Durerea unei pierderi de sarcina ( 39 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CONSI, LA MULTI ANI SI TIE SCUMPO!!! Toate cele bune si sa dea DD sa ti se implineasca repejor visul de a fi mamica!
Fetelor stiu ca nu ar trebui sa ma mai stresez de fazele soacrei mele, dar ma enerveaza cumplit. O sa ii interzic sotului sa ii spuna ca ma operez luna viitoare si daca o prind pe la spital sau ma suna fac moarte de persoana raposata. Pe cuvant de onoare. In alta ordine de idei eu am o perioada f "uda". De dimineata a trebuit sa fug pana la ITM pt ca dupa 5 luni de cand m-am inscris sa fac niste cursuri pt ca imi trebuie la firma ma suna sa ma prezint taman azi. Masina nu aveam, si nici nu revenea soferul curand, asa ca iau un taxi cu ultimii bani, ma duc acolo ca sa imi spuna ca aceste cursuri incep in dupa-amiaza asta. De ce nu mi-or fi spus asta la telefon? Frate sunt cate unii functionari tare cretini. Caut apoi in geanta tot maruntul si fac 1,5 lei de maxi-taxi si de la statie pana la birou am de mers vreo 3 km pe jos. Si sa te tii acum hemoragie nenica, Portile de Fier nu altceva. Vreau nu vreau ma apropii de laparo de luna viitoare. Azi am vb cu mama si i-am spus cat se poate de clar ca vreau sa ma operez, si, desi este contra, si-a pastrat parerile pt ea. Mi-e frica de mor de inca o taietura, mai ales ca eu am 2 operatii clasice pe burta si muschii sunt varza. Om vedea ce va fi pana la urma.
IRENE, mare narod colegul ala al tau. Seful tau ce a spus? Sper ca nu l-a pupat si ca va plati ceea ce a stricat.
PEPSI, mama trebuie sa fie o solutie sa nu vindeti casa. O sa fie tare aiurea pt copii si or sa se acomodeze tare greu in alta parte.
ALIX, cum te mai simti?
MICHELLE, ai iesit din butoi sau vrei sa vin sa il sparg? Macar sa aveti voi sperante si pt mine.
MARRYAN, imi pare tare rau pt pete, dar poate sunt de la implantare. A inceput sa semene cu CM sau e altceva? Poate da DD si e de bine, daca nu.... a mai inceput o luna de speranta
Va multumesc mult de tot tuturor ca ma intelegeti si ma ajutati sa caut forta sa merg mai departe. Nu stiu sincer ce m-as face singura in tot chinul asta. Cred ca pana acum as fi fost inchisa de mult la balamuc.
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

CATTY, off, draga de tine, mey da' nu se poate, io vin personal si-o bat pe femeia aia!!Pey nu are minte sau ce...acu' inteleg ca e fi-sa gravida, dar chiar sa nu ai nici un pic de compasiune e inuman!

DANNY, , ai grija de tine!

MIRELA, multumesc pentu gandurile tale bune. Deocamdata nu incerc ca nu este totul chiar bine-bine, nu am terminat de facut analizele, dr meu ma indoapa cu antibiotice etc. Paote prin decembrie o sa reusesc sa fiu si eu ok cu tot. Mmmm, ce flori frumoase

PEPSI, ce frumos mi-ai cantat, te-am auzit. Multam de incurajari, asa cred ca voi face, inainte pe toate fronturile!Offf, sper sa reusesti sa treci peste greutati cat mai repede, imi pare rau ca esti asa incordata...ai avut o perioada dificila, ai facut multe, si cu bb, si cu Dominic, plus treburi...si acum alte griji, te cred ca ti-e greu.

CMYRY, imi pare rau ca dr mai mult te-a ingrijorat. Va fi bine!

MUSETTE, pilda ta m-a pus pe ganduri!frumoasa...

JOJO, nu mai e mult!!!Tin pumnii stransi, stransi!!

IRINA, multam de urari...off, chinuitor DPN-ul pt noi toate!!Imi pare rau ca n-a fost sa fie nici luna asta... multa putere si numai bine!

LIANA, , multam mult!!!Io imi pregatesc plamanii pt maine, sa-ti trag o cantare de "la multi ani" sa rasune formul!! Am citit bine, maine ai 2 examene? Baftaaa!!

NINIAsi eu trebuie sa-i fac o bucurie mamei de ziua ei...ca si voi, nu voi uita niciodata DPN. Ce bine ca esti optimista, bravo, asa te vreau

MIHA74, multumesc...bine ca au iesit bine analizele, chiar daca la limita!

MARRYAN, tare greu trebuie sa-ti fie...stiu cum e cu gravidutele, am trecut si eu prin clipe cand nu puteam sa le vad...Poate ca totusi nu au fost in zadar analizele, sa iti gasesti linistea si sa ai parte de curand!Acum am vazut ca a venit CM...off, imi tare rau ca esti atat de trista...

TEO, multumesc...ce ciudat ca mi-ai zis asta, aseara am visat ca spuneam cuiva "nu-mi doresc decat un copil!"...Sper ca te-a mai lasat burtica. Stai linistita, fa o pauza, ca ai avut o perioada tare aglomerata!

LAUMELI, si multumesc pentru sprijin si incurajari constante! Tu cum esti? Ai reusit sa ajungi la endocrinolog pt tratamentul hormonal?

ALINUSHCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

MICHELLE, multumesc mult pt mess, chiar aveam nevoie, a picat ca fix!Numai bine si tie iti doresc din tot sufletul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

IreneCAM, consi_s LA MULTI, MULTI ANI !!! CU MULTA, MULTA SANATATE, FERICIRE SI BUCURIA DE A DEVENI MAMICI CAT MAI REPEDE !!!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Dragi fete, eu am lasat azi plimbarea, ca m-am trezit super nasol, ma simt de parca nu sunt eu, am sensatia de "cap infundat", ma si doare putin si parca m-a secat cineva de toata energia. O sa incerc sa stau mai mult in pat azi si sper ca pe seara, sa ma simt mai bine si sa va scriu. Va pe toate si aveti grija de voi, ca eu chiar daca ma simt asa, tot am la indemana pentru cine vrea sa dea tarcoale butoiului .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

L5845, mereu reusesti sa ma faci sa zambesc..esti extraordinara!!! Tu si toate fetele de aici!!!datorita voua suntem mai bine!

N.Petros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Catty sa nu-ti fie frica de laparoscopie,din cate stiu eu iti face 3 gaurele sub burta,cam asa, prin care baga camera aia de vede ce ai prin interior,nu va fi o taietura clasica de operatie,cu timpul nici nu se mai observa.Curaj!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Sunteti tare dragi si imi face placere sa va citesc zilele astea. Dupa povestea de saptamana trecuta, dupa stresul inutil prin care am trecut (cand citeam despre sansele de a nu mai putea face copii dupa sinechie), dupa toate problemele de la munca si asa mai departe ma simt foarte foarte obosita.
Luna asta am vorbit cu sotul meu si nu o sa incercam sa facem bebe, poate nici luna viitoare... trebuie sa revin mai intai la o stare mai relaxata, cu mai putine griji cu mai putine stresuri. Ca dupa aia daca am sa raman insarcinata vreau sa incerc sa duc sarcina fara sa ma tem mereu de toate lucrurile pe care le stiu acum ca fiind posibile.
As vrea sa uit o vreme de toate astea. Se poate, nu? Pot nu ?

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

fetelor multumesc mult, ma simt mai bine un pik si incerc sa mi revin ca nici sa lucrezi nu pot sunt bufhita de plins!
o sa am in vedere sfaturile voastre si o sa incerc sa imi readuc optimismul inapoi, poate totusi voi reusi si eu....vreo data!
sunteti toate dragute si felul cum va incurajati una pe alta si pe mine acum... sa stiti ca fr mult conteaza pu mine acest lucru!

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Consi,IreneCam,balantelorVa doresc o aniversare minunata,multa sanatate,mult noroc anul acesta si toata viata,tot ceee ce va doriti si caldurosul LA MULTI ANI!!!Sa traiti fetelor multi ani fericiti si sa aveti multi copilasi sanatosi care sa va insenineze viata!!!!!!

Mergi la inceput