am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2
Raspunsuri - Pagina 20
microbu spune:
quote:
Originally posted by Adrana_g
Offff... de cand am inceput cu reductil de 15 ma simt rau. Am insomnii, ma trezesc dimineata la ore anormale pt mine, anume 7 dimineata, ma simt obosita, mi se aprind obrajii aiurea, uneori inima bate sa sara din piept.
Ma dispera!
Nu stiu daca exact din cauza reductilului, am mai avut eu la viata mea perioade nasole asemanatoare, dar mi s-a parut ciudat ca a inceput exact dupa ce am luat reductil de 15. Eu oricum le continui, orice ar fi. De la 68 de kg am ajuns aproape la 60. Imi incap blugii de iarna trecuta.
Sper ca voi sa fiti mai bine!
Dar spune-mi te rog, ai inceput cu 15mg sau 10mg? Eu nu am avut nici o reactie adversa de la Lindaxa 10mg, nu am incercat si de 15mg ca sa pot compara cu Reductil 15mg. Mie imi face f rau Reductilul, e clar. Si am oprit tratamentul pana gasesc Lindaxa 15mg care sper sa nu-mi faca asa rau.
Sandra si gargaritza (10oct2006)
microbu spune:
quote:
Originally posted by bretonica
ciao micro...mai facut curioasa de numai cu pastilele Lindaxa..hai povesteste-mi mai multe despre cum le-ai luat cine ti le-a consiliat...ce efecte a au avut..ti-a trecut foamea de la ele..etc...zi-ne si noua(adica mie)mai multe...multumesc mult,si deabia astept sa mai citesc noutati de la tine...pupice
Bretonica, intr-adevar Lindaxa si Reductil au aceeasi substanta activa in aceleasi proportii/cantitati. Dar am auzit persoane care nu slabesc cu Lindaxa, altele cu Reductil.
La mine a functionat Lindaxa 10mg, e singura varianta cu care am slabit. Am luat o luna si Reductil 10mg, degeaba (0kg) plus ceva ameteli/insomnii.
Cand am obs ca nu mai slabesc cu Lindaxa 10 am cautat de 15, insa nu am gasit decat Reductil 15mg. Care mi-a facut f. rau si l-am oprit.
microbu spune:
Bretonica, nu inteleg de ce esti nemultumita de 1-2kg/7zile.
Eu am slabit 4kg/luna si ma declar mai mult decat multumita. Nu e destul, dar am slabit si asta e cel mai important. Trebuie sa ajutam si noi tratamentul cu un regim minim si ceva efort fizic. Nu mult, dar trebuie schimbat CEVA.
Orice intrebare mai ai, da-mi PM si-ti raspund.
Adrana_g spune:
am inceput cu de 10. Luna trecuta am luat Reductil de 10 luna asta de 15 si am zis ca ma voi opri dupa.
bretonica spune:
buna...deci..dupa 10 zile de Reductil sunt la 2kg precise(dar tin sa va spun ca nu am stat la o cura precisa,am mancat mai putin decit mancam innainte,si chiar si destule dulciuri)..deci vreau sa spun ca sunt multumita,acum numai dupa 10 zile incep sa simt gust de fier mereu in gura..foamea nu ca trece foarte tare,dar oricum ajuta cit de cit aceste pastile(sincer daca ar fi mai multa bunavointa s-ar putea si fara...vorbesc ptr mine fetelor)..v-am zis ca asteptam un miracol,crezand ca daca iei aceste pastile nu-ti va fi foame deloc,in schimb nu este chiar asa...dar oricum un pic de ajutor este....de astazi am inceput sa fiu mai atenta in ce mananc..vreau mai multe rezultate,nu vreau ca la sfarsit de luna sa am numai 4 kg date jos...as vrea macar 5..sa nu zicem 6....deci va doresc mult succes in continuare la toate...si ne auzim la sfarsit de saptamana sa va zic cum a mai functionat dieta mea...va pupacesc...papapapapapapa fetelor
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
alyynna21 spune:
buna.......si eu iau de 10 zile lindaxa si tot 2 kg am dat jos....senzatia de foame dispare dar dupa ora 17 incepe sa ma cam roada in stomac.....bretonica are dreptate ca pastilele astea nu fac minuni......dar macar sunt bune ca te stimuleaza....o sa mai intru cand pot sa va mai spun daca mai slabesc sau nu
alyynna21 spune:
buna.....si eu iau lindaxa de 8 zile si am dat jos 2 kg...nu am nici un fel de disconfort.....nici foame nu-mi e pana pe la 17 ...dar dupa 17-18 imi vine sa golesc frigiderul.....
....dar ma abtin ...imi iau un fruct sau un morcov si se rezolva cat de cat situatia.....bretonica are dreptate ca se poate si fara pastile.....dar cred ca le luam ca sa avem un impuls....sa ne motiveze cumva......ca pana la urma pastilele nu te slabesc.....cred ca e ceva in subconstient care lucreaza.......o sa mai intru cand mai am timp sa va mai spun ce "realizari" mai am
adina_ghise spune:
Buna fetelor!Azi am si eu 7 saptamani de cand am inceput sa iau reductil si am slabit 12 kg si sunt foarte multumita.Prima oara am luat de 10mg si mai apoi de 15mg,dar cel mai mult am slabit in prima luna(cam 7kg).Tot citesc ce postati de cateva zile,dar de-abia acum am avut timp sa scriu si eu.
Bretonica si allynna21 ideea nu e sa nu mancati,ci sa beti cati mai multa apa.Eu la inceput,am baut si mai bine de 2l de apa/ceai pe zi,iar la un moment dat nu am mai baut asa mult si eram suparata ca nu am slabit deloc in 2 sapt,desi luam medicamentele.Am intrebat si eu pe forum si RamonaD mi-a raspuns.Cum sa eliminam grasimea,pe unde? :D Deci spor la baut :)) !!!!
bretonica spune:
adina...nu puteai sa spui spor la mancat si tu?:-)daca nu mananci dupa ce sa bei si apa..ihihiihihi...apa am si la genunchi(hai ca glumesc)..asa am sa fac,voi incerca sa beau mai multa apa..fain de tine ca ai dat 12 kg jos,misto,misto...sa sperama ca va veni si randu nostru...se mai apropie si sarbatorile si atunci se va vedea ce puternice mai suntem(eu stiu...in fata dulciurilor nu rezist!!va fi tare greu..)ALINA trebuie sa tragem tare daca vrem rezultate...pupice si sa ne auzim
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
alyynna21 spune:
mai fetelor.....puneti-ma sa fac orice ,dar nu ma puneti sa beau apa....mi se opreste in gat...nu pot s-o inghit......stiu ca pare anormal si chiar de ras......dar asta e adevarul.....promit ca de maine o sa incerc sa beau macar un litru de apa pe zi......si cu timpul sa maresc cantitatea
....bretonica trebuie sa ne mobilizam ca nu mai tine vrajeala