am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2
Raspunsuri - Pagina 15
leeloo5979 spune:
Lupta e grea dar am toata increderea ca la sfarsit voi fi invingatoare
pe toata linia!Dupa 11 zile am ajuns la 89,5, adica mai putin cu 3,5 kg decat atunci cand am inceput. Am reusit sa nu mai mananc nimic intre mese, am trei mese SFINTE,si beau f multa apa. Voi ce ati mai facut?
Adrana_g spune:
AM inceput eu cu o preietena de ieri. Eu nu am nimic, ea e terminata de oboseala si o doare rau capul, plus nu ne e sete...
Am zis ca voi renunta la cartofi paine paste cola si carne grasa.. dar nu stiu ce voi manca.. in fine.
Sper sa ma tina ambitia si sa scap de 15 km.
As fi fericita sa-mi raspunde-ti la intrebarile din mesajul anterior.
RamonaD spune:
quote:
Originally posted by Adrana_g
Pff mi-am prins urechile cu forumul asta, m-am uitat la vechiul subiect si nu intelegeam unde trebuie sa scriu.. nu am vazut ca e blocat. Rog moderatorii sa imi stearga subiectul... am vrut sa postez un mesaj nu sa scriu un subiect.
Vazandu-va mesajele azi din gresala am zis ca maine ma duc sa-mi cumpar si eu aceasta pastila, dar am cateva nelamuriri.
Eu ies cu colegii de facultate des la berici.. a avut cineva probleme daca a combinat medicamentul cu alcoiolul?
A cazut cuiva parul cum am mai citit pe alte forumuri?
exista o perioada mininma de 6 luni in care trebuie sa iei medicamentul?
Mersi
Fara cuvinte...

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
Adrana_g spune:
quote:
Originally posted by chiara.2005
Adrana_g cum ti-ai procurat Reductilul din Cluj? Ai avut reteta?
Nu am avut reteta... De la Sora si prietena mea de undeva de prin marasti, nici ea nu a avut reteta.
chiara.2005 spune:
Si nu te-a intrebat de reteta? de care ti-ai luat de 10 sau de 15? Cat costa? Cum te simti? E totul in regula? Multumesc ptr. raspunsuri.
andanii spune:
in Timisoara a luat cineva reductil fara reteta ??? de la ce farmacie ????
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
Adrana_g spune:
quote:
Originally posted by chiara.2005
Si nu te-a intrebat de reteta? de care ti-ai luat de 10 sau de 15? Cat costa? Cum te simti? E totul in regula? Multumesc ptr. raspunsuri.
Nu a intrebat. De 10 am luat. 780.000lei vechi. Ma simt exact la fel, am pofta de mancare la fel de mare, nu ma doare nimic.. e exact ca si inainte. Sper ca in 4 zile sa simt ceva din ce simt si fetele, sete si lipsa poftei de mancare.
adina_ghise spune:
In Timisoara am luat de la farmacia HelpNet din Real, m-a intrebat daca am reteta, i-am zis ca nu si mi-a dat.
andanii spune:
quote:
Originally posted by adina_ghise
In Timisoara am luat de la farmacia HelpNet din Real, m-a intrebat daca am reteta, i-am zis ca nu si mi-a dat.
multumesc adina
cum te simti ?? simti vreo reactie la medicament ?????
ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.