Gravidute prin FIV (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Fetelor, va pupic pe toate!
Sper ca cele care se confrunta cu mici problemute de sanatate se simt mai bine...
LilianaF, ma bucur mult pentru tine! Te asteptam cu vesti noi!

Diana_d, bine ai venit la odisee...Si eu cred ca este o gemelara, in cazul tau...La mine in ziua a 16 sau a 17-a nu mai stiu, betahCG-ul a fost 400 si ceva..deci a fost unul singur...

Cellu , m-am amuzat ca ai botezat-o pe IoanaCarmen! Chiar citeam si nu reuseam sa-mi amintesc ce scrisesem eu in legatura cu suportatul pe burtica..dupa aceea am recitit ce scrisese IoanaCarmen si mi-am dat seama ca la ea te refereai...

Chiar, IoanaCarmen, nu tu erai cu problema cu hemoroidul buclucas? sau confund?...ca nu mai stiu...Daca da, ai rezolvat? ai gasit un remediu adecvat?

Fetelor, sunt ingrijorata..ce-i cu Ginger? Nu mai stie nimeni nimic de ea? Sper ca e bine ...

Am vazut pe prima pagina ca este o gravidutza care, maine ar avea programata cezariana..Este vorba de Adhnana! Ii tinem pumnii! Un bebic sanataos si papacios si sa se refaca repede dupa cezariana!

Apropo de prima pagina, cine este dragutza sa-mi completeze si mie data ET-ului? Este 16.04.2007! Multam mult de tot anticipat!

Cati

(28+)&Matei
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Am uitat sa va spun ca am fost joi si am facut si eu prima eco 3D/4D din viata mea de gravida si l-am vazut pe iubitul nostru mic care, vreau sa spun ca, a fost un puturos si jumatate...Desi l-am stimulat inainte cu 2 bucatele de ciocolata (cu gandul ca o sa zburde la eco)..vezi sa nu! A dormit bustean! S-a chinuit tipa de la eco sa-l trezeasca, l-a zgandarit cu sonda aia pe burtica mea...nimic frate! Si-a pus un piciorus in gura si dormea...A mai miscat o manuta o data, si-a dat jos piciorusul si am reusit si noi sa-l prindem intr-o poza dupa care suntem topiti! ..O sa o pun maine in album..daca vreti sa-l vedeti! In rest...4D-ul..a ramas cam 3D pana la urma..avand in vedere ca eram taaaaare obositi si am dormit tot timpul!

cati

(28+)&Matei
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Cati, da eu eram cu hemoroizii. Am refuzat sa fac tratamentul dat de dr. Ca urmare, m-am chinuit vreo 3 saptamani cu niste dureri cumplite, cam tot atat au fost si sangerarile. Acum nu mai am dureri mari, mai sangerez cand am scaun, problema este ca mi-au iesit mult in afara, este o senzatie foarte neplacuta si am mancarimi destul de mari. Incerc pe cat posibil sa-i ignor, dar va trebui sa-i operez dupa ce nasc pentru ca au crescut destul de mult- sunt ca un ciorchine de struguri, mari si umflati.
Diana_d, concediul medical de 90 de zile se calculeaza pe ultimele 12 luni calendaristice din urma, nu pe an calendaristic. De ex. daca tu vrei sa-ti iei Cm in luna ianuarie 2008 calculul zilelor incepe din ianuarie 2007.
Fetelor, nu mi-ati raspuns si mie cum e cu cerclajul si marimea colului..., va rog.
toate -utele.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Din nou de sambata sangerare maro........offffff

8+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cap. 7

PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Denisa, nu te speria, stai cit mai linistita ia trat de sustinere si cit mai mult pat, o sa fie bine, o sa vezi
Cati, daca era obosit baiatul , sa fie tot asa de cuminte si dupa ce nasti
Pussi,la opera le dai pe Tuste , cu asa plamini
Aurel cris,
Ginger, sper din tot sufletul ca sinteti bine toti 3.
Adhnana,nastere usoara, refacere usoara si bebe sanatos si cuminte
In rest pup toate fetele si timp rams pina la nastere cit mai usor
MEDA 19+

Mergi la inceput