am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2
Raspunsuri - Pagina 19

bretonica spune:
ultimile noutati....4 zile de cind iau reductil..rezultatul? 1 kg...doar un kg:-(...iar dupa cum v-am zis si in mesajul precedent mie senzatia de foame nu-mi trece...deci daca faci si o dieta reusesti sa slabesti..daca nu..este inutil sa se cumpere aceste pastile....dupa parerea mea,se poate slabi si fara aceste pastile,nu ca ajuta nu stiu eu ce...oricum am sa continui sa le iau daca tot le-am cumparat si am sa va mai povestesc ce va ma fi...pe curind...ciaooo
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Adrana_g spune:
Si eu va spun sigur ca senzatia de foame nu dispare. Celor care le-a disparut a fost autosugestia in nici un caz medicamentul. Eu deja sunt in a 2-a luna. Prima saptamana am slabit 3 kg dupa care intr-o luna cred ca am mai dat jos 1 2 kg pentru ca nu m-am mai infomentat in halul ala. Luna asta am luat reductil de 15... nu stiu de ce... poate doar pt ca asa mi-am propus de la inceput.
Nu stiu ce sa mai zic.. pt mine si cele 4 5 kg sunt ok.. desi trebuia 15.

bretonica spune:
ciao,adra...eu am inceput direct cu reductil de 15...si asta e,foamea nu-ami trece deloc,sau poate putin in prima jumatate a zilei...seara este cel mai greu sa rezisti tentaziei..credeam ca acest reductil va face un miracol cu mine,sa ma faca sa mananc mai putin..sa nu-mi fie foame mai deloc,dar nu este asa...oricum ce sa zic,sunt inca la inceput...sa mai am putin rabdare,dupa care voi mai vedea..oricum eu am sa vin des pe aici si va mai spun ce sa mai intimplat cu mine...multumesc de raspuns adra...deci nu ca numai la mine nu-si face efect...mai sunt si alte persoane...ciao si pe curand

microbu spune:
Salut!
Eu am avut reteta pt Reductil 10mg, insa nu am gasit pe moment decat Lindaxa si pot spune ca dupa 4cutii de Lindaxa 10mg am slabit 14kg si am cu 14cm mai putin in talie. Apoi am stagnat si am inceput cu Reductil 15mg (nu am gasit Lindaxa 15mg) si de slabit nu am slabit desi aproape am terminat cutia, ba mai mult am si dureri de cap de vreo sapt. Multumirea sufleteasca o am, nu pot sa mint. Nu am tinut vreo dieta anume; efort fizic: puiul de 1an si ceva Pilates (nu mult, ca strica! ). Mare lucru este faptul ca am stagnat, deci nici 1gram in plus.
Spuneti-mi va rog unde ati gasit Lindaxa 15mg si daca ati avut reactii adverse de la el.

bretonica spune:
ciao micro...mai facut curioasa de numai cu pastilele Lindaxa..hai povesteste-mi mai multe despre cum le-ai luat cine ti le-a consiliat...ce efecte a au avut..ti-a trecut foamea de la ele..etc...zi-ne si noua(adica mie)mai multe...multumesc mult,si deabia astept sa mai citesc noutati de la tine...pupice

Mirela72 spune:
Bretonica, Lindaxa e copia Reductilului (e facut de alta fabrica- Zentiva si e mai ieftin), Reductilul e originalul, efectele sunt aceleasi.
Daca ai slabit 1 kg in 4 zile e foarte, foarte bine, nu stiu de ce nu esti multumita, in ritmul asta o sa pierzi in jur de 7 kg pe luna, ce vrei mai mult? Nu e deloc sanatos sa slabesti mai mult de 5-7 kg lunar.
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

bretonica spune:
multumesc Mirela...sper sa ai dreptate...ca la sfarsit de luna sa fi pierdut macar 6 kg...sunt asa de nerabdatoare sa se vada un pic mai mult...:-(...maine sunt la a 7a pastila,si sper sa-mi arate 2 kile in minus...o sa ma mai fac auzita,sa va spun ce rezultate o sa mai am...pupice

