am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adina_ghise spune:

Am luat deja 14 pastile de reductil si am slabit 4,5 kg;sunt constienta ca se putea si mai mult,doar ca la faza cu cei 2l de apa pe zi eu stau mai rau un pic....Totusi e un progres,simt hainele largi pe mine si e un sentiment minunat.Reactii adverse eu nu am avut,nici macar :) A!!!si mi-am mai facut un obicei,in fiecare seara fac exercitii abdomene,genoflexiuni,etc....De mancat mananc foarte putin pentru ca nu mi-e foame,iar daca chiar incerc sa bag ceva in gura,simt deja o durere de burta,ca si cum as fi mancat pentru zece pers;ori un baton de cereale si fructe,ori niste carne de pui fiarta si din nou fructe:)Nu mai beau sucuri acidulate,nu mananc paine,doar la niste bomboane mentolate pe care le am in masina nu am putut renunta,dar mai am 2 : DIti doresc mult succes si tie, sunt sigura ca se vor vedea si la tine rezultate!Sa ne tii la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

adina activeaza-ti pm -ul

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muzette spune:

Fetelor,azi m-am cantarit si am cu 10 kg in minus.Sunt super fericita si inca nu imi vine sa cred cand ma uit in oglinda.Am inceput tratamentul pe 20.09 si zic eu ca rezultatele sunt bune.10 kg sunt totusi 10 kg ...trebuie sa recunoastem!Cate diete am tinut ,niciodata nu am avut astfel de rezultate.Reductilul isi face efectul f. bine si pana nu mai dau jos inca 10 kg nu ma opresc.Oricum,fara rabdare si f. multa vointa nu veti reusi.

Mult succes si sa auzim numai si numai de bine.

Mergi la inceput

andanii...nu cred ca am inteles ce-ai vrut sa-mi zici....

Mergi la inceput

gata........am inteles :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrana_g spune:

EU de ieri am inceput sa mananc paine graham cu sunca. m-am gandit.. acum ma infometez, tin regim dar dupa ce fac? Ma ingras la loc manancand paine? oricum nu mai mananc atata cat mancam inainte... nici pe jumatate cred. In 3 zile am dat 1 kg jos, sa vedem continuarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Adrana_g , painea graham e adevarat ca e mai sanatoasa dar ca si calorii e cam tot pe acolo cu cea alba si sunca la fel are multe calorii. Eu zic ca daca tot are efect Reductilul si nu ai pofta de asa ceva ai putea consuma alimente cu calorii mai putine si rezultatele vor fi si mai bune cu siguranta. Mai spune-mi cum te simti , daca e totul in regula , ce rezultate ai poate poate ma incumet si eu.
Chiara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrana_g spune:

quote:
Originally posted by chiara.2005

Adrana_g , painea graham e adevarat ca e mai sanatoasa dar ca si calorii e cam tot pe acolo cu cea alba si sunca la fel are multe calorii. Eu zic ca daca tot are efect Reductilul si nu ai pofta de asa ceva ai putea consuma alimente cu calorii mai putine si rezultatele vor fi si mai bune cu siguranta. Mai spune-mi cum te simti , daca e totul in regula , ce rezultate ai poate poate ma incumet si eu.
Chiara

Eu m-am ingrasat ca sunt pofticioasa.. nu stiu cat o voi mai putea duce asa... azi noapte visam tot felul de mancaruri gatite... trebuie tot timpul sa ma concentrez sa nu ma gandesc la pizza sau la ciorba de burta. Pentru mine e un adevart chin cura asta.
Fizic e totul ok. Chiar nu am nici cea mai mica problema. deja sunt in a 5-a zis si tot doar 1 kg am dat jos. Am zis ca fac cura maxim 2 luni. Sper sa slabesc cat vreau..desi imi va fi extraordinar de greu.
eu zic sa nu te apuci daca poti tine o cura de slabire fara un stimulent. Cred ca si daca nu luam medicamentele la cat de putin am mancat zilele astea slabeam 1 kg.
Tu decizi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Haideti sa va impartasesc si eu experienta mea: am inceput sa iau Lindaxa 10 mg (e acelasi medicament ca si Reductil) in septembrie la inceput exasperata ca nu puteam sa ma abtin de la mancare si ca luasem 3 kg in concediu. Nu eram obeza ci doar grasuta. Am inceput cu acest medicament si rezultatele au fost spectaculoase: mi s-a redus pofta de mancare, am slabit vizibil o data cu trecerea timpului si la inceput il toleram foarte bine. Dupa ce am luat a 20 a capsula am inceput sa fac tulburari de ritm la cateva ore de la luarea medicamentului, palpitatii insotite si de cresterea tensiunii arteriale. Am intrerupt tratamentul din aceasta cauza...
In ziua in care am inceput tratamentul cu Lindaxa am inceput si un program de gimnastica acasa, fac 30-35 min exercitii Pilates/zi.

Am slabit 5-6 kg in 20 zile si am profitat ca in zilele astea sa imi schimb comportamentul alimentar. Ca si pe parcursul acelor 20 zile si in prezent mananc micul dejun cu max 2 felii de paine, nu mananc nimic intre mese numai fructe, nu mananc dulciuri, urmatoarea masa e la ora 17 si dupa ora 17 nu mai mananc nimic; dar NIMIC. Daca imi e foame beau ceai cald si se calmeaza senzatia de foame. Gimnastica continuu sa fac zilnic pentru ca am devenit dependenta. Desigr, s-a mai intamplat sa ies in oras la restaurant pentru cina si am mancat normal si dupa ora 18 dar am avut grija ca in ziua urmatoare sa nu mananc alimente cu continut caloric ridicat si sa cresc ratia de fructe.
Ii sunt recunoascatoare acestui medicament ca mi-a demonstrat ca pot sa ma controlez si sa nu mai fac excese alimentare. Am invatat tot de aici de pe forumul DC (multumesc Bird70 ) sa nu mananc alimente pe care nu e scris continutul caloric. Asa pot sa aproximez cam cat mananc intr-o zi si sa spun stop daca sar calul.

Deci de la mine aveti numai incurajari cu conditia sa va schimbati total modul de viata si sa nu va mai intoarceti la aceleasi obiceiui alimentare ca inainte pentru ca altfel va veti ingrasa la loc. Acum nici moarta nu mai mananc eu ce ramane copilului in farfurie, prefer sa arunc...
Va doresc succes la slabit si sa nu lasati alimentele sa va aduca inapoi de unde ati plecat.

Mergi la inceput

Fetelor,vreau sa va intreb ce stiti de painea de cereale,pot sa mananc dimineata cate o felie? Marti am 3 sapt de cand am inceput reductilul de 10mg si am slabit 4,5 kg,eu ma simt foarte bine si sunt multumita,dar vroiam sa va intreb pe voi,cum vi se pare,am slabit putin,mult?Cand termin folia,vreau sa-mi iau reductil de 15mg. AAAAAA!Si eu am probleme cu bautul de 2l de apa,dar incerc din rasputeri......ma gandesc ca daca as fi baut mai multa apa/ceai in fiecare zi as fi slabit mai mult....voi ce ziceti?Si inca ceva as vrea sa va intreb:voi de cate ori mancati pe zi si cam ce?Pentru ca mie nu mi-e foame deloc....

Mergi la inceput