Gravidute prin FIV (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Buna fetelor,
Va pupam.

Pussi, scuze de intarziere, uite datele de contact de la TFK: Giczui Felicia Melinda, tel. 0752.194.379, e-mail: info@buggster.ro; site: www.buggster.ro.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Diana, bine-ai venit, sarcina cit mai usoara posibil si bebe, ici sanatosi.Nu mai stiu exact dar s-au vazut sacii (3) de la primul echo 4-5spat., inimioarele le-am vazut la 7 saptamini, atunci aveam programata vizita la echo.
Pussi, am luat prima oara azi-noapte si eu Rennie, vorba ta, mentosan , mentosan, nici o treaba, ma mai lasa cu lapte, dar si asta ptr scurta perioada, dupa jumatate de ora e si mai rau.Zi-mi si mie ce ti-a mai dat dr., te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Diana, in ziua 11 de la ET aveam val 299,4 .. si peste inca 8 zile cin am repetat-o era 3286.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Medamaya, pussi,
multumesc mult de raspuns.
Abia astept sa aflu rezultatul exact,
adevarul e ca sunt putin ingrozita
de ideea de a creste mai multi bebelusi singura.
In fine, va trebui sa nu ma gandesc prea mult la viitor
ca sa pot trece de la o zi la alta.

Va doresc multa sanatate,
regret ca aveti de luptat atata cu hiperaciditatea
si fara o ameliorare semnificativa.
Dar cel putin seara la culcare sa luati obligatoriu
Dicarbocalm, cine stie, sper sa ajute macar putin.
Ce alimente uscate va ajuta in lupta cu hiperaciditatea?
Ce va face bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Buna fetelor,
DIANA, bine ai venit la noi. Nici noi nu ne-am desprins de tot de fetele de FIV, le asteptam aici pe toate. Iti urez sarcina usoara!
GINGER
PUSSI, nu mi-ai raspuns si mie de care "amant" ti-ai tras (mesaj pg 15). O sa o iau pe urmele lui CRISS
Luni vreau sa-mi comand si eu perna.

Cellu 25+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Meda ce sfat sa iti dau...nu prea stiu...poate doar sa iei lucrurile asa cum sint,stiu ca e greu dar incercam si noi...si eu eram disperata cu calcatul,sa nu mai zic de curatenie... cit despre stara de rau ...banuiesc ca in curind o sa pling si eu din cauza lor...dar ce nu face o mamica pt puiutii ei...
Pussi
Cellu tu ce mai faci,cum iti merge?
Diana_d

...se pare ca eu evoluez bine...fara dureri,secretii,greata...sper ca si copilasii mei...acum astept sa le va inimioarele

Numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Diana bine ai venit la odisee!!!!Ti-am citit povestea la aspirante,sincer imi pare rau de ce ti se intampla dar trebuie sa fii tare pt puiutii din burtica!!!
Toate sunteti cumintele nu faceti nimic, se pare ca sunt singura nebuna care inca da cu aspiratorul,spala gresia si parchetul,doar la calcat nu ma bag mai chem pe cineva din cand in cand,pe deasupra mai merg si la serviciu 8 ore pe zi.
toate burticoasele !!!

Madalina 21+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

LILI, eu sunt cumintica foc! Ma sperii prea tare cand se intareste burta si stau in pat. Nu ma ridic decat sa merg la toaleta si sa-mi pun de mancare. Atat. Cred ca de atata stat in pat nu dorm noaptea.
MADA, esti o fericita ca poti face curat. Eu doar "admir" dezordinea si murdaria. Incearca bunica sa le faca, dar la 91 de ani....
Mancand in pat (nu pot sa stau pe scaun), inevitabil imi scapa mancarea, firimiturile....pana pune aspiratorul mr cellu, care vine la 8-9 seara si lucreaza si sambata /duminica ....

Cellu 25+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ciarli multumesc frumos de date, la adresa de mai nu raspunde nimeni, deci luni o sa sun! Daca nu... astept Baby Expo din TM.. va fi pe 07.11-11, eu o sa fiu in sapt. 35... n-am decat sa nasc acolo. Pana in 02.11 nu mai ies din casa decat la medic!
diana bun venit la Odisee! valorile mele au fost asa:
Z10 116
Z13 772
Z21 20.550
Parerea mea, despre tine e ca au fost 2 ... scuza-ma dar asta cred! In Z12 dupa ET primul eco cu 2 saculeti!
cellu nu fi supa, dar chiar nu mi-a fost bine... eu l-am luat de la Miniblu cu 180 Ron, e facut din "bilute miscatoare" Cica e mai bun decat cele din burete sau vata ca nu transpira, se modeleaza mai usor ! Caut si pozica...
meda acum iau asa: inainte de mesele principale cu 15-20 minute SCOPANTIL .. 1 pastila, dupa cina( cel tarziu ora 20) 1 pastila Metroclopramid... dar eu am ajuns la faza in care vomitam noaptea din cauza acidului pana am ajuns miercuri cu perfuzii de Metoclopramid cu glucoza! Si.. dorm aproape in fund, adica cu 5 perne sub cap... altfel ma ineaca in somn! Nu vreau sa te speri, dar macar te previn! Stomacul e intre sani, asa mi-l simt! Si mai apare o problema: respiratul.. e din ce in ce mai greu, acum sunt si racica.. dar o sa vezi! Cica toate trec cand se "lasa burta", adica fundul uterin... asa cica de prin sapt. 32!
mada eu zic ca nu esti nebuna, daca te simti bine, BB e bine si ok atunci nu vad motive de ingrijorare, ideea e sa nu exagerezi !

PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Cellu, Madalina
Multumesc pentru primire
Eiii, voi sunteti cu burticile mult mai avansate,
sarcina usoara pe mai departe si bebici sanatosi!!!
Va pupup

Mergi la inceput