Info despre Sp. Caritas

Info despre Sp. Caritas | Autor: ladys

Link direct la acest mesaj

Cine imi poate da si mie informatii despre tarifele practicate la Sp. Caritas, va rog din suflet. Urmeaza sa nasc acolo in cel mult o saptaman si nu am nici cea mai vaga idee cat trebuie sa dau la dr., asistente, etc. Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

cea mai cumplita amintire legata de ginecologie o am de la CARITAS!!! CAND TREC PRIN ZONA MA IA CU FIORI PE SIRA SPINARII!! ATATA NESIMTIRE ,INDOLENTA ,NEPASRE SI LIPSA DE RESPECT FATA DE PACIENTE... MAI RAR!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ladys ca in cele mai multe spitale romanesti nu e stralucit, peste tot prestatia personalului lasa de dorit, dar daca medicul tau e acolo nu ai de ales. Am o prietena care a nascut acolo si stiu de la ea ca daca te straduiesti sa gasesti o rezerva, te vei simti mai bine.
Vorbeste urgent cu medicul sa te ajute sa stai intr-o rezerva.

Roli 23+ cu si Marc (9 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Cat despre banii care tb dati, prietena mea a intrebat medicul direct, iar anestezisteul (daca e vorba de cezariana) e cca.1,5-2 mil.
Cat despre asistente...eu sunt de parere ca nu merita in nici un spital bani ... dar asta tb sa vezi la fata locului.

Roli 23+ cu si Marc (9 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

cumnata mea a nascut acum 2 luni la Caritas.spitalul mi se pare oribil,dar daca ai dr. tau ,vei sta dupa nastere intr-o rezerva,care cel putin este curata si renovata.ea a nascut prin cezariana si a costat-o in total 1000 euro(dr,rezerva,anestezist,asistente).o nastere normala nu stiu cat costa.

nastere usoara.

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladys spune:

Va multumesc din suflet pt. raspunsuri. Medicul meu e de acolo si m-a asigurat ca imi va oferi cea mai buna varianta de "cazare" la momentul respectiv dar tot nu stiu cat sa-i dau. L-am intrebat direct si s-a eschivat de la un raspuns, asa ca..... sunt in pom. S-a purtat foarte frumos cu mine si as vrea sa raman in continuare pacienta dansului,asa ca nu vreau sa-l jignesc, dar nici sa exagerez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Si pe mine ma trec fiorii cand trec pe langa acel spital. Dar sper sa ai parte de o nastere usoara si sa fii multumita de conditii.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput