Gravidute prin FIV (6)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
cellu spune:
LILI FI, saptamana viitoare se vor vedea si inimioarele!Nu mai tin minte la cate ziele se vad. Eu iti zic de pe acum FELICITARI Avem o noua graviduta cu gemeni!
MONICA, sa ne ajute DD sa reusim si noi!
Mie mi se intareste burta si cand stau in pat, din senin. Nu stiu ce sa fac, cu contractiile astea. Iau cat mai putine med. de teama sa nu ma obisnuiesc cu ele.
IOANA, eu am luat aprobarea de la comisie de 2 ori - pt 30 zile si 26 zile, cu 2 internari. Astea dupa cele 90 zile medical, luate inainte. Mai incerc sa iau o aprobare inainte de prenatal.
AUREL CRIS
Cellu 25+
George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pussi spune:
felicitari mamico! Tare pofta ti-a fost pe sabinele mele
Eu zic ca ai ovult clar mai tarziu... ca asa se explica
Ma bucur enorm pt. voi! La patut!
cris te iubim... dar suntem supa ... ca am vazut la intalneala asa papanasi buni in poze... nici acum nu ne-am satisfacut pofta! Si tot te-am intrebari daca nu faci livrari la domiciul si in TM
si tu nimic
, Dar promit ca la prima vizita in Buc. cu tot cu Tuste venim sa papam papanasi la tine! Cu durearea.. eu am avut dureri pana in Z5 dupa ET... dureri de CM!
monica cred ca asa o sa stau si eu!Mai am medical pana in 19 ... si din 20 intru in prenatal!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
madalina28 spune:
Aurel-Cris acum am citit tot ce ai scris,sunt sigura ca bebele tau o sa vada lumina soarelui,iti tin pumnii stai linistita in patut
Cris86 unele fete au avut dureri de burtica,altele nu,eu fac parte din categoria cu nu,ce-i drept nici nu am facut punctie inainte de ET.Tin pumnii sa iasa cu ochisori
Ginger asteptam vesti bune despre tine
Liliana felicitari pt bulinute!!!! toate burticoasele.
Madalina 21+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aurel_cris/aurel_cris.jpg)
aurel_cris spune:
LILIANA felicitarii ce bine ca mai vin si vesti bune,iti tin pumnii
CRIS 86 nici eu nu am simtit nimic,fiecare corp raspunde diferit,Doamne ajuta
MONICA inca odata merci si promit sa fiu cuminte si optimista
MADA merci19+
lilianaFi spune:
Cellu Madalina aurel cris multumesc mult fetelor...eu o tin din soc in soc...primul ca am ramas gravi pe inhibare,apoi ca nu se vedea,apoi ca sint 2...sper sa fie totul bine pina la capat....
Pussi daca sint 2 "romani - fiorentini"venim sa iti furam "frumoasele sabine" pt care am avut din start un "feeling"
Numai bine fetelor...
medamaya1 spune:
Liliana, felicitari , chiar ca o tii din surpriza-n surpriza.Bravo si felicitari inca o data
Cris 86, tinem pumnii strinsi tare tare
Oare cum o fii Ginger, sper ca bine
MEDA 19+
lilianaFi spune:
Meda chiar asa ... acum astept echo urmator...cine stie daca nu apar 3...glumesc......ar fii culmea ironiei,tu cum te mai simti...eu gata ma imprietenesc bine cu patul...
AurelCris ne gindim la tine si te asteptam cu vesti bune,intre timp la patut,noi sintem pe aici daca te plictisesti,numai bine
Ginger...
Pussi unde esti,esti bine?...
...mamici de gemeni voi cind ati vazut prima data inimioarele?
Numai bine tuturor...
medamaya1 spune:
Liliana draga cum sa fiu, nu prea bine, din cauza acidului, nu prea pot sa dorm , am luat de toate, pina si conopida cruda( am auzit ca e buna ptr asa ceva) dar nimic, plus ca merg ffff des la wc pe timpul noptii.In rest sint cam suparata ca toate se strica , stau de un an la casa noua si acum trebuie sa le iau de la capat unele ,incerc eu sa nu ma stresez prea tare, dar nu-mi iese tot timpul... cind nu ai apa-n casa 2 zile e cam nasol, iti dai seama... si multe altele...sper sa treaca cit mai repede.Burta creste pe zii ce trece, fata mi se unfla si ea parca din ce in ce mai mult...asta e., ei sa fie sanatosi.
Na, ca iar m-am intins.
diana_d spune:
Buna fetelor,
In sfarsit am ajuns si eu la Odisee,
adevarul e ca m-am desprins greu de capitolul
"Aspirante prin FIV", am fost atata timp alaturi de fetele de acolo,
ne-am bucurat si suferit impreuna si mi-as dori sa le luam pe toate
alaturi de noi.
Am si eu o intrebare pentru fetele care au sarcina multipla.
De la ce varsta a-ti vazut la eco mai multi saci gestationali?
Eu am fost la prima eco la 21 zile de la ET
si s-a vazut un singur sac, insa luandu-mi in considerare
valorile bHCG-ului, mi s-a spus ca as avea sarcina gemelara.
In ziua 10 de la ET am avut BHCG-ul 108, in ziua 12 - 342,
iar in ziua 20 de la ET l-am avut 8042.
MA puteti ajuta cu o nformatie?
Adevarul e ca mi-as dori sa stiu cat mai curand
daca e un bebelus sau sunt 2.
Sarcina usoara pe mai departe,
va pupup
pussi spune:
lili aici suntem, dar cam molesite... macar nu vomit! inimioarele le-am vazut la o luna dupa ET!
meda eu zic sa te calmezi, incearca sa fi indiferenta la tot in jur.. nu ai apa... sa te bucuri ca exista servetele umede! Moralul e foarte important in sarcina.. mai ales la cele cu problemme! Cu fata umflata... avem si noi, e si patata toata.. dar nu ma mai uit in oglinda! Cu acidul, cam greu ... nu trece cu nimic. Rennie sau Dicarbocalm ai incercat? Eu astea le-am primit de la dr., dar acum le iau ca pe mentosane, nu-si mai fac efectul.. si mi-a schimbat tratamentul.. daca vrei ti-l zic si pe al 2-lea !
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!