Info despre Sp. Caritas
Cine imi poate da si mie informatii despre tarifele practicate la Sp. Caritas, va rog din suflet. Urmeaza sa nasc acolo in cel mult o saptaman si nu am nici cea mai vaga idee cat trebuie sa dau la dr., asistente, etc. Multumesc anticipat!
Raspunsuri
elyda spune:
cea mai cumplita amintire legata de ginecologie o am de la CARITAS!!! CAND TREC PRIN ZONA MA IA CU FIORI PE SIRA SPINARII!! ATATA NESIMTIRE ,INDOLENTA ,NEPASRE SI LIPSA DE RESPECT FATA DE PACIENTE... MAI RAR!
dana
roli25 spune:
Ladys ca in cele mai multe spitale romanesti nu e stralucit, peste tot prestatia personalului lasa de dorit, dar daca medicul tau e acolo nu ai de ales. Am o prietena care a nascut acolo si stiu de la ea ca daca te straduiesti sa gasesti o rezerva, te vei simti mai bine.
Vorbeste urgent cu medicul sa te ajute sa stai intr-o rezerva.
Roli 23+ cu si Marc (9 iunie 2006)
roli25 spune:
Cat despre banii care tb dati, prietena mea a intrebat medicul direct, iar anestezisteul (daca e vorba de cezariana) e cca.1,5-2 mil.
Cat despre asistente...eu sunt de parere ca nu merita in nici un spital bani ... dar asta tb sa vezi la fata locului.
Roli 23+ cu si Marc (9 iunie 2006)
Ortansa spune:
cumnata mea a nascut acum 2 luni la Caritas.spitalul mi se pare oribil,dar daca ai dr. tau ,vei sta dupa nastere intr-o rezerva,care cel putin este curata si renovata.ea a nascut prin cezariana si a costat-o in total 1000 euro(dr,rezerva,anestezist,asistente).o nastere normala nu stiu cat costa.
nastere usoara.
I've gt you under my skin
ladys spune:
Va multumesc din suflet pt. raspunsuri. Medicul meu e de acolo si m-a asigurat ca imi va oferi cea mai buna varianta de "cazare" la momentul respectiv dar tot nu stiu cat sa-i dau. L-am intrebat direct si s-a eschivat de la un raspuns, asa ca..... sunt in pom. S-a purtat foarte frumos cu mine si as vrea sa raman in continuare pacienta dansului,asa ca nu vreau sa-l jignesc, dar nici sa exagerez...
sim_stoian spune:
Si pe mine ma trec fiorii cand trec pe langa acel spital. Dar sper sa ai parte de o nastere usoara si sa fii multumita de conditii.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste