Durerea unei pierderi de sarcina ( 39 )
Raspunsuri - Pagina 9
consi_s spune:
Myry, am avzut acum prin ce momente pline de indoiala treci… ma rog sa fie bine. Stii, atunci cand in final totul e bine, toate momentele astea par asa de frumoase, intregesc momentul asteptarii unui bebe… Sa ne spui ce se intampla. Cand iti repeti analiza la sange ? Din cate stiu, HCG-ul se analizeaza in dinamica.
Sara76, cum a fost ? Ati vazut bebelusul ? Esti o curajoasa, stiai asta?
Blueeyes, ce e cu gandurile astea negre? Fetelor, noi trebuie sa invingem greul si deci sa nu lasam raul sa ne invinga!
Eu incerc sa nu ma mai gandesc la ce a fost, cu toate ca v-as minti sa spun ca e usor si posibil tot timpul... Mai sunt momente cand ma gandesc ca a trecut nu stiu cat de cand… A fost atat te greu, in special sufleteste… Norocum meu ca au fost persoane dragi mie aproape de mine si am incercat sa imi umplu timpul cu altceva… dar nu e asa usor tot timpul… ma mai gandesc uneori « daca nu mai raman ? » , « daca mai pierd o sarcina ? », daca, daca, daca…
E greu, dar incerc sa fiu optimista!
Jojo, minunea e pe drum! Curaj si felicitari!
irinabobe spune:
CONSY si IRENE LA MULTI ANI, SA FITI FERICITE SI LA ANUL PE VREMEA ASTA SA FITI MAMICI!!
la MULTI ANI SI CELORLALTE FETE CARE ISI SERBEAZA ZIUA DE NASTERE SAPTAMANA ASTA, va spun de acum ca nu stiu daca o sa mai intru zilele astea.
Catty imi pare rau de ceea ce s-a intamplat. cand am citi povetea ta mi-am amintit ca si eu am trecut prin asta in iunie dar "norocul" meu a fost ca 2 dr imi spusesera ca s-ar putea sa fie extrauterina pt ca nu se vede in uter asa ca dupa multe nopti albe din cauza fricii eu am rasuflat usurata cand am vazut hemoragia si am realizat ca e avort. asa ca incearca sa te gandesti ca e bine ca a fost doar asta si nu mai rau, si ca de luna viitoare poti incerca iar. priveste partea plina a paharului ca altfel va fi tare greu sa treci peste un nou esec.
slimatei tu esti graviduta. ti s-a realizat una dintre cele mai mari dorinte, vei fi mamica, asta e momentul pe care l-ai asteptat atat. asa ca la naiba cu ce spune lumea, gandeste-te la tine si la bebe ce va veni ca doar tu stii cat ai luptat pt el. ce conteaza cate kg ai luat si ce zic ceilalti? nu ceilalti au luptat alaturi de tine pentru bebe. bucura-te de aceasta perioada si nu lasa pe nimeni sa te intristeze si sa strice aceste momente. ar fi pacat.
jojo tinem pumnii pentru sambata. mai e asa putin... hai ca facem incalzire pentru galerie.
michelle si lau multumesc ca ati intrebat de mine. eu am verificat butoiul o perioada. am vazut ca e acolo asa ca m-am gandit ca tre sa ies la lumina. pe 16 ar fi trebuit sa nasc dar asta e... oricum am fost la cules de struguri si m-au durut salele ca la nastere asa ca ceva tot a fost pe 16.
azi sunt z3 deci nici luna asta nu a fost sa fie. nu stiu ce o sa fac mai departe, nici nu prea am forta sa ma mai gandesc la asta.
flavia te rog eu capul sus, daca suntem sanatosi toate se rezolva chiar daca de multe ori nu mai vedem luminita. esti o femeie puternica, ai doi baieti superbi, sunteti sanatosi asa ca incet incet totul va fi bine si va reintra in normal. te rog eu incearca sa iti revii ca mi-e dor de poze cu strugurelu mic si daca mai esti suparata o sa imi trimiti un strugurel fara burtica si iar raman nemancata.
