Strumfi de iulie-august 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 10

Simo78 spune:
Ioana partea cu bisericuta era o gluma, am uitat sa ma rostogolesc ...normal ca era cu ghilimele!
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Luna1 spune:
Ioana de ce nu iti spui si tu parerea cu privire la diversificare?
Nu de alta dar am senzatia ca aici se prefera sa fim "prietene" numai in conditia in care ni se spune ce dormi sa auzim.Eu apreciez mai mult sa mi se spuna o opinie in fata decat sa ma prefac ca sunt prietena si sa apalud greseli.
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Ioana75 spune:
Eu am mare incredere in pediatra Smarandei, si cred ca voi face ce spune ea. Desi e adepta alaptatului cit mai mult, mi-a recomandat ca daca Smaranda nu ia 350-400 gr in urmatoarele 2 saptamini, sa ii introduc completare. Apreciez ca a avut rabdare sa asteptam sa ia o medie de 750 gr pe luna, dar daca nu se intimpla ... Nu stiu cum o sa evolueze Smaranda cu lapte praf, sa vedem cind ii introduc cerealele. Eu cred ca fiecare copil are nevoile lui, nu se poate generaliza.
Luna, o sa scriu pe forum cind ii voi da Smarandei primul biberon de lapte praf si prima masa diversificata. Momentan nu stiu ce voi face, depinde de greutatea Smarandei si de recomandarile pediatrei.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

mychydutza spune:
mai fetelor ce v-a apukat? ce conteaza ca una diversifika mai devreme si alta mai tarziu? chiar ce conteaza? fiecare face cum il taie kapu ca doar e copilul ei, dupa principiul " eu l-am facut eu il omor". de ce va pierdeti timpu ce chestii d-astea? nu e pakat de prietenia noastra? imi pare rau sa va zik, da semanati cu soacramea care le rastalmaceste si le interpreteaza pe toate..........
mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Nonna76 spune:
Ioana eu cred ca tu esti de apreciat ca ai asteptat sa ia 750g pe luna caci e bebeul tau si tie ti-e greu.Dar eu stiu copii care au mers in paralel cu alaptarea si completare.Nu e un capat de tara,ai facut tot ce ai putut,dar evolutia copilului trebuie incadrata in niste limite de greutate(chiar daca limitele acestea sunt destul de largi).
poze
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Simo78 spune:
Mai fetelor, vreau sa intreb si eu ceva. In afara de cei care inca mai au dureri de burtica (saracutii), ati observat ca bebelusii vostri sa isi fi facut un anumit program? Al meu de vreo cateva zile mai devreme de 1 nu adoarme, si-a mutat si ora de urlat de la 12 la 1. Se trezeste la 4 si la 6. La 6 cu chef de joaca cat sa ma tina pe mine treaza sa nu mai adorm la loc si dupa aia isi ia somn pana pe la 9-10. Nu as vrea sa se obisnuiasca sa adorma asa tarziu. Incerc cu ora de baie fix la 8 sa vad daca imi iese.
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

first_carmen spune:
Buna fetelor!
Da stiu ca ati scris nu gluma de cind am intrat ultima oara! :)
Am reusit sa intru in seara asta, concertul lui Petru a durat ceva mai putin decit in alte dati. in fiecare seara dupa baita si poate si dupa ceva de mincare incepe sa urle (efectiv). Nu stiu cum sa-l mai calmez . Asa ca Simo78 Petru are program stabilit , seara cel putin o ora avem concert dupa care se calmeaza si sta cu ochii pe pereti si gingureste , da din picioruse si minute .
Ai mei fac 2 luni vineri , este normal sa manince 100-120 ml pe masa ? Mi se pare cam putin. Si nu le dau mai mult pentru ca-mi refuza biberonul (hrana este exclusiv pe lapte praf)). Si mesele dupa iei uneori pot sa fie si la o ora jumatate ... de aceea le dau ceiut (eu le dau ceai cam de o luna si nu dupa mine ci dupa spusele unui pediatru). Desi saptamina trecuta Petru incepuse sa manince din ce in ce mai putin (30-50ml la o masa). din cauza asta a luat numai 200g in greutate.intelesesem ca din cauza laptelui praf . acum si-a mai revenit.
Ma minunez cind imi spuneti ca bebeii vostri dorm si 5 ore pe noapte ... ce bine e. La noi este un maxim 3 ore jumatate ... bune si ele :)
As fi vrut sa pun si eu cercei la bebele meu dar ii am pe amindoi baieti. :)
De abia astept sa ma duc joi la babyexpo ... Sunt cam leftera dar ma impumut ... tb sa incep sa le iau lucrusoare de iarna.
Vineri ne facem si noi vaccinul (infarix hexa). Vine nenea medicul de familie la noi si ni-l face .
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua

Nonna76 spune:
Ma bucur Lia ca nu e mastita.Eu ma rog pt. tine sa fie bine.
Am aflat si eu parola de pe mail-ul comun si ti-am vazut Minunea.
Eu cred ca daca spunem ceva pe forum spunem ca sa auzim si alte pareri(ca altfel ce rost ar avea sa mai aducem subiectul in discutie).
Asa ca fiecare spune ce crede de cuviinta,nu trebuie sa ne suparam ca altcineva are alta parere.
Eu tocmai de asta m-am inscris pe forum ca sa gaseasc raspunsuri la unele intrebari.
Ce bine era daca va stiam si la Vlad! Am facut greseli,nu majore dar greseli.
poze
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

madabout2003 spune:
Emily inca nu cunoaste cuvantul program !Nici pentru dormit nici pentru mancat..nici macar pentru kk face la 2-3 zile sau de 2-3 ori pe zi... Mananca ba la 23, ba la 12,12.30, ba la 1 noaptea apoi 2/3/5 depinde.. Eu sper sa isi faca pana la urma un oarece program ca ma chiuneste..In principiu pana acum am observat ca face pauze intre mese de 3, maxim 4 ore (in zilele ei bune..) Asta noaptea ca ziua nu ma uit la ceas.
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea