Mamici de septembrie - octombrie 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, felicitari pentru vestile bune de la pediatru. Ti-am zis ca nu e mare lucru cu piciorusele. M-ai linistit si cu putzulica. Ce nu pricep eu este cum sa il stergi la varf fara sa tragi pielea, ca varful e inauntru.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Iti dai seama cat as fi facut eu pe drum...pentru mine 1h jumate este obisnuinta.

Rox ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Sim, felicitari pentru vestile bune de la pediatru. Ti-am zis ca nu e mare lucru cu piciorusele. M-ai linistit si cu putzulica. Ce nu pricep eu este cum sa il stergi la varf fara sa tragi pielea, ca varful e inauntru.

Rox ,

Sters atat cat se poate. Corect ar fi sa spun tamponat cu o compresa sterila.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu una ma gandesc sa-mi prelungesc concediul numai si numai ca sa scap si la anul de traficul din Bucuresti, ia ganditi-va Dr. Taberei-Pipera???

Mori de ras..nervos

Andries

Mergi la inceput

Fetele... eu pot sa va spun ce se intampla daca IL TRAGI DE PUTZA: se curata intr-adevar mai bine, dar se crapa pielicica, fiind crapata la urmatorul pipi il ustura si incepe sa boceasca si tot asa, dupa o zi i se vindeca crapatura, dar trebuie sa il tragi din nou de pielicica... si dureaza circul asta vreo doua luni. Ma rog atat a durat la primul meu baiat, ta-su s-a ocupat de operatiune, eu n-am putut sa ma inteleg cu el sa-l lase in pace, asa ca ... bine acum sunt boieroaica, de pe la 1 an de zile se decaloteaza complet fara nici un fel de durere, dar sincer eu n-as fi avut sange-n mine sa il trag de putza cum a facut tati.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Sim ce mult a crescut

Vmkriss ma bucur ca a functionat...eu vreau naturel , de sant mai sadica.

Apropo, Nana si la tine e naturel ???

Ali35si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Ia uitati ce-am gasit la o alta odisee:

Discutie intre doi embrioni

-Tu crezi in viata de dupa nastere?
- Desigur! Dupa nastere trebuie sa urmeze ceva… Probabil ca ne aflam aici tocmai pentru a ne pregati pentru ceea ce urmeaza.
- Ce prostie! Dupa nastere nu urmeaza nimic. Si, de altfel, cum ar putea sa arate?
- Nu stiu exact, dar desigur ca va fi mai multa lumina decat aici. Poate ca vom umbla pe propriile picioare si vom manca cu propria gura…
- Ce ciudat! Nu se poate sa umbli. Iar ca sa mananci cu gura, chiar ca ar fi de ras! Doar noi mancam prin cordonul ombilical… Insa ia sa iti spun eu ceva: putem exclude viata de dupa nastere, pentru ca deja acum e prea scurt cordonul ombilical.
- Ba da, ba da, cu siguranta va fi ceva. Insa, probabil, ceva mai altfel decat ne-am obisnuit noi aici.
- Pai de acolo nu s-a intors nimeni. Odata cu nasterea, viata se termina