am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

aly..dar daca am bea coca cola nu ar fi mai bine?(ihihiihhi)o bem pe aia fara zahar...coca-cola 0 ...doar tot apa e nu?...CE FAIN AR MAI FI!!!...ce sa facem si noi,ne-om mobiliza,ca daca nu, nu v-om avea rezultate...pe mine singurul lucru care ma enerveaza e gustul de fier ce il am mereu in gura..in rest nici o alta reactie...dorm de numai...(foame normal..mai ales seara...)toate bune pana aici..sa vedem rezultatele...LA TREABA CA VIN SARBATORILE,SI MA TREZESC IARA IN IANUARIE CA MA ROSTOGOLESC DE ROTUNDO CE V-OI FI..pupiceeeeeeeeeeeeeeeeeee la fetiteeeeeeeee

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyynna21 spune:

`neatza.....gustul ala tampit il am si eu in gura.......aseara m-am culcat la 12 noaptea......am stat pana am dat gata 2 litri de apa.....in care am stors o lamaie bineinteles,ca altfel.......si azi ma simt exact asa......imensa ca un balon....plus ca fac naveta la baie......oricum si azi mi-am umplut o sticla si nu ma las pana nu o termin si pe asta......aseara cand i-am spus sorei mele nu-i venea sa creada....."cum?...tu?...nu pot sa cred!!!...tu de-abia beai 2 litri de apa intr-o saptamana......ce-i cu tine?...te simti bine?"...asta a fost reactia ei....cred ca zilele astea o sa vb cu mosul sa vedem poate ma lipesc de vreo ....ca doar am fost fetita cuminte....

Mergi la inceput

'neaza diamiaz....sa mor de ras Aly...dar ce fata cuminticaaaaaaaaaa...ma distrez de numai,nu ai idee...eu sunt mai smechera...beau ceai verde antiadipos seara,asa ca dimineaza la baieeeeeeeeeeeee...daca faci naveta la baie inseamna ca-ti functioneaza bine rinichii..deci fii fericita..inseamna SI ca slabesti..ihiihihORICUM AZI DIMINEAZA AVEAM 3 KILE DATE JOS,dupa 11 zile...EVIVAAAA...o sa-i scriu si eu lui mosu sa-i spun ca ai fost fetiza cuminte alynus...kisssssss..pupice la fetiteeeee

Mergi la inceput

offffffffff....sunt asa ...cand ma uit la sticla aia de apa......e de-abia la jumatate....si tot beau din ea si parca nu se misca deloc nivelul...nu vrea sa scada.........dar tot o beau pe toata.....daca trebuie......trebuie!!!....doamne am niste emotii de numa numa....ca vine.....apropo....sa stii ca am si eu aruncat prin casa
niste ceai verde,d`ala chinezesc..e o cutie mare patrata si verde....acu mai ramane sa ma mobilizez sa il fac in fiecare seara....dar nu ma apuc de el in seara asta ca vine mosul...si poate doamne fereste.....prin vreo excursie de-a mea la baie dau de el pe hol....pe la ghetute...si poate se sperie.....

Mergi la inceput

noi doua ce am mai ramas pe aici..cred ca au slabit toate,numai noi ce am ramas grase:-(((..auzi,te sfatuiesc sa-ti faci ceaiul de dimineaza si sa-l bei seara ca asa are timp sa se raceasca,si nu prea are gust,dar cald e scarbos rau...sincer eu nu ma prea chinuiesc cu apa...sa-mi zici ce ti-a adus mosu ca ai fost cuminte da'?...pupice la fetiteeeeeeeeeeee
si apa mai dao si la flori sa nu se usuce...hahahha
kisssssssssss

Mergi la inceput

hai mai.......ca n-o fi chiar asa...sa fi ramas doar noi doua cele mai .....fetelor???????...iesiti de unde v-ati ascuns!!!!......hai ca stim si bretonica si eu ca va ascundeti pe aici pe aproape.....iesiti la raport ca se supara mosul pe voi si nu va mai aduce nimik

Mergi la inceput

eu sunt prima la apel...mi gura uscata,am atata fier prin ea...hahhah..trebuie sa vorbesc cu careva sa vina sa mi-l ia sa mearga sa-l vanda....mai facemi si noi un ban cinstit,ce zici aly,il dai si tu?...cand ma gandesc ca sunt numai la inceput..uffaaaaa..cata strada mai avem de facut...ma ascund sa nu ma vada nimeneapupiceeeeeee........ah,la mine nu a venit mosua zis ca nu am fost cuminte..asa va fi,ce sa mai zic...:-((((

Mergi la inceput

`neatza.............a venit mosullllll!!!!!!.......am primit o bluzica frumusica foc......poate vine mosul celalalt cu bici....

Mergi la inceput

fetelor?....m-ati lasat singura?....chiar nu mai ia nimeni reductil?..nu ne mai spune nimeni noutati?

Mergi la inceput

ciao aly..nu esti singura,stai linistita sunt si eu cu tine,doar ca ieri nu am avut net,si numai azi mi l-a reparat..deci dupa 14 zile de reductil am slabit 3,5 kg...hai ca nu e rau,tinand cont ca am mai mancat si dulciuri...dar aly dupa ce am mancat dulcele am baut iute iute ceai verde,si uite ca ma ajutat...oricum eu in fiecare seara beau cite o cana mare de ceai verde,ajuta mult sa stii...mai spune-mi tu cum mai stai cu kg,cate ai dat jos in cat timp...eu sunt pe aici...PUPICE LA FETITEEEE

Mergi la inceput