Durerea unei pierderi de sarcina ( 39 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

blueeyes2003multumesc, incurajarea voastra este la moment, am fost la WC si am vazut pete rosii clar ca azi e Z1 imi vine sa intru in pamint sa nu mai exist!

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

IRENECAM, la multi ani, la multi ani, la multi ani! Sa ti se indeplineasca macar dorinta cu bebe in viata asta, doar atat si stiu ca vei fi fericita! Te pup, iti doresc sa fii fericita si linistita in viata!
Marryann, te pup, draga mea, imi pare rau pentru dezamagire... e crunt sa traiesti asa. as vrea sa te incurajez, nu prea stiu bine cum... ce ti-a mai zis dr.?
Flavia, te rog linisteste-te, sigur va fi bine, voi sunteti niste luptatori, veti razbi. draguto, si noua ne este greu, avem credite la banca de platim aproape tot salariul sotului, suntem multumiti ca avem jumatate de apartament si un teren de 250 mp si avem si gradinita deschisa, ne va fi greu o perioada, dar depe 1 vin copiii la gradi si voi avea incasari. sa stai linistita ca sigur Dumnezeu nu va lasa ca va vede cat ati muncit.
Michelle,sa nu uiti, cand vrei sa vii in Romania cu sotul te astept la gradi. te pup draguto si sa nu mai zici ca mie imi trebuie optimismul, TU ai cea mai mare nevoie de el. te imbratisez cu mult drag.
Lau-Meli, niste dinozauri, poate imi pictezi un vulcan...
Irina, imi pare rau de tot ca nu s-a intamplat nici luna asta... e trist sa traiesti in dezamagire.
va pup pe toate, nu prea ma simt bine, ma doare burtica rau, nu am no-spa la mine, farmacie nu am in zona...

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Fetelor, multumesc din suflet!

CONSI, la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de bucuria speciala pe care o dorim toate!

Dragele mele, pana acum am avut o zi super ciudata. M-am dus de dimineata la munca, pusa pe treaba. La noi tocmai s-au renovat birourile, totul bec...asa ca eram pregatita sa recuperez treburile restante, ca deh...renovarea a fost si prilej de lene! Ajung la birou si ...totul devastat! Unul din colegii mei se pare ca asa ca am gasit: urme de talpi pe pereti, peretii patati cu ceva maro (sper ca era cola!!!!), birourile cu sertarele scoase plus un strat generos de noroi (unde l-o fi gasit???) pe parchet!!!! Sunt norocoasa ca nu apucasem sa-mi mut dosarele in biblioteca! Nici acum nu-mi vine sa cred. El avea din cand in cand iesiri (de obicei ma ameninta ca-mi arunca laptopul pe geam!), dar credeam ca glumeste...ma rog, acu' sunt convinsa ca are probleme psihice.
Fapt pentru care am profitat de indignarea generala si de faptul ca n-aveam cum sa lucrez ca sa-mi iau zi libera. In drum spre casa mi-am facut si cateva cadouri, asa ca...toate bune si frumoase. Acasa, alta belea, ca mama s-a gandit sa faca ordine in lipsa mea si se apucase sa schimbe perdelele!!!!Iertati-ma pt offtopic, da' prea a fost socanta faza de la birou, trebuia s-o povestesc!

Acum sunt singura, ma duc sa-mi fac ceva festiv de mancare. Sotul vine pe la 4, asa ca am timp sa ma rasfat putin pana atunci. Si poate il pacalesc sa iesim in oras

Ma duc sa pap si apoi citesc din urma si o sa va scriu la fiecare. Va puuuup

Mergi la inceput

consi s, la multi, multi ani!!!!!

Mergi la inceput

Teo multumesc tare mult, cuvintele tale mi-au cazut bine la sulfet, sunt distrusa, nici macar nu stim cauza am infertilitate fara cauza, nustiu ce sa mai fac...am facut polidine 3 luni am sperat degeaba!....am facut stimulari 2 luni a treia nu o mai fac ca degeaba ca eu ovulezi natural si asa...tot degeaba! HSG am facut e totul ok, sotul are normospermie...nu am probleme hirmonale dozarile in zilele 5-7-21 au fost toate in norme....de ureoplasma am scaptat luna asta am dat analiza acum doau saptamini si e negativ...IA am facut fara succes...deci ce naiba sa mai fac ca numai stiu sunt demoralizata rau...simt ca innebunesc!

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

myry, ce mai faci? sper ca esti cuminte! adica linistita si bucuroasa pentru
michelle,
musette, mi-a placut intradevar ce ai scris. este cu substrat
catty, ma gandesc mereu la tine si sper ca iti e bine. cat se poate de bine... ce ai mai aflat? ce urmeaza?
L5845

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Irene cum e posibil asa ceva? nu cred ca e integ la mine scuzama dar asta e parerea mea....

E bine ca macar os a fii acasika si o sa sarbatoresti cu sotul tau iubit, sper sa petreceti o zi cit se paote de fumos!

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Irene, , ce coleg nebun ai si tu! Ar trebui izolat....
Dar, tot raul spre bine...esti acasa...si bucura-te de ziua asta speciala! Fa ce iti place tie cel mai mult, rasfata-te si du-te cu sotul tau!
Pupi.

N.Petros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Alinush ma bucur ca ti-a placut!

Irene iar m-ai facut sa rad....imi si imaginez fetele voastre(a ta si a colegilor tai) cand ati ajuns la serviciu....uite ce cadou frumos ai primit de acolo de Sus....o zi libera chiar de ziua ta!

Mergi la inceput

Maryann, draga mea, te cred ca esti disperata. mie dr. mi-a spus cand mi-a iesit ureaplasma pozitiva ca asta este o cauza pentru infertilitate, temporara adica, pana termini tratamentul.
IreneCam, extraterestrii, sigur ei au fost. da' colegu' tau n-are de lucru decat sa te ameninte pe tine?! ce oameni turbati...

Mergi la inceput