costumul, am deja niste deghizmente mai vechi de princese si asta e, imi invat copilul in regim de austeritate si cumpatare, strangem bani pt. alte alea si ea stie.
Fetelor, baietii mei din grup mi-au cumparat un cadou de ziua mea f scump, exagerat chiar, nici nu stiu cum sa reactionez sau sa le intorc vreodata gestul, ca n-o sa am in veci atatia bani. Ma simt aiurea rau, dar in acelasi timp ma bucur atata de mult de cadou...
Au mai ramas 2 zile! Azi la ore si maine la Ottawa si dupa aia ne vedeeeeeeeeeeeeeeeem !!!!!!
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
nelia spune:
Ira, ce ti-au luat, ce ti-au luat!?! Hai, spune tot! Nu cred ca trebuie sa te gindesti cum ai putea sa le intorci gestul, daca ti-au luat inseamna ca asa au vrut si le-ai strica placerea daca te-ai simti jenata ca e prea valoros. Inseamna ca asta este valoarea ta pentru ei...
Legat de costume, eu i-am luat Agatei in fiecare an cite unul (pina acum a fost printesa de toate genurile), dar asta pentru ca dupa Halloween, tot anul, se imbraca in fiecare seara, la desen, cu rochia respectiva si juca rolul din poveste. Si in serile de dans si cind se juca singura... te asigur ca a meritat investitia numai pentru simplul fapt ca in timp ce ea isi juca fericita si patrunsa rolul respectiv, eu eram libera... Mai putin in momentele cind avea nevoie si de un print, dar fetita mea e o feminista convinsa, printesa conteaza, ca pe print il poate juca si un maimutoi... De aceea, Tudorei trebuie sa-i iau altceva, pentru ca nici una dintre rochiile mici nu mai sint in stare cit de cit purtabila... E prima data cind ii iau ceva, ca anul trecut s-a imbracat cu ce aveau la gradinita, iar prin casa, la reprezentatia de teatru a Agatei, i-am modificat si aranjat una din rochiile Agatei. Si plus ca oricita nevoie de bani am avea, nu le pot refuza aceasta placere, ca e doar o data pe an si numai cind le vad fetele fericite in timp ce isi aleg costumele... imi trec toate grijile. Agata isi compune, descompune si re-compune costumul de prin august... Cel de pisica, pentru ca din octombrie pina un iulie a 'lucrat' la 'nspe zeci de costume!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">32+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Ira spune:
Nelia, un sistem wireless pt. vioara, se pune in pick-up si nu mai am nevoie de fir pe scena, cant normal si ma aud in boxe. E ca un microfon din acela fara fir cu o cutiuta care se pune in spate la centura, radio. M-am uitat ieri pe net si cel mai ieftin costa 500$ si cu transportul si vama ajunge la 600. Mi se pare enorm de mult mai ales in contextul in care quebecoisii mei nu-s deloc bogati sau baieti de bani gata de la parinti...si ma simt f incomod in postura asta. Sa vad ce-o sa fie, ca inca nu mi-a sosit acasa, am primit doar o felicitare in care scrie ca ajunge la Mtl in 2 saptamani.
Io ma'c sa fac curat si sa spal Sofiei pt. sambata, sa vedem cu ce alege sa se imbrace la intalnire. Halloween mi se pare o sarbatoare enorm de importanta pt. copii, e educativa, responsabilizeaza, stimuleaza creeativitatea, etc. Plus ca e un motiv de mare bucurie. O sa-i las Sofiei niste materiale si costume pe care si le va putea imbunatati si singura, stiu ca n-o sa faca din gainatz bici, da' nici sa ma duc la Sears n-am innebunit. Dolarama ce-are ?
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
Ica 1975 spune:
Dana, La Multi Ani copiilor, sa fie sanatosi, si sa aiba parte de tot ceea ce va doriti voi ptr ei. Stiu ca tu aveai o maseoza care venea acasa, imi poti da si mie mai multe detaliipe Pm, cand ai timp; merci.
Laura, merci
Magdone, sarcina usoara, fara peripetii si bb sanatos. Am vazut casa, f frumoasa
Pe mine a inceput sa ma doara spatele, si nu stiu unde sa merg mai repede, acupuncuta, fizioterapie sau masaj, am stat pana in ultima clipa si acum n-as vrea sa nimeresc la un med/maseur pe care nu-l ramburseza asigurarea si sa nu fie nici bun. Am dreptul sa cer prin telefon nr lor de permis, care de altfel apare si pe factura, sau il am odata cu serviciile?
Noi
Selena2002 spune:
Magdone felicitari pentru veste, sa ai o sarcina usoara si sa aveti un bebe sanatos.
Laurajr Isabela are 2 ani si 6 luni, banuiesc ca e mai mare decat baieteul tau.
Denisa ce face Emma la daycare? sper sa fie bine.
Pana acum a fost incantata de daycare (bine abia are 3 zile), dimineata chiar este nerabdatoare sa mearga mai repede, dar a avut si ea ieri cateva momente de suparare care cred ca se datoreaza si faptului ca nu stie engleza. Avem noroc ca sunt si doua educatoare romance, cei drept la alte grupe , dar o mai ajuta din cand in cand. Dar ea saracuta daca acolo nu prea vorbeste, cand vine acasa turuie non-stop iar noi abia daca apucam sa mai vorbim.
Ce vreme frumoasa se anunta in week-end abia astept sa ne cunoastem. Cred ca noi o sa fim primii care ajungem acolo ca juniorul ai chef nu ai el la 7 ne da desteptarea.
O zi buna tuturor
arghirmonica spune:
seara buna de la noi ..scuze ca dau buzna la voi cu o rugaminte.
Fiu-mio vrea de la tusa-sa din Canada adidasi .si tusa tinerica fara copiii nu se are cu nr.El are 33 nr de-al nostru..la voi care e corespondentul?Mersi mult,Monica