am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2
Raspunsuri - Pagina 18

Adrana_g spune:
Heheh... cat timp am facut foamea am slabit rapid. Dupa ce nu am mai facut foamnea si am inceput sa mananc de 3 ori pe zi am stagnat. Acum iarasi ma apuc de un iaurt pe zi cu ceva pastrama din piept de pui...:(

XIO spune:
De ce nu intelegeti ca nu este un motiv de lauda sa mananci un iaurt si un corn pe zi si sa slabesti?
Este laudabil cand mananci echilibrat , si paine , si carne , si fructe , si legume si cartofi si slabesti.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

bretonica spune:
Buna fetelor...va citesc de o buna bucata de vreme,si vad ca la majoritatea a avut succes Reductilu...eu am auzit de el de la o verisoara de a mea,care slabise 9 kg..chiar daca nu era nevoie de atata si m-am gindit sa ma informez un pic si eu asupra lui..stiti sunt si eu una care face parte di clubul ce incepe dieta in fiecare luni si o termina miercurea...prea mult imi place sa mananc..iar dupa dulciuri mor
..stiu si faptul ca daca se sta la o dieta normala se slabeste,dar nu am rabdare..ptr simplu fapt ca trebuie sa dau vreo citeva zeci de kile jos..si senzatia de foame nu-mi trece niciodata
asa ca m-am gindit sa incerc si eu cu aceste pastile...ca poate este singura salvare...pana cind me le voi cumpara si voi hotari sa incep cura v-oi mai citi ce rezultate da la voi..iar in ziua in care incep am sa va anunt si pe voi...AM NEVOIE DE SPRIJIN...am uita sa va spun dar am fost la un pas de bulimie...stitisensu de responsabilitate ca ai mancat prea mult sau ce nu trebuie....si furis,furis..la baie sa nu te vada nimeni a
..sunt mindra sa spun ca sunt vreo 2 luni de cind m-am facut fata cuminte...dar vreau sa slabesc!!!chiar daca vointa am si inca multa...sunt 4 ani ca nu mai fumez..(fumam 3 pachete la zi,si le-am lasat de pe o zi pe alta..)stiu ca sunt de fire puternica,dar in fata dulciurilor nu rezist
..cred ca v-am plictisit...dar incet incet ce o sa mai vin pe aici o sa mai povestim...mi-a facut placere sa va citesc...eu am 39 ani(marti 20 nov)deci sunt destul de coapta s-ar spune...si totusi nu e asa de simplu cum pare...va doresc o duminica placuta si sa ne auzim...pupice
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

anky spune:
quote:
Originally posted by XIO
De ce nu intelegeti ca nu este un motiv de lauda sa mananci un iaurt si un corn pe zi si sa slabesti?
Este laudabil cand mananci echilibrat , si paine , si carne , si fructe , si legume si cartofi si slabesti.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Xio,ai dreptate insa pentru asta e nevoie de mult sport si eventual yoga.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

capra cu trei iezi spune:
bretonica, venim la tort marti! si eu sunt moarta dupa dulciuri, asa ca...
...la multi ani!sa fii fericita!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!

pisi27 spune:
Buna...imi doresc sa intru si eu in "familia" celor care folositi reductil..am primit reteta si vreau sa incep sa iau reductil cat mai curand.
Am citit despre rezultatele voastre, cat ati slabit, dar nu prea am vazut sa scrie cineva care sunt efectele slabitului asupra pielii, ma refer la o slabire mai mare de 4-5kg/luna.
Stiu ca vergeturile exista oricum, insa as vrea sa imi spuneti daca pielea se lasa rau dupa ce slabim...de lucrul asta imi e cel mai frica...eu am 85 de kg si nu stiu cum o sa arat la final...

bretonica spune:
multumesc ptr urari capra cu trei iezi,sa stii ca ti-am raspuns si ieri la mesaj,dar vad ca nu a aparut nici pana acuma,si atunci m-am gandit sa-ti mai multumesc odata...incepusem sa fac tortul de ieri,ca sa am timp sa-l termin paina maine...ma gindeam ca suntem destule la care le plac dulciurile..asa ca toate invitate la ziua mea^_^...Pisi.. nu cred ca trebuie sa-ti faci prea multe probleme in privinta pielii,depinde si de virsta care o ai...si sa nu faci parte dintre persoanele care slabesc in fiecare an cite vreo 10 kg si tot in acelasi an sa le puna la loc...cel mai important este sa reusesti sa te mentii dupa...eu am slabit de nenumarate ori,dar niciodata nu am reusit sa ma mentin mai mult de 6 luni,dupa care luam tot inapoi..chiar si mai mult...acum am reusit sa bat 100 de kg..din mai multe motive..nu numai ptr singurul fapt ca mananc..si m-am saturat de kilogramele astea asa ca si eu sunt una care va face cura cu reductil...deci fii linistita ca vei arata bine
PUPICEEEEEEEEEEEEE LA FETITEEEE

bretonica spune:
buna seara fetelor...cum de nu va mai citesc asa de des ca inainte..care ce a-ti mai facut si cat a-ti mai slabit?..eu tin sa va anunt ca de maine incep si eu cura cu reductil...azi am fost la doctoru de familie cu analizele la singe,printre care i-am spus ca as vrea sa fac o cura cu reductil..printre care mi-a zis ca pot sa o fac linistita,dar neaparat sa se si manance la dieta daca vreau rezultate...ma si cintarit....sa va zic si voua cit cintaream la el pe cintar...numai 100 de kgsi 170cmde inaltime...deci de maine pe treaba!!
..va doresc succes si voua...SI MIE LA FEL!!scrie-ti si voi un pic mai des pe aici nu fiti lenese ca va ingrasati
hahahhah..va pupacesc si pe curand

bretonica spune:
buna...vad ca nimeni nu se mai inghesuie sa zica nimic pe aici...sunt doua zile de cand iau reductil...dar mie senzatia de foame nu_mi trece :-(((((((((..ce tristeteeeeeeeeeeeee