am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2
Raspunsuri - Pagina 22
alyynna21 spune:
hello bretonica.....stau bine zic eu....3 kg in minus dupa 12 zile...eu daca mai dau jos inca 3 pana la sf lunii ma declar multumita......dar nu ma las pana nu ajung macar la 65...cu toate ca eu vreau 60......dar pana acolo mai e caleeee lungaaaaaaaaaa.....ce ti-a adus mosul?.....cum ai petrecut ieri?
pisix spune:
Buna fetelor, am citit la inceputul capitolului de cineva care ia Lindaxa sau Reductil si i-au crescut transaminazele
Transaminazele sunt analize care indica starea de sanatate a ficatului.
Si voiam sa va spun ca in prospectul lor scrie foarte clar acest lucru.
Asa ca in max 3 luni de tratament va pot creste dramatic acesti indicatori.
Situatie care insa poate fi foarte usor evitata, luand in acelasi timp si doua hepato-protectoare perfect naturale, fara efecte advesre: Lagosa si Essentiale
De aceea se si spune ca nu s-ar da fara reteta, un medic nu ar recomanda asemena medicamente fara hepatoprotectoare (altfel va distrugeti ficatul)
In rest, succes si la cat mai multe kg topite !
bretonica spune:
...incep sa ma preocup...eu deobicei am cam transaminazele mari de cind am fost operata de bolovani la fiere...o sa-mi intreb doctoru sa vad ce-mi zice...multumesc pisi...ALY....ieri am petrecut muncind...iar mosu la mine nu a venit,a, zis sa-l astept la anu...cu vreo 20 kile in minus(ihihiihihih)sa speram ca asa va fi...izi era cam urat singurica pe aici ,asa-i?..lasa ca am venit eu,si ne tinem de urat una la alta...PUPICE LA FETITEEEEEEEEEEEEEEEE
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
alyynna21 spune:
`neata gagico...sunt la birou si n-am nici un chef de munca.....in loc sa imi fac treaba citesc un site superrrr...cred ca e ceea ce cautam de multa vreme http://www.culinar.ro/forum/continut/Cura-de-slabire/11077/Sfaturile-lui-AlexP-colectie-de-posturi-foarte-UTILE/
daca ai timp sa intri sa citesti(e cam mult e adevarat....dar merita tot efortul)....si cred ca nu o sa-ti mai doresti toata viata reductil.....mai degraba un stepper sau un aparat cardio.....pe bune...m-a incanat articolul......azi m-am trezit cu o usoara durere de ficat si vad ca inca continua....nush care-i treaba.....nu am mancat ieri gras,nici dulciuri.....nu pot sa zic ca l-am incarcat....dar nush de ce ma deranjeaza.....poop u si da....ma cam plictisisem singurica si ma luase cu frica..
bretonica spune:
'neaza diamaiaz iubita...fain site mi-ai dat sa citesc,deabia l-am inceput dar este foarte interesant,multumesc mult...ma gindeam la durerea ta de ficat,nu este ca ai putea fi si obosita?..nu neaparat ceea ce ai mancat...daca nu la limita,ar fi si patilele astea...of doamne prostuze mai suntem si dam si bani...cred si sunt convinsa ca daca am putea slabi si fara aceste pastile,dar trebuie multa voinza..si oricum dupa ce am slabit trebuie sa avem niste reguli in alimentazie,ca daca nu in scurt timp v-om pune totul la loc...sa-ti dau un exemplu,azi dimineaza m-am trezit la ora 10(si sa nu-ti spun ce foame aveam,ptr ca la ora aia eu aveam luat deja reductilu)deobicei ma trezesc pe la 7.30 dimineaza si il iau atunci..intr-un cuvint cit de cit inhiba foamea,ce se va intimpla cind nu le-om mai lua deloc?problema...om trai si om vedea...EU IN CASA AM SI STEPPER SI BICICLETA MEDICINALA,SI APARAT PTR ABDOMENE...SI MULTE ALTELE PTR SPORT SI SA TE MENZII IN FORMA,DAR NU AM BUNAVOINZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...AICI E PROBLEMA:-(((...AJUTORRRRRRRRR...SI SA NU-ZI MAI FIE FRICA CA EU SUNT TOT TIMPU PE AICI...KISSSSSSSSSSSSSSSSS...PUPICE LA FETITEEEEEE
