Strumfi de iulie-august 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 9

Luna1 spune:
Jadi te asteptam.
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Fetelor, ma apuc sa caut si eu bilete pe 19. Mama ce ma frig talpile sa vin si eu, chiar si fara copil!
Deni &Vlad & Tudor
Pei am putea sa facem asa o intalnire intre fete, fara soti fara bebei dar neaparat cu cartea de credit...un weekend shopping!!

MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Luna1 spune:
"In tara noastra se obisnuieste sa se introduca sucurile de fructe sau de zarzavaturi foarte devreme. Cercetarile recente au dus la concluzia ca sugarul nu este dezvoltat fiziologic (masticatie, inghitire, digestie) si nu are nevoie de ele decat mult mai tarziu.
Spre deosebire de practicile anterioare in prezent inlocuirea laptelui cu alte alimente solide se face mult mai tarziu."
Capraru (editia a IV-a)
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

i_ulia spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Eu nu le-am gaurit urechile la fete; astept sa creasca mai mari, poate chiar atit de mari incit sa decida ele daca vor gauri in urechi au ba.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
ce ma bucur ca nu sunt singura care a luat aceasta decizie. pe mine daca ma mai intreaba cineva: dar nu ii dai gauri in urechi fetei?!?!

Ioana75 spune:
Eu numar minutele pina ajunge sotul acasa; daca bona e bolnava si miine nu stiu ce ma fac.
iulia, eu chiar as fi facut gauri la fete; dar m-am intilnit cu o mamica care mi-a spus ca poarta cerceii din obligatie ca maica-sa i-a facut gauri - si arata urit urechile gaurite fara cercei in ele. Am stat si m-am gindit si mi-am dat seama ca are dreptate.
Tizo, nu te supara, mai scrie. Sint 100% de acord cu tine referitor la raspunsurile cu nuante periorative ale bisericutelor
. Am pledat de multe ori pentru politete pe forum.

liadorian spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Lia nu te supara, dar printre metodele incercate de tine, nu am regasit si "mers la un medic"...ar trebui sa te vada cineva daca persista treaba aia, pana nu e prea tarziu.
Simode Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
Nici o suparare, Simo!

Mami Lia si

Simo78 spune:
quote:
Originally posted by liadorianquote:
Originally posted by Simo78
Lia nu te supara, dar printre metodele incercate de tine, nu am regasit si "mers la un medic"...ar trebui sa te vada cineva daca persista treaba aia, pana nu e prea tarziu.
Simode Matei Hisham
Nici o suparare, Simo!Medicul mi-a spus ca nu-i mastita si ca mai putem astepta pana la antibiotic si alte asemenea.
Mami Lia sidomnita Miruna Demetra (8 august 2007)
Aha. Scuze daca ai scris asta s nu am vazut. Pai e bine, nu? adica o veste destul de buna. Insista cu Minunea si masajele si o sa fie bine.

Simo

Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Tizo, nu te supara, mai scrie. Sint 100% de acord cu tine referitor la raspunsurile cu nuante periorative ale bisericutelor
. Am pledat de multe ori pentru politete pe forum.
Nu te supara, tocmai m-ai facut nesimtita? Ca eu nu-mi amintesc sa-i fi vorbit cuiva urat, cred ca mereu mi-am spus civilizat punctul de vedere, chiar daca nu a fost comun cu al multor fete. Dar asa cum ele au dreptul sa spuna, am si eu, nu?
Cu bisericuta, eu fiind musulmana, formez de una singura o moschee? Sa stiu daca vorbesc singura pe aici sa ma abtin.
Simo

jadi spune:
Hehe, deci mai bine sa fim politicoase si insipide decat sa fim sociabile si exuberante? Eu ma prefer asa cum sunt .
Deni & Vlad & Tudor

Ioana75 spune:
Simo, nu ma supar; nu te-am facut nesimtita. Sigur ca fiecare are dreptul la o opinie. Iar la bisericute lipsesc ghilimelele, a fost o greseala de editare din partea mea; nu se refera la religie.