Gravidute prin FIV (6)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
pussi spune:
aurel cris mie mi se pare ciudata explicatia... nu sunt medic, dar la mine Elena e in placenta previa, are capusorul exact pe col... asa e de la 12 sapt... in sus nu are loc sa creasca prea mult din cauza Anei... nu am cerclaj facut, e adevarat ca toata sarcina am stat acasa cu medicale si cu mult repaos.. si DD m-a ajutat s-o duc pana aici si o sa s-o duc si mai departe! Eu zic sa stai cuminte acasa in pat! Si DD e cu voi!
ioana eu din momentul in care am stiut ca sunt am fost la servici 2 zile... atat, cu medicale! cerclaj n-am facut, desi mi s-a recomandat, am stat la pat 18 ore/zi si fara efort ... in rest plimbari am facut, dar usoare... cand oboseam ma asezam! Eu zic ca-i mai bine asa! Tu decizi!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cellu spune:
IOANA, na ca te-am botezat!
Miel nu-ti dau ca sunt vegetariana (fac exceptie doar in perioada asta
, pt BB!), dar iti dau o floricica
Cellu 25+
George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aurel_cris/aurel_cris.jpg)
aurel_cris spune:
PUSSI crede-ma ca nici eu nu am facut cine stie ce eforturi,nu am muncit am iesit putin pe afara in ultima vreme dar nu exagerat.Din cate stiu e bine sa mai si iesi,alceva nimic.Oricum probabil ca fiecare organism difera si ma gandesc la cat de bine o fi fost facut cercajul.Sper ca acum nu mai cedeaza,era cusut acum ,sper si ma tin tare cat pot.Ma bucur ca esti aproape la sfarsitul drumului,daca ajung si eu la 30 de sapt sunt salvata.
CELLU,MEDA,DELFI,IOANACARMEN merci fetelor sunteti minunnate19+
ioanacarmen spune:
Cellu, nici mie nu-mi place carnea de miel, in rest salivez la orice carnita....Am pus la pastrat
.
Pussi, sa inteleg ca ai intrat in comisie medicala pentru CM? Ca eu zilele astea am umblat dupa certificate..., dar imi da doar 90 de zile pe langa cele 90 avute deja pana acum.
Apropo, stie cineva daca pot prelungi prin comisie medicala un concediu medical peste 180 de zile, ca sa mai pot amana concediu pre- postnatal? Teoretic la sfarsitul lui decembrie as putea intra in prenatal, dar daca pot prelungi cele 180 de zile de concediu medical dat de comisie, de ce sa nu o fac, mai iau niste banuti si amanan cele 126 de zile de stat pentru perioada postnatala.
Pussi, am vazut azi la TV o stire ca se deschide la Timisoara, spre sfarsitul anului, o clinica pentru conservarea celulelor stem. Ai cumva mai multe informatii? 16+
lilianaFi spune:
AurelCris stai cumintica in repaus si eu cred ca va fii bine,trebuie sa fie
...prietenele mele dragi eu acum m-am intors de la echo si mare surpriza.sint 2 acum...nu s-au vazut embrionii dar s-au vazut sacii vitelini in interiorul sacilor gestationali...un sac vitelin e de 3,5 altul de 4,5...si in mod normal dupa UM as avea 6 sapt.+4 zile si dupa clculul meu de la ovulatie cam 6 sapt....e normal asa....sa nu se vada inca inimioarele? tinind cont ca luni era decit un sac gestational de 6 mm?...numai bine tuturor
cris86 spune:
Buna Gravidutelor,
am si eu o intrebare la voi va rog frumos,sunt a 2 zi de la ET si am inceput sa am dureri usoare de burtica credeti ca e normal ca eu nu mai tin minte
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
pussi spune:
ioana Da, am intrata in comisie... dupa 80 de zile parca! ca aveam disgravidie si slabisem 4 kg., aveam deja 3 internari cand am intrat in comisie... am stat mult cu perfuzii! Apoi au inceput contractiile.. si iar comisie si iar medicale! Cu tot dosaralul( medicale+ traducere legalizata duapa FIV.. l-am facut in Ungaria + scrisoarea de la comisie) am fost la medicul de medicina mcii la care sunt inscrisii angajatorii mei si cu aprobarea acelei doctorite am putut sa stau in medical! Cu celule stem am pus linkul pe prima pagina.. e ultim avarianta1 Sapt. viitoare vreau sa vad si modelul lor de contract!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Monica-Elena spune:
Aurel cris in primul rand ptr tine fi calma si mult, mult repaus la pat total daca se poate. Din proprie experienta va spun ca am stat 9 luni complet la pat, ieseam afara doar la control, eco si analize. Prin casa ma miscam dar nu faceam absolut nimic si da stateam si la calc dar ca o libarca intinsa pe scaun adiac mult pe spate dadeam fotoliul de la calc. Am luat toata sarcina thrombo-ass de 100 mg tocmai ptr a evita acele cheaguri de sange si uite ca am nascut la 39 de saptamani o minune de copil. Asa ca relax mai fetelor ca transmite-ti la bebei toate aceste stari si apoi va intrebati de ce copii sunt nervosi si mai stiu eu cum.
Ioana draga mea eu am stat in concediu medical pe toata perioada sarcinii. Stiu ca dupa 90 de zile am intrat la comisie si mi s-a prelungit medicalul. Imi dadea 14 zile medicul d efamilie apoi faceam o internare la ginecologie si primeam d ela medicul meu ginecolog inca 30 de zile si tot asa. Am intrat apoi in cele 126 d ezile de concediu de maternitate si apoi in concediu ptr cresterea copilului pana la doi ani. deci am stat acasa din momentul ET-ul pana a implinit Mihnea doi ani(in total 2 ani si 9 luni)
cris86 spune:
Pussi,Gata nu ma mai iubesti???????????,
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
cellu spune:
CRIS, numai plange! PUSSI, cred ca-si plimba Tustele pe meleagurile altor forumuri. Vine ea acasa si te vede.
Eu am avut dureri pana la 12 sapt. Dar la mine e nerelevant, au fost multe cauze. Din cate stiu multe dintre fete au avut. Dar fiecare reactioneaza diferit, asa ca mai bine incearca sa fii cumintica, stiu cum e perioada de dupa ET, nici nu cred voi putea uita asteptarea...-am mamica si pe puiut sa se lipeasca!
Cellu 25+
George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png