bretonica spune:
...iubita...FOARTE INTERESANT SIT-UL..am de citit toata ziua,si izi c-am da de gandit...mult inca...offff...acum nu am incotro,am sa-mi termin cele 4 cutti ce le-am cumparat,dupa care ma fac fetiza cuminte...ce greu este sa fii cuminte:-(..am dreptate?ALY...chiar de chiar ca am ramas numai noi doua pe aici..pisi ce ne-a mai dat un sfat prietenesc,in rest singure intr-o ROMANIE mare...pupiceeeeeee
alyynna21 spune:
gagico....uite aici alt site interesant http://www.slabire-sanatate.ro/articole/alimente_antigrasime.php ...:):):)..poate nu citisei destul mai devreme...vezi gagico ca putem sa papam mult si bineee si totusi sa slabim si fara pastile... imi vine sa te omor :):):).....cu atatea aparate acasa si nu te atingi de ele....doamne cat mi-as dori si eu o eliptica sau un stepper...cred ca as fi in stare sa dorm pe ele....MOBILIZEAZA-TE!!!....hai ca sa vazi ce repede o sa dai jos ...poop u
bretonica spune:
sunt suparata foc!!!nu dupa mult timp dupa ce am citi ca nu te simteai prea bine,surpriza si la mine...dintr-o data o lejera lejera durere de ficat,dar cel mai rau e ca a inceput sa am greturi,sa-mi vina numai sa vomit,sa amezesc,imi tremurau picioarele,ma simzeam slabita,slabita:-(((am incercat sa mananc niste mandarine, stii ca au gustul dulce-acru,am zis ca poate imi ia din greaza si ma simt mai bine...dar nimic...m-am dus sa-mi masor tensiunea,aveam 15 cu 9..ptr mine nu e mare,este foarte mare...eu nu am avut niciodata probleme cu tensiunea...offf,offf si iara offf...oricum am reusit sa pranzez,ma mai odihnesc un pic si am sa incerc dupa sa vad cit mai am tensiunea...am sa te tin la curent...ah,daca tot vrei sa ma omori,stii ce zic'vino repede ca nu zic nu...te las,asa ca o sa-mi iei si toate pacatele,si nici nu mai trebuie sa ne chinuim cu viaza asta de doi lei...am sa ma apuc sa studiez si sit-ul asa nou..cine stie poate,poate ne va fi mai usor...oricum va trebui renunzat la reductil...zic eu...tu ce zici?..pupiceeeeeeeeeee
bretonica spune:
SUPER SIT-UL ALY
..va trebui numai sa ma pun sa-l invaz pe de rost,si sa arunc reductilu..castigam in sanatate,ce zici?...unde mi-ai disparut?incepe sa-mi fie urat mie acum:-)))) pupiceeeee
alyynna21 spune:
sunt de aceiasi parere....mai iau pana termin cutia....adica 17 pastile si le las naiba ca mai rau imi fac.....cu ajutorul recomandarilor de pe cele 2 site-uri sunt sigura ca vom slabi fara prea mare efort.....si tu incearca sa te apropii de aparatele alea ca nu musca....esti o fericita ca le ai....despre starea ta de rau nush ce sa zic...sper sa treaca repede,ai incercat sa papi o grefa?...apropo ce parere ai de pastilele alea pentru ficat?...mai bine ne indopam cu d`alea....macar suntem sigure ca nu ne termina ficatul....din contra il ajuta f mult......de la 1 ianuarie ma pun serios pe treaba,las naiba lindaxa si reductil si toate prostiile si o dau tare pe sport si pe mancare sanatoasa...ce zici?.....te bagi?..