am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2
Raspunsuri - Pagina 17

XIO spune:
Adina , tu slabesti pt. ca nu mananci , si nu din cauza medicamentului aluia care doar inhiba pofta de mancare pe langa lte efecte adverse , care nu e recomandat nici macar persoanelor cu obezitate tip 3 de catre nutritionisti.
Dupa ce vei inceta cu medicamentul asta evident vei incepe sa mananci mai mult pt. ca pofta de mancare va creste. Pe langa asta vi incepe sa mananci variat , ca asa e normal.
Ei , cum in timpul tratamentului te multumei cateodata si cu un iaurt pe zi , sa icem , dupa incetarea lui evident ca nu vei putea trai asa.
Metabolismul tau bazal , adica acela care e raspunator pt. functionarea organismului va fi dereglat , caloriile vor fi mai multe , mai rapid asimilate si te vei ingrasa.
Daca tot vrei sa continui u medicamentul asta incearca sa mananci macar sanatos ca sa contrabalansezi efectele de dupa .
Sanatos inseamna sa-ti calculezi IMC-ul pe net , sa-ti calculezi cat efort faci , sa vezi cate calorii trebuie sa mananci ilnic.
Si in functie de asta sa-ti faci un regim de viata sanatos, sa mananci si pain , si cartofi , i fructe , legume , carne , oua , lactate ,past fainoase , samd.
50% din calorii sa vina din glucide , 25 din lipide , 25 din proteine.
Vei vedea ca e f. mult de mancat fara sa te ingrasi
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

meriott spune:
Buna fetelor....am luat si eu reductil timp de o saptamana si am inceput sa am dureri de cap...l-am intrerupt si durerile au disparut...eu la inceput am crezut in reductil dar acuma nu mai cred...toate prietenele mele au luat reductil si l-au itrerupt din cauza reactiilor adverse....chiar daca nu aveti acuma reactii adverse cu timpul veti avea...este pacat sa ne jucam cu sanatatea...eu am inceput o dieta forte buna care nu pune in pericol sanatatea...renuntati la dulciuri,paste fainoase,paine,bauturi carbogazoase,prajeli si cel mai important nu mancati dupa ora 18 00...si veti vedea ca veti slabi incet dar sanatos si fara reductil...si va veti regla metabolismul....important este sa beti 2 l de apa pe zi si fara mancare dupa ora 18 00...eu am slabit fara reductil 3 kg in doua saptamani....cu rabdarea treci marea....va urez succes si va pup pe toate....

Adrana_g spune:
Deja a trecut o saptamana si am slabit 3 kg. Drept e ca am facut foamea si am un ritm de viata mai alert. Azi mi-am permis ce nu mi-am permis de o saptamana... adica un ou umplut cu maioneza peste. Deja nu mai rezist sa mananc numai orezuri fara gust, ciorbe de varza fara gust, legume congelate si iaurturi. Voi incerca in continuare sa nu mananc chestiile care ingrasa tare si din restul doar putin, dar imi voi face uneori poftele.
Sunt curioasa daca si saptamana asta voi slabi tot atat.
Efecte secundare? Nici unul. Ma simt super ok.
Nu imi e sete si cred ca nu beau 2 litri de apa.
Cineva mai sus spunea ca poti slabi si fara medicamente mult. Da! ai dreptate si e cu mult mai sanatos, dar nu toti pot. Eu, daca nu dadeam atatia bani pe medicamenetele astea nu cred ca ma abitineam sa fac cura, renuntam dupa cateva zile. Unii oameni au nevoie de un stimulent pt a face ceva si eu intru in acea categorie. :)

meriott spune:
Eu nu va spun sa renuntati la reductil...fiecare face ce vrea cu organismul ei...eu v-am avertizat de pericolul reductilului...aveti dreptate ca reductilul taie pofta de mancare si ca slabiti intr-un timp foarte scurt multe kg...dar ce veti face dupa ce nu veti mai lua reductil...nu va dati seama ca le veti pune la loc kg poate chiar mai multe kg tot intr-un timp foarte scurt... nu puteti sa luati toata viata reductil...eu cred ca de ce avem nevoie este de vointa...eu la fel credeam ca nu pot...dar va mai spun ceva....am tinut zeci de diete si am luat multe medicamene pentru slabit si cand ma cantaream si vedeam ca zilele treceau si eu nu slabeam renuntam la dieta...un pic cate un pic...si imi spuneam ca nu pot...pana cand am citit intr-o revista ca nu poti slabi sanatos cu ajutorul medicamentelor...pentru ca iti dereglezi metabolismul si iti pui in pericol sanatatea....din acea clipa am stiut care este drumul pentru a slabicorect si sanatos...am inceput sa renunt la prajeli la sucuri la zahar paine paste fainoase si am inceput cu legume oua carne de pui toate fierte fructe si multa apa...dar dupa ora 18 nu mai mananc nimic....cateodata mananc un mar sau o para...iar seara ma lua o foame si imi spuneam ca nu trebuie sa mananc pentru ca stomacul este plin...am avut si am foarte multa vointa...dupa doua saptamani a iceput sa nu mai imi fie foame asa tare seara..stiu ca sunt la inceput dar eu cred ca asa este foarte sanatos sa slabesti....vorba aceea.....INCET SI SIGUR..va pup pe toate

vikky spune:
Daca nu incercam pe pielea mea,nu credeam ca o sa mi se intample mie.Dupa 10 zile de reductil,am slabit 4 kg,dar,nu mai puteam pur si simplu sa mai mananc nimic.Si a zecea zi ,seara m-a luat tremuratul si niste palpitatii greu de explicat in cuvinte.Am zis ca ,daca scap de data asta nu o sa ma mai joc niciodata cu sanatatea mea.Am renuntat la ele,dar si acum dupa o saptamana tot mai anm palpitatii.Asta este experienta mea cu reductilul si v-am impartasit-o si voua.Adevarul este ca pana nu patesti tu ,nu crezi nimic din ce spun ceilalti.

RamonaD spune:
De acord;fiecare organism e unic si reactioneaza altfel.Pe prospect suntem avertizati clar in privinta reactiilor adverse;persoanele predispuse la diverse boli clar nu pot lua!Eu n-am avut nicio problema,asa ca...
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
poze:http://ramonadihoru.hi5.com
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

adina_ghise spune:
Sunt de acord cu tine RamonaD. Eu am 3 sapt de cand am inceput reductilul,am slabit 6,5kg si de o sapt am inceput sa si mananc altceva inafara de legume fierte si fructe si tot am mai dat jos 1,5kg. Reactii adverse la mine nu au fost....asa ca eu sunt multumita cu el,fara nu as fi reusit sa dau nici macar 1kg jos.Stie cineva daca faina de porumb ingrasa?Mie imi place mamaliga foarte mult si nush daca sa mananc sau nu...mai ales ca se apropie si postul si eu in fiecare an il tin pe tot pana la Craciun.

capra cu trei iezi spune:
adina, eu stiam ca ingrasa, da' acum o lingura-doua de mamaliga n-o fi foc!
of, nu stiu ce sa fac, va tot citesc si nu ma pot hotara daca sa iau sau sa nu iau si eu reductil. am ceva de dat jos(ceva mai mult) si nu stiu ce sa fac!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!