cmyry felicitari si stai linistita. totul va fi cum vrea D-zeu. nu te mai stresa ca ii faci mai rau lu bebe. daca e dat sa fie bebe bine va fi. asa ca bucura-te de momentele astea si fii fericita ca ai reuit sa ramai iar gravi. parca mai ieri iti faceai griji cu mola . uite cum trece timpul si vin si vestile bune.
ninia bine ca a venit cm. de acum incepe numaratoarea inversa iti poti face planuri pt o noua sarcina.
andreea lasa TT-ul ca oricum da false rezultate. gandete-te ca esti tanara si bebe nu are de ce sa nu fie bine. pai cu banii astia cred ca daca veneai la tiganii din romania cumparai 3 copii . de ce e asa mult? ca doar nu iti dau copilul de-a gata. nu te mai stresa si stai linitita ca sa fie bine bebe.
pup toate fetele si per ca luna asta sa fie una mai buna care sa ne aduca multe gravidute.
Ninia81 spune:
Consi, . Sa fii sanataoasa, fericita...si cat mai curand mamica!
Astazi nu avem voie sa fim triste fetelor, azi este sarbatoare, avem sarbatorite, aici!!! La multi ani, fetelor!!!
Pup pe toate!
N.Petros
Liana30 spune:
"La multi ani Irene!!!"mai zic odata na!!
"La multi ani consi_s!!!"
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
miha74 spune:
Neatza fetelor,
Nici nu stiu cu ce sa incep…ati scris atat de mult, am mai citit si aseara, dar nu am reusit sa citesc tot, asa ca am continuat repejor in dimineatza asta. Oricum…parca e mai mult optimism pe strada noastra, nu-i asa?
Slimatei – nu-ti face griji, o sa ai timp sa dai jos kg in plus, iar cei care vorbesc asa sunt pricinosi si gelosi si rautaciosi. Apoi eu nu am avzut mirese urate si nici gravidutze urate...
mav – eu tocmai am facut analizele pe care ti le-a dat si tie, sunt pentru sindromul antifosfolipidic, o chesti de coagulare a sangelui…la mine au iesit Ok, deci am eliminat asta ca si cauza a pierderii sarcinilor. Citeam pe undeva pe forum, ca analizele de Z2-Z5...se fac in functie de durata cm, daca e mai lun faci in z5, daca e normal in z2.
Catty – las-o pe soacra cu ale ei ...spune-i ceva de dulce (in gand) si tu incearca sa ramai pozitiva
jojo_miha – mai e atat de putin… iti doresc nastere usoara si un bb sanatos!
c.myry - te asteptam cu bhgc mareeeeeeeeeeeeee
Flavia – capul sus si noroc mult, ti-as ura sanatate... dar umbla vorba ca si aia dupa Titanic erau sanatosi si cu bani…dar nu au avut noroc!
Poate pe seara ma dau si eu rotunda cu analizele mele de Z2, nu arata rau...dar sunt la limitele inferioare. Astept inca Bhgc-ul sa vad daca ramine tot asa de mic.
Va pupicesc pe toate si succese va doresc pe toate planurile,
Miha
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
Am uitat esentialul sa cant sarbatoritelor:
Irene, consi_s MUUUUUlTIIIIII AAAAnnIIIIIIIIII TRAAAAAAIIIIIAAAASCAAAA! LAAAAAAAAAAA MUUUUUUUUULTI AAAAAAAAANI!
Si eu sunt balanta, dar mai tarzie....de octombrie 21.
si iar va pup...daca imi sunteti dragi!
