am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2
Raspunsuri - Pagina 23
bretonica spune:
ma bag,ma bag!!ar trebui sa facem un forum cu,cum sa slabim sanatos,si fiecare sa vina cu cate o idee..nu REDUCTIL,LINDAXA...ETC..ne bagam in spital cu banii nostri...imi place tare sit-ul si da multe sfaturi bune...din ianuarie asa o sa facem..promit sa ma apuc si de sport,nu de alta dar se strica si fiarele astea sa stea degeaba prin casa,mai am puse si pe dulap...care am mai cumparat,care mi-au mai facut cadou,ca ma tot auzeau ca ma pun la slabit..si la urma bietele aparate stau degeaba noi,nouze...am sa-mi fac un program in fiecare zi o ora nu am sa mor,nu?cu un pic de muzica sa vezi ce fain va fi!!!PUPICEEEEEE...ce bine ca ne ridicam moralu una la alta....kissssssssssss
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
bretonica spune:
opsssssssssss,scusa...ce pastile de ficat si de ficat...nici o pastila ,doar mancat sanatos...renunzat la reductil,asa ca nu avem nevoie de pastile de ficat...ma duc sa-mi masor tensiunea,am mancat aproape 1kg de mandarine,si acolo scria ca portocalele sunt fructele cu calorii negative,dar acum nu am in casa...de luni...imi vine sa rad,forumu asta este numai al nostru parca...ihihiihi...pupiceeeeeeeeeeeeeeeeee
alyynna21 spune:
stai gagico calm.....vorbeam de pastilute care ne fac bine.....gen liv 52,essential forte,sau redigest....sunt bune mah gagico.....iti pun la punct ficatul ,il curata ,il fac sa functioneze la maxim....si ajuta si fierea sa nu mai fie lenesa......hai mah gagico ca acu nu te invat la prostii...ma bucur ca esti de acord sa incepem din ianuarie FARA REDUCTIL....
bretonica spune:
bine draga,daca asa zici tu...numai ca eu fiere nu mai am:-)))...oricum,azi toata zia m-am simzit nashpa..starea de greaza nu mi-a trecut nicicum,daca va vi tot asa o sa intrerup ma repede sa nu mai iau reductilu...si cind te gindesti ca mi-am cumparat 4 cutti in total...din prima mai am vreo 12 pastile de luat...cine se gindea ca sunt asa de ...de ....de nashpa!!!

tensiunea mi-a scazut intr-un final...ash minca ceva dulceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...tu ce mai faci? pupiceeeeeee
bretonica spune:
scriu,si nu mai controlez daca am scris corect sau nu...dupa care vad greselile de ortografie...cer scuze,sper ca ai inzeles oricum...pupiceeeeeeeeee
bretonica spune:
iubita,am mai studiat un pic in seara asta,aveai dreptate liv52 este cel mai bun hepatoprotector...va trebui sa luam si de la e natural 100% si efecte secundare 0%...BAI DAR MULTE MI STII!!!
EU MA PLICTI LA ORA ASTA SI MAI STUDIEZ DE DOI LEI SI EU...bineinzeles prin sfaturile lui Ale...pupiceeeeeeeeeeeeee
bretonica spune:
SA VEZI CE O SA MAI SLABIM DIN IANUARIEEEEEEEEEEEEEEEEE...NU MAI AVEM NEVOIE DA RAHATELE ASTE DE REDUCTIL...azi am fost numai prin trecere prin sit-urile care mi le-ai dat,dar acum am citit mai bine...bune sfaturi ne da ale...deci sunt alte posibilitazi de a slabi si sanatoase,mancand chiar!!!TE PUPACESSSSSSSSSSSSSSSSSSSCC..dar pe unde-mi umbli la ora asta de nu esti pe aici?eh???hai ca ma ia urtu singura pe aici:-))
alyynna21 spune:
`neatza la fetite...azi m-am trezit cu noaptea in cap...nush ce a fost cu mine.....cred ca din obisnuinta....aseara a venit iubi la mine si am iesit in oras la o pizza mica....i-am zis ca ma doare ficatelul si mi-a promis o bataitza.....cica o merit din plin....de fapt cam are dreptate ca el nu mi-a zis niciodata ca ma vrea mai slaba,sau macar sa bata vreun apropo la sunculitzele mele.....mereu imi spune ca sunt cea mai frumoasa pufoasa din lume.....dar nu vrea sa inteleaga ca eu nu ma simt bine asa "pufoasa"
....azi nu stiu ce o sa pap....m-am trezit cu aceiasi senzatie pe la ficat...nu ma doare ca ieri,in schimb ma deranjeaza.....vad eu ce fac si azi......faza naashpa e ca mi-e foame intr-una.....ieri am rontait non stop.....ba un mar ,ba morcovi,as fi mancat intr-una.....aseara la soacra`mea m-am infipt intr-o salata boeuf ...asta e.....
)merit)
Apropo de reductil.....m-a sunat o matusa de la constanta si ne-am luat cu vorba despre slabit ....ca si ea e cam plinutza.....si i-am zis ca iau lindaxa....sa ma omoare prin telefon,nu alta.....o prietena de-a ei tataroaica....a luat reductil cam 6 luni pe vremea cand era foarte scump...il aducea unchiul meu din afara cand venea din voiaj cu vaporul ca era mult mai ieftin .....si de la reductilul asta are acum probleme....i s-a slabit inima.....ii urca si ii scade tensiunea brusc....aseara cand imi povestea matusa mea ma gandeam la tine.....eu ma las de el ....mi-a zis omul meu ca vrea copii sanatosi....ce chef de scris am avut....parca ar fi pomelnic....te poop si sper sa te simti mai bine azi....
bretonica spune:
ciao iubita...eu m-am trezit pe la 10..mi-am luat tensiunea si o aveam buna 12 cu 8...inca nu mi-am luat pastila,si parca oricum nu cred ca le mai iau...ieri am mancat multe mandarine ti-am zis..dupa care am mai ronzait si eu cite ceva ,azi dimineaza aveam 600 de grame in plus...si mai iau si pastile...hai ca e prea de tot...aseara am stat pina tarziu si am citit din sfaturile lui ale,asa ca mai bine mancam mai multe fructe si legume cu calorii negative in timpul saptamanii,decat sa ne drogam cu reductil si sa ne stricam sanatatea...si eu sunt cea mai frumoasa din lume ptr sotul meu,dar nu asa era problema,e si ptr sanatatea noastra...dar zic ca incet incet,o sa reusim sa fim cum ne dorim..deci sa lasam reductilu...ai grija de tine si hai sa ne mai auzim...o duminica placuta..pupiceeeeeeeeeeeeeeeeeee sa-mi scrii cum te mai simzi..kissssssssssss
alyynna21 spune:
oooooo....pai e bine 600 de grame...........eu am luat un 1.300grame asa ca......nu mai zic nimik....sunt satula de pastilele astea...nu sunt bune de nimik......am luat-o azi la 9 si acum mi-e foame...ar fi trebuit sa nu imi fie foame,sau cel putin nu la ora asta......fac pe toma necredinciosul acuma si ma intreb ...oare capsulele astea au ceva in ele sau sunt goale?....parca parca imi vine sa desfac una si sa ma uit......eu am luat o vreme regenon....dar cu ala am slabit ,nu gluma......s-au dus 8 kg intr-o luna ,numai ca regenonul imi dadea palpitatii.....ca sincer l-as mai lua o luna doua......DAR NU!!! din ianuarie mancam sanatos.....ai vazut ce zice ale....de planuri ai de craciun?....pe unde faci revelionul?...poop