Gravidute prin FIV (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Buna fetelor,
de doua zile, n-am avut net ...
PUSSI, sper sa-ti treaca raceala, rau e... Dar e rau si ca nu poti manca lamaii....reteta de la MEDA (lamaile fierte in miere) cu mine a facut minuni
Chiar ma intrebam cand sa fac si eu morfo' de trim III.
MADA, si tu ai fost racita?! vad ca pe multe ne-a lovit raceala asta, sigur bantuie o viroza..
AUREL CRIS, hai ca m-am speriat si eu... ce e de facut daca se scurteaza asa colul? Spune-ne si noua, tie ce ti-a zis dr.?
Eu luni merg la control, dupa cerclaj. O sa intreb si eu...
LILI FI sunt cumintica, amortesc in pat, abia ma mai ridic, nu mai am niciun tonus. Si cred ca m-am mai si ingrasat... Nu pot sa stau in picioare mai mult, nici pe scaun....eh!
BAFTA, la eco! Sa dea DD sa fie bine!
MEDA, eu luam 1tb. Mg+B6/zi. Dar Iosup a zis sa iau 4tb/zi. Nu iau 4, dar iau 2-3/zi. Cred ca ajuta pt contractii...
ALEXI 22, nu mai ai vesti de la GINGER? Ne gandim la ei!
CIARLI, DELFI, ANDICU, IOANA, CATI.....
DOAMNE AJUTA FETELOR SA AJUNGEM CU BB-II LA TERMEN!

Cellu 25+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

DELFI, desi am doar un BBu in burtik, nici eu nu dorm bine noaptea. El are program intre orele 23-24.30. Apoi eu, spre dimineata nu mai pot dormi, fie de la ora 4 sau 5 pana pe la 7. Nu stiu de ce.
De respirat respir greu daca stau pe spate, ma trezesc din somn imediat.

Cellu 25+ George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Dragele mele va sunt datoare cu niste explicatii,incerc sa va spun exact cum sa intamplat totul.Luni pe la ora 7 seara m-au apucat niste dureri ca si cum cineva imi taia burta cu cutitul,ma lasa si ma lua.Am asteptat vreo 2 ore si am vazut ca nu cedeaza i-am zis sotului plecam la spital.Dupa cum stiti eu abia m-am mutat si nu eram inca luata in evidenta asa ca m-am dus la urgente.Am fost dusa dupa in maternitate la salile de nastere m-a controlat o dr de garda,durerile mai cedasera un pic.Mi-au dat antibiotice imediat fiind suspecta de infectie urinara,eu am cam o istorie in astea dupa fiecare interventie pe jos(am mai patit-o la lapro).Mi-au luat sange la analize unde au gasit hemoglobna 97 care ar fi trebuit sa fie 115,am inceput sa iau fier.Mi-au facut un smear test la care a iesit infectie thrush care poate as fi facut-o de la antibiotice poate.Oricum eu mai patesc uneori asa ceva in special dupa CM caci nu suport tampoanele,ma oparesc s.a.
Concuzia aveti grija la orice infectie caci da automat contractii asa m-au averizat dr.,durerea de la infectie automat declanseaza contractii.Am ramas acolo ca a doua zi sa imi faca echografie,durerile s-au mai potolit incet incet.Eram speriata si ingrijorata dar ei au zis daca nu sa rupt apa e semn bun.Nu ma asteptam ca personalul sa fie asa de nepasator,am fost socata.In Londra am fost tratata excelent,ma asteptam ca aici unde nu sunt asa de ocupati sa fie mai bine dar a fost dezastru.M-am certat de cateva ori cu moasele si le-am zis ca e cel mai cumplit spital in care am fost.Acum a doua zi echografie si surpriza colul 1,7cm,am zis ca mor,bebe era bine,lichidul era acolo iar ea se juca de zor.Aveam inima zdrobita,m-am stapanit sa aud explicatiile,sa inteleg ce se intampla.Echograful un tip amabil mi-a zis ce a stiut a zis acum trebuie sa vb cu consaltantul.Trimit ce am scris sa nu sterg din greseala ca am lacrimi in ochi si continui
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

aurel cris nu pot sa cred!si nu plnge ca se supara BB!
delfi, cellu voi utilizati perna de ... la mine e foarte utila... a devenit amantul meu imi gasesc repede pozitia cu ea!
liliana tinem pumnii sa fie bine si sa vezi si inimioara batand

PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Deci am plecat la salon sa astept dr. care nu mai sosea,pe la 7,30 seara a venit iar alt dr si am cerut explicatii.Mi-a zis asa ca practic nu se poate face nimic,ce vrea DD iar daca se declanseaza contractiile iar sau se rupe apa sunt nevoiti sa taie atele cerclajului ca sa pot naste ca altfel imi plesneste uterul si e in pericol viata mea.Va dati seama ca eram nici nu stiu sa scriu ce mai simteam,mi-au dat lacrimile dar fiind cu sotul si alcineva am incercat sa ma abtin si se cer explicti iar.Cum de sa ajuns aici??De ce colul a scazut asa brusc de la 2,5 la 14 sapt. la 1,7 la 19 sapt.Dr a zis ca copilul a crescut si a pus presiune pe col iar acesta a cedat,poate cerclajul nu a fost facut asa de sus si sa speram ca ramne asa.Tocmai scrise Andicu ca la 1,5 e nasol sa scada si am intrebat,dr a spus da e adevarat dar sa speram ca nu va fi cazul.Am mai intrebat ce sanse am si a zis ca nu-mi poate spune asta,un copil sa supravietuiasca trebuie sa aiba 24 de saptamni.Am avut aceleasi explicatii de la inca 2 dr iar aseara mi-au dat drumul acasa zicand ca ori de stau in spital ori acasa nu face diferenta.
Sa fiu atenta la infectii si sa stau in pat dar sa fac plimbari scurte prin casa pt ca satul in pat iti poate face cheaguri de sange la piciore si e periculos daca ajung la plamani.Acum joi am programare iarasi la echo si vreau sa ma lupt sa fiu vazut la fiecare 2 saptamnii,ca sa pot fi linistita.In rest iau fiecare zi cum vine si ma rog ca bebele meu sa aiba si el sansa sa vada lumina soarelui.Acum au zis ca este fetita,m-au facut sa zambesc la fiecare 4 sapt bebeul meu isi schimba sexul,oricum nu conteaza asta sa ma vad eu cu copilul in brate.Incerc sa fiu opimista si tare chiar daca e greu iar daca imi mai aduc aminte ceva ce nu am scris va spun.
Ma gandesc la GINGER,nu ne mai zice prietena ei nimic de ea??
la toate si scuze ca m-am intins atata
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Doamne Aurel cris, mi s-a ridicat tot parul pe mine, ma rog sa-ti fie mai bine si sa duci sarcina la bun sfirsit.Doamne ajuta.
Asta-mi doresc ptr noi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

aurel cris m-am cutremurat cand am citit, daca tu acolo te plingi de spital, inchipuieti ce e aici. Stiu ca e greu dar incearca sa fii optimista si sa crezi cat poti tu de tare in sansa pe care dumnezeu ti-a dat-o si sa fii sigura ca bebele tau e un luptator si impreuna o sa reusiti

mona 26 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

toate fetele bolnavioare si suparate, sa se faca bine.
Eu nu stiu nimic despre cerclaj. Imi puteti spune va rog in ce conditii este necesar sa se faca si daca se face anestezie. O anestezie nu afecteaza bebelusul? Care este marimea colului de la care incep sa para semnalele de alarma?
De cand am facut ET am incercat sa stau mai mult in casa ( de atunci sunt numai in concediu medical) si mai mult in pat. Cand a auzit doctorita ce fac, mi-a tinut morala. Mi-a zis ca trebuie sa ies zilnic sa fac plimbari, ca altfel o sa am mari probleme si complicatii cu sarcina, ca fac mai mult rau decat bine. Cred ca voua va este foarte greu sa stati numai in pat, dar chiar nu va miscati si voi prin casa, nu stati la calculator pe scaun?
Mai vroiam sa va intreb ceva- eu sunt tare friguroasa si nu pot sta fara dress pe mine; problema este ca elasticul il asez deasupra buricului, la fel si cel al pantalonilor. Nu suport sa am spatele gol, sa-mi vina frig la rinichi. Intrebarea este daca elasticele astea, care mai imi lasa urme pe burtica, afecteaza bebelusul si atunci ar trebui sa adopt ceva sub burtica....? Oare il preseaza prea tare si ii face rau?

16+

Mergi la inceput

AUREL CRIS, n-am cuvinte!
Nici nu stiu ce sa zic!
da Doamne sa fie bine!

Cellu 25+ George

Mergi la inceput

PUSSI, eu n-am apucat sa-mi cumpar. Ma chinui cu n'spe perne si pernute!
Daca ai chef povesteste-mi un pic de a ta sau poate ai un link la indemana. De care e?
http://www. bebelusultau.ro /detalii.php?cod=AR01
http://www.activecenter.ro /products.php
Eu as lua-o pe a doua ce parere ai?
CATI, eu nu prea am suportat nimic pe burta, nu stiu ce sa-ti spun.

Cellu 25+ George

Mergi la inceput