Miha
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
marryan spune:
Fetelor sunteit minunate, nu am simtit atita calcura si intelege nici nu mam gindit de fapt ca aici voi gasi liniste si intelege, inca nu vam povestit totul si eu as fi avut un bebelus scum al mamii daca nu as fi pierdut sarcina in 2005 ianuarie a fost tare mica 3-4 saptamini dar a fost dureros pu mine mai ales ca 4 chirurgi imi spuneau ca trebuie sa fiu operata ca nu vad la mine nimik in uter dar eu ieram cu scurgeri mari si cheaguri plingeam mai mult de sperietura care am tras-o si ca 6 luni miam revenit dupa care mam apucat iar de bb si depresii, stres ca nu vine investigatii inutile analize peste analize, tratamente pste tratamente si tot in zadar e tot ca nu vine. Fetelor eu m-am racit cu toata lumea nu mai zimbesc numai vorbesc cu lumea nu ma bucur doar traiesc durerea mea in sine...aseara la durerea care o aveam pe suflet si la bocetul facut mia zis o prietena buna ca e gravida si fr fericita si ca are lumea la picoare.....ma ierati fetelor dar mi sa trezit o asa invidie nu pe copilas dar pe ea stiind ca eu trec prin suferinta si mii greu....nu m-am putut abtine am plecat acasa tot drumul am plins..nici sotul nu mai stia cum sa ma linisteasca si ce sa mi mai vorbeasca ca sa mi treaca...mam rugat la 21 la ioacana Sfintei Marii cu Fiul Isus si am bocit de numai puteam...de ce oare?
Cred ca voi ma intelegeti prin ce trec eu!
Va multumesc din sulfet pu primirea calda-pepsi, teo, catty, michele, irenecam, C.myry, Musettepink, irinarobe, Ninia si restul fetelor care nu vam numit va multumesc pu caldura si sfaturile care leam primit de la voi!
Irenecam FWKICTARI DIN SUFLET PU ZIUA DE NASTERE SA-TI DEA DUMNEZEU TOT CE ITI DORESTI, SA AI PARTE DE TOATE FERICIREA DE PE LUME!
Consisi TIE ITI DORESC LA MULTI ANI FERICITI SI TOT CE ITI DOERSTI SA TI SE IMPLINEASCA, SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI FERICIRE PU LUMEA ASTA!
Maria
http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
Ninia81 spune:
Marryan, , te inteleg perfect! Si eu mi-am calculat zilele trecute cand ar fi trebuit sa nasc...si am descoprit ca era de ziua mamei mele *02.apr. I-as fi facut o bucurie imensa, sunt sigura, pt ca o vad cat e de fericita de fetita sorei mele. Nu are rost sa ne mai facem rau, trebuie sa lasam in urma ce a fost si sa ne adunam fortele pt. a concepe o noua viata! Sunt sigura ca vom reusi!
Pup.
N.Petros
marryan spune:
Ninia inteleg dar mii geu tare, stiu ca trebuie sa ma concentrezi asupra unor lucruri care sa sustraga de la ideea e bb...am vrut pian sa invat sa cind ca toata viata mea am visat la un pian sa cint...acum il am si mia cumparat si tot nu imi trece mai cind din cind in cind....am cerut una alta tot numai ca sa uit si bb va veni...si tot nu reusesc....dar TREBUIE sa INCERC din RASPUTERI si siguri voi reusi si eu si voi toate, si vom avea si noi bb mult asteptati!
Maria
http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
blueeyes2003 spune:
Consi La Multi Ani, multa sanatate,fericire si bucurii si sa dea DD sa vina un bebe cat mai curand!
Irina imi pare rau ca nu a fost bebe nici luna asta dar nu te descuraja!Trebuie sa fim puternice si sa o luam de fiecare data de la capat pana vom reusi!
Marryan imi pare rau ca ai trecut si tu printr-o astfel de durere!E foarte greu dar trebuie sa incercam sa mergem mai departe pana vom reusi sa ne implinim acest vis!
Nu dispera,cu siguranta DD iti va trimite cat mai curand un copilas,trebuie doar sa nu-ti pierzi increderea in Dumnezeu si in tine,cum spunea si Lau-Meli! Nu esti singura!
Flavia,Michelle,Laura,Lau-Meli,C.myry,Mav,Miha,Ninia,Liana,Dan_ny,Alinushca,Irene,Musettepink,Jojo,Danangie, va pe toate,sa aveti o zi asa cum va doriti!
Mirela