Gravidute prin FIV (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

PUSSI, cum sa fiu supa'! Ma bag si eu in seama!
Sper fiti mai bine! sper sa fiu si eu mai bine, sa-mi treaca timpul mai usor!
GINGER si AUREL CRIS

Cellu 25+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Multumesc Pussi. Macar tu mai ai putin 1-2 saptamini, dar eu mai am mult tare pina at7unci.Iar stomacul eu deja il simt intre sini, ma misc si respir din ce in ce mai greoi. .Las" ca pun saptamina viitoare poze cu burtikul , sa ma vedeti cit am crescut.
Madalina gospodina
Pup fetele mele dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

Diana bine ai venit la odisee . La mine s-au vazut doi saci si inimioarele batand la o luna de la ET. Valorile au fost:538 la 14 zile si 7812 la 22 zile de la ET.
Fetelor lasati ce va veni? O sa avem timp berechet dupa ce nastem sa facem de toate. Acum stati cuminti, cititi, uitati-va la Tv, faceti-va planuri si alte chestii de astea ... Eu recunosc ca am fost o norocoasa cu servicilu si nu am mai fost din prima zi . Am o sefa super care m-a inteles.
Voi va plingeti de acid, eu parca nu mai am asa mult in schimb nu stiu cum sa fac cu respiratia, este cumplit, eu care inainte nu aveam nici un fel de probleme cu asa ceva. Cand vine seara mai ales simt ca mor, ma apuca mancarimile de nervi ca nu pot respira si nu pot dormi. Bine cred ca nu dorm si pentru ca toata ziua stau in casa.
Parca de cateva zile simt bebeii mai usor si nu asa tare ca acum o saptamina. Oare e normal sau sunt asa de stresata de orice miscare incat nu-mi mai dau seama ?
Hai ca m-am intins
As manca dovleac copt...........

mona 26 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Buna fetele! Am fost vineri la dr si avem 2 cm,crestem au inceput si la noi greturile de dimineata,dar le dregem cu biscuiti sarati.In rest nu mai sangerez deloc de luni,insa stau in stres continuu de frica, mai ales cand ma duc la wc.Va pupic pe toate si sa auzim numai de bine!

8+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Pussi, Delfi
multumesc pentru primirea la Odisee
si pentru ca mi-ati scris datele voaste
de la bHCG si eco a.i. sa-mi pot face o parere.
In concluzie, desi cel mai probabil am sarcina multipla
n-am tras nici o concluzie,
valorile individuale par sa difere destul de mult
asa ca trebuie sa astept ecografia..
Pussi,
din cate stiu eu Metoclopramid-ul se ia cu 15-20 min
inainte de masa ca sa-si faca efectul de a stimula
inainte de alimentatie
miscarile peristaltice de la esofag->stomac spre intestin
si a preveni refluxul.
Daca ma treci pe listuta trebuie sa stii ca
data ET-ului in cazul meu a fost 14.09.2007
iar DN: 07.06.2008

Fetelor dragi, deci cu respiratia e mai greu
in lunile avansate
chiar nu e deloc o perioada de invidiat
dar va doresc din suflet sa o depasiti cu foarte bine.
VA pupup cu drag,
Diana,
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata,

am terminat injectiile cu DEXAMETAZONA.. asa Tustele or sa iasa cu niste plamani maturi de o sa le stie tot spitalul cum urla sau pana imi inchide mie cezariana or sa stea cu tati la si in asteptare de papa

denisa ma bucur ca esti bine!
lili am sa incerc sa cer nr. de te. a lui Ginger, dar nu azi... ma ingrijoreaza! eventual o sa ti-l dau si tie ca nu stiu cine raspunde si eu italiana nu stiu!
diana probabil dar la disgravidia mea de ultim trimestru nu pot sa fac exces de el! dupa ce am facut si perfuzii cu el! In schimb scopantil mai pot sa iau!

PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

O duminica frumoasa si linistita

mona 26 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

DIANA bine ai venit la odisee sa dea DD sa te ajute sa treci cu bine peste toate,acum conteaza doar ingerasi tai.
MADA ma bucur ca esti bine
CELLU mai facut sa rad asa patesc si eu,dau prin pat mancare,fac spume dupa,sunt si eu o maniaca cu curatenia iar al meu sot imi spune sa ma relaxez.Il pun sa faca cate ceva si iese dandoaselea dar acum sincer nu-mi mai pasa.Acum mi-a cumparat o masuta dintr-aia pt spital si o trag peste pat unde am laptopul si imi pun farfuria.Stau cat pot de mult in pat ma ridic doar cand sunt sigura acasa sa imi pun mancare,partea mai nasoala este ca bucatara este jos si imi fac griji cu urcatul si coboratul scarilor.
MEDA eu nu prea am mai avut asa arsuri in ultima vreme,ma simt binisor dar tot scarandiva la mancare sunt.Parca nu-mi mai place nimic si ma fortez sa mananc,in afara ca am burtica nu m-am ingrasat deloc.
PUSSI chiar daca te simti rau mai ai putin draga mea si scapi,vei avea printesele tale langa tine si vei uita tot
DELFI si eu adorm greu,ma trezesc sa merg la toaleta si dupa iar nu dorm,dar am zis ca suport orice numai sa ajung la capat
DENISA asa am fost si eu tot timpul ingrijorata si se pare ca asa o voi tine.O sa fie totul bine,incet incet mergem inainte
Fetelor bebeul meu are show in fiecare dimineata si seara se misca intr-una imi salta burtica nu alceva.Isi face simtita prezenta din ce in ce mai mult,acum sunt mai lnistita un pic si astept echo de joi.
Timpul trece asa de greu stand in pat,altadata ma vaitam ca trece prea repede.Va doresc o duminica placuta la toate
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

aurica stiu cum e... ai senzatia ca stai co secure deasupra capului.. asa eram eu, si tot numaram...sa ajung la 28.. sa ajung la 30.. acum vreau 36... ca nu simt nimic prevestitor mai repede! Nu pot sa-ti zic decat ca-ti trebuie putere, rabdare de fier si mult optimism!

PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Pussi, uff, e extraordinar ca plamanii Tustelor tale
sunt dezvoltati si ai scapat de grija prematuritatii
din acest punct de vedere.
Care a fost schema de tratament cu Dexametazona?

Aurel draga, am trait alaturi de tine emotiile
vizavi de sarcina si problemele de sanatate
si sunt happy ca acum esti Ok. Ai luat vreun antibiotic?

Fetelor, ajutati-ma va rog cu niste informatii
ca sa-mi pot calcula perioada de timp pe care o voi putea lipsi
de la servici inainte de nastere.
Cele 90 de zile de concediu medical acceptate intr-un an,
se calculeaza pe an calendaristic, de exemplu pe 2008
sau se calculeaza retroactiv pe ultimele 12 luni inainte de data nasterii?
Va pup
5+
De exemplu, daca va fi sa nasc anul urmator la 1 iunie,
imi pot lua ianuarie, febr, martie - 90 zile de concediu medical
iar apoi in aprilie si mai - concediu prenatal?

Mergi la inceput