Bedrosmart spune:
Fetelor (si in mod special Bretonica), cred ca pe undeva unele dintre voi faceti o mare confuzie: Reductilul (sau Lindaxa, ca substanta activa e aceeasi) are o singura si numai o singura actiune: inhiba (intr-o oarecare masura, care difera de la persoana la persoana) foamea. Atat si numai atat. Nu "te slabeste" daca nu tii si un regim. Adica degeaba iei reductil si manaci ciocolata, evident ca n-o sa slabesti, ba chiar ai toate sansele sa te ingrasi. Deci efectul pe care trebuie sa-l asteptati de la Reductil este micsorarea foamei, care sa va ajute sa tineti mai usor o dieta coresopunzatoare (si nu din categoria un iaurt si un mar sau 10 boabe de orez pe zi).
Repet: daca iei Reductil si mananci aceleasi cantitati de mancare ca si pana atunci, NU VEI SLABI, acest lucru este imposibil.
Bretonica, ritmul in care iti doresti tu sa slabesti este pur si simpul stiintifico-fantastic. Nu te supara ca-ti spun asta, dar nici daca faci greva foamei si nu mananci absolut nimic timp de o luna nu vei slabi asa de mult cum visezi tu. Pur si simplu este imposibil. Daca ai de slabit intr-adevar mai mult (iar sfatul meu este sa nu-ti impui teluri prea exagerate de genul "greutatea pe care am avut-o la 18 ani"), mai bine incearca sa gasesti o formula de dieta cat mai echilibrata (eventual prescrisa de un medic nutritionist) care sa-ti asigure o slabire sanatoasa de aproximativ 0,5 kg pe saptamana. Altfel te vei lovi mereu de efectul YO-YO al curelor drastice de slabire, adica te vei ingrasa mereu mai mult decat ai slabit.
Spui ca iti plac foarte mult dulciurile. Eu am scapat de foamea de dulce luand Crom. Exista mai multe firme care produc pastile cu crom, alege pe cea care-ti convine. Nu are efecte adverse, este ca si cum ai luat niste vitamine (adica nu e vorba despre un medicament, ci doar un supliment alimentar). Incearca si tu, dar efectul nu este la toata lumea la fel de puternic.
Inchei inca o data cu rugamintea sa nu te superi pentru mesajul meu, vorbesc in cunostinta de cauza, am tinut toata viata cure de slabire si inca imi fac curaj sa mai incep iar o cura care sa ma ajute sa ajunt la o greutate SANATOASA (si nu frumoasa, ca e mai putin important).
Te pup si curaj la slabit sanatos!
Bedrosmart lui Dorian (09.09.2006)

bretonica spune:
ciao bedrosmart...in primul rand tin sa-ti multumesc ptr mesaj si sa stai linistita ca nu am de ce sa ma supar in ceea ce-mi zici..ai dreptate in tot ce zici,chiar si cu efectul yo-yo...si eu sunt una care toata viata a fost numai in cure de slabire,si dupa fiecare am ajuns sa ma ingras tot mai mult..acum tin sa-ti dau dreptate in faptul ca intradevar Reductilul mi-a micsorat pofta de mancare..chiar daca oricum am mereu foame,dar am vazut ca totusi nu m-ai mananc toata ziua,cum mancam innainte...la dulciuri inca nu am renuntat cu totul...nu reusesc(duminica mai mananc cite ceva dulce)..pot sa spun ca azi dimineata in a 7a zi de cand iau Reductil,am slabit 2kg..si vreau sa spun ca am mincat de toate,dar se vede ca in masura mult mai mica de cum mancam prima....pofta aceasta de mancare care o am,este si pe baza de stress,si pe baza hormonala(sunt in menopauza de la varsta de 35 ani,pe baza chirurgicala ptr o tumoare maligna la uter)deci sunt o mie de cauze pe linga faptul ca imi place sa mananc in faptul de a ma ingrasa...deci voi continua incet incet in aceasta cura de slabire...va multumesc ptr sprijin...pupiceeeeeeeeeeeee

Adrana_g spune:
Offff... de cand am inceput cu reductil de 15 ma simt rau. Am insomnii, ma trezesc dimineata la ore anormale pt mine, anume 7 dimineata, ma simt obosita, mi se aprind obrajii aiurea, uneori inima bate sa sara din piept.
Ma dispera!
Nu stiu daca exact din cauza reductilului, am mai avut eu la viata mea perioade nasole asemanatoare, dar mi s-a parut ciudat ca a inceput exact dupa ce am luat reductil de 15. Eu oricum le continui, orice ar fi. De la 68 de kg am ajuns aproape la 60. Imi incap blugii de iarna trecuta.
Sper ca voi sa fiti mai bine!