am renuntat la regenon si am inceput cu reductil 2
Raspunsuri - Pagina 24
bretonica spune:
stai sa vezi maine cite chile o sa am
..azi nu am luat pastila si am mai si mancat o gramada de strudel cu mere...o sa am trei kile in plus vei vedea..dar ma simzeam slabita,si cu scusa asta am mancat...nu ma prea mai tenteaza reductilu si oricum nu cred ca o sa le mai iau deloc..senzazia de foame ai vazut si tu ca nu trece cu una cu doua..asa ca sa le lasam balta si sa mancam noi sanatos
sarbatorile le fac pe acasa o sa am musafiri...sau autoinvitat,dar nu-s probleme ca mie imi place cu musafiri..tu pufi unde faci sarbatorile?pupiceeeeeee
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
alyynna21 spune:
stai linistita ca nu esti singura care maine o sa aiba cu 3 kg mai mult.....sunt in urma ta....nu te las singura....si eu am papat azi un castron suupeeeeer mare de salata orientala.....si unde mai punem ca nu m-am lasat pana nu am dat gata o ciocolata intreaga......maine se da cantarul peste cap cand m-oi urca pe el....si stai sa vezi la sfarsitul saptamanii
....ca plecam la bunicamea la constanta sa taiem porcul.....si iti dai seama ce o sa fie acolo.....mai ales ca vine si matusa`mea cu unchi`meu sa taie si ei porcul lor......nu vreau sa ma gandesc...daca o tin in ritmul asta nici nu tre sa-si faca bunica`mea griji ca ramane cu cotetzul gol......![]()

........offffffff........craciunul il facem acasa....cred ca dam putin pe la soacra`mea.....dar revelionul se anunta pe la brasov...nu e inca batut in cuie.....dar al meu om asa vrea.....
bretonica spune:
ce se aseamana se aduna...hahahhaha..dar cum de ne-am gasit asa noi doua?..avem pofta de mancare nu gluma
si nu de alta dar mai luam si reductil ca sa nu avem pofta(hahhahahahah)MISTO TARE^_^...pai daca mergi pe la brasov treci si pe la victoria,si vezi cum e timpu pe acolo?:-)ca si eu merg destul de des...pupiceeeeeeeeeee
alyynna21 spune:
offf...mi-e cam rau acuma...imi vine sa dau afara toata salata pe care am mancat-o...adevarul e ca n-am mai mancat cam de mult atata si cred ca se cam dezobisnuise stomacul ...si azi am bagat ca sparta...sa vezi acu ce trag la noapte...maine dimi o sa fiu varza la munca....
alyynna21 spune:
apropo...am facut rost de prima carte a mihaelei bilic....cea care le-a slabit pe teo si pe mihaela radulescu.......nu arata ea prea grozav ca e scanata....dar se poate citi din ea tot....daca te intereseaza pot sa ti-o trimit ......daca imi dai adresa de mail.....sau daca stii alta modalitate ....
bretonica spune:
si mie mi sa impietrit strudelu in stomac
..tu crezi ca e interesanta cartea?..nu ai vazut ce slaba e teo?sa mai ingrasat ..dar oricum nu cum era...izi dau email si daca ai messenger tot asta e si idu dar fara aron yahoo.it...deci email meu este... prica_prica_petronica@yahoo.it...scrieeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmi
off offf,ce mai viaza...eu zic ca ne-ar ajunge sfaturile lui ale...va fi greu anu asta ce a mai ramas..suntem di sarbatoare in sarabatoare,...sa vezi ce ne-om dilata
(ihihihiih)pupicuzzeeeeeeeeee
adina_ghise spune:
hai ca sunteti tari fetelor :)) nici eu nu simteam nevoia sa beau apa si nici nu-mi place,dar stateam cu o cana de ceai si ma gandeam ce bine va fi cand voi slabi :D si din 2 guri,terminam de baut ceaiul :) incercati cu ceai,eu mi-am luat ceva pliculete si in fiecare zi imi faceam de alt fel.Azi am luat ultima pastila din a doua cutie si am exact 13 kg in minus.Bafta multa fetelor si sa va ganditi tot timpul cum veti arata cand veti scapa de acele cateva kg in plus,o sa va ajute!!!
bretonica spune:
scuza-ma adina se vede ca la tine funczioneaza...noua senzazia de foame nu ne trece cu toata apa care am bauto,si m-au facut sa ma simt si rau..sunt 2 zile ca nu le mai iau deloc si vreau sa va spun ca inca mai simt gustul de fier in gura,iar pe alynuzza o durea ficazzelu...deci esti una dintre fericitele care nu-zi fac rau aceste pastile...bafta in continuare!!alyyyyyyyy unde estiiiiiiiiiii... PUPICEEEEEEEEEEEEEEEEE
livia spune:
Ficatul nu este prevazut cu o retea de nervi senzitivi care sa duca la dureri.
Ficatul nu doare, acesta este invelit intr-o capsula, care atunci cand este deranjata in vreun fel se destinde , deci intr-o conditie medicala serioasa genereaza durere in partea dreapta initial, iar mai apoi aceasta este transmisa in umar si in clavicula din partea dreapta.nu toate durerile din dreapta sunt de la ficat .Pot fi de la vezica biliara, rinichi sau chiar coloana ,din cauza unei pozitii vicioase.
-de obicei cand cineva ofteaza “ma doare ficatul” este vorba despre dureri venite de la vezica biliara, mai ales cand s-au pus in miscare pietrele, adica se deplaseaza calculii din el.
-alteori se acumuleaza pungi de gaze in unghiul drept facut de colon sub ficat sau in unghiul drept al colonului situat in stanga sus si aceste acumulari de gaze preseaza intestinul cauzand dureri. (asta e situatia cea mai des intalnita ex:cine nu a avut dureri in partea dreapta cand alearga la ora de sport?)
-este gresit sa se dea vina pe ficat pentru unele dureri in abdomen, ficatul doare in situatii rare:ex:intr-o faza avansata a cancerului hepatic,cand este atat de marit incat este tensionata capsula hepatica...
deeeeci...alynuzza vezi ca durerea vine din alta parte!nu zic cu rautate...
alyynna21 spune:
neatza la fetiteee!!!bretonica sunt aici....nu am disparut....ieri nu am avut timp sa intru nici o secunda macar.....am fost super ocupata la serviciu si cand am ajuns acasa am gasit casa plina de musafiti neanuntati.....rude,neamuri cu catel,purcel....iti dai seama ce a fost la mine....
.....nu am lai luat pastilutele....ca oricum nu au nici un efect asupra mea
livia..stiam si eu ca ficatul in general nu doare si ca senzatiile pe care le avem sunt in general de la fiere.....dar in momentul in care iti simti ficatul blocat,exact ca o crampa....sau cand te trezesti noaptea din somn cu ficatul amortit...da da ai citit bine ...."amortit"...exact ca si cand iti amoarte o mana si simti acele furnicaturi...si nu poti sa te misti de durere ca simti ca daca te-ai miscat s-a rupt ....astea chiar nu cred ca mai sunt de la fiere sau de la gaze.....stiu ca am un ficat defect....ca nu ma ajuta cu nimic...si mai stiu din ecografii ca e marit mult......ieri mi-am sunat medicul de familie si i-am explicat si mi-a recomandat sa renunt la lindaxa si sa iau un hepatoprotector.....deci draga mea livia....sunt momente in care ficatul sa senzatie de inconfort ...