Strumfi de iulie-august 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

simo, stiu ce vreau sa-ti zic, dar nu stiu cum; eu la sarah eram cu programu'-n dinti; trebuia sa-i fac o rutina ca sa doarma bine, sa manance, sa creasca; ei bine, de pe la 6 saptamani a inceput sa doarma din ce in ce mai mult, asa incat la 3 luni deja dormea legat aproape 10 ore dar lua prost in greutate(am fost si la dr. pt. treaba asta si m-am facut de ras, evident, ca erau pe acolo mamici care intrebau de ce nu dorm copiii noaptea iar eu...); cu Ines am procedat altfel: nu i-am facut baita zilnic si niciodata la aceeasi ora (pe motiv ca trebuia sa adoarma amandoua cam in acelasi timp, ca altfel plangeau si o luam pe aratura), nu am mai adormit-o la san ca pe sarah ci am pus-o in patut sa adoarma singura, nu m-am mai lipit de patut, nu m-am mai uitat in ochii ei si nu m-am mai intrebat ce-o avea;nici n-am mai sarit ca arsa la fiecare scancet ci am asteptat sa vad ce face: se foieste, plange, suge degetelul, partaie, adoarme la loc etc; si uite ca si ea, tot de pe la 6 saptamani, a inceput sa doarma legat noaptea; seara o spal, ii dau san, o iubesc, o pup, o pun patut si o las sa doarma singura...si doarme de la 9-10 seara pana dimineata la 8, cand pleaca sora-sa la gradi; azi vreau sa-i mut patutul in dormitor, sa doarma acolo cu sarah, ca sunt fete mari. Deci am procedat diferit, dar am ajuns tot acolo. Acum nu stiu daca asa sunt fetele mele (mai somnoroase de fel) sau asa pot fi toti copiii dar vorbesc si eu sa ma aflu in treaba;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Lasa Carmen poate din doi si-o pune unul din baieti cercei cind o creste.

poze

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Sau poate o sa fac o fetita :)

Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua

Mergi la inceput

caut acum pe net daca se acorda de la stat vreo prima de nastere. Este cumva acelasi lucru cu alocatia pentru nou nascut?

Mergi la inceput

Sau doua.Am cunoscut in spital o mamica cu 2 perechi de gemeni.

poze

Mergi la inceput

Tot ce se poate ... eu am facut baietii prin FIV si din 3 embrioni s-au dezvoltat 2. Si mai am doi la congelator.Deci e posibil sa fie cum zici tu ! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

CARMEN, m-am tot tinut sa-ti laud baietii si am uitat: sunt f reusiti si haiosi foc; si eu mi-am dorit gemeni f mult insa n-a fost sa fie, Dumnezeu mi-a dat 2 fetite din 2 incercari. Eu chiar as mai vrea un copil, dar nu acum, ca simt ca daca n-o sa ma apuc de un serviciu ceva o sa innebunesc numai in casa; om trai si-om vedea, ca era cat pe ce sa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

valen ziua nici nu il cronometrez, am mai zis pe aici. Are zile cand doarme de ma intreb ce o fi cu el si zile cand as da orice sa adoarma jumate de ora, cand sa ma intind si eu cu el hop ochii mari de zici ca-i treaz de cand lumea si da-i distracite, ca se plictiseste!

Ce ma inspaimanta pe mine e sa nu ajunga ca mine, cu probleme cu somnul, ca e horor! Dar sa nu ma pronunt pentru cateva zile amarate acolo... De exemplu azi la 8 am facut baita, a adormit si s-a trezit mai inainte sa pape. Acu il face tat`su avionul prin casa.

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Se acorda:
150 RON-trusou pt. fiecare bebelus
200 RON-prima de nastere(se chiama altfel)-astea o singura data
200 RON-alocatie lunara pt fiecare copilas pina la 2 ani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare si de la noi.

Simo, noi avem un program in sensul ca mananca la 4 ore, cateodata la 3 1/2 sau 4 1/2 si noaptea doarme cam 6- 8 ore o data si apoi inca vreo 2-3. Fix dupa ceas nu prea iese pt ca se decaleaza orele in fc de cum adoarme seara; in principiu , mai tarziu de 9 nu prea adoarme. El sinngur si-a facut programul, eu nu l-am chinuit in nici-un fel. Acum nu stiu cat de mult te lamureste pt ca tu alaptezi, eu ii dau formula, si poate e mai greu cu programul avand in vedere ca mananca la cerere.

Oanabbb, multa sanatate puiului tau! sa dea Domnul sa treceti cu bine peste aceasta incercare si sa va reveniti repede!

Ioana, multa sanatate si fetitei tale!

Lia, ma bucur ca nu e mastita! mi-aduc si eu aminte ce stresant era cu durerea , cred ca depresia mi s-a prelungit si din cauza asta, dar tu bucura-te ca nu ai ajuns acolo, si mai ales daca bebelina suge de la sanul ala, sunt sigura ca o sa treci si peste asta!

Carmen, si eu vreau inca o fetita, mai peste vreo 2 ani...si ma gandesc ca poate ies 2! sau inca 2 baieti!

...sa continui legat de program: aseara am sarit peste baita pt ca a stat treaz pana pe la 7 seara si cand sa-i fac baita, de regula in jur de 7.30,8.00 a cazut la datorie! nu stiu daca fac bine, dar daca adoarme nu-l mai trezesc nici pt baita nici pt papica, il las pe el sa-si faca somnul si se trezeste singur dupa 6-8 ore. O prietena mi-a zis ca ea trezeste copilul sa manance dupa 4 ore, dar eu nu stiu daca-i bine, mai ales ca deja are 3 luni, nu cred ca mai e asa important ca la nou-nascuti..in plus, daca il trezesc chiar si peste o ora, doua, nu mai doarme ca de obicei 6-8 ore legate, ci cate 4 , si fara baita parca nu e asa linistit in timpul noptii.

In alta ordine de idei, daca se continua fericirea cu somn de la 09.00 la 05.00-06.00, e ok sa ma mut in cealalta camera cu baby phone dupa mine? ma tot framant cum sa fac, sa mai dorm cu el pana pe la 5-6 luni, sau sa-l las singur de la 3,5-4 luni??
Parca ma tot chinuie gandul ca sunt mama denaturata daca-mi parasesc copilul noaptea prea devreme!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1351544068/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip-poze noi(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi

Mergi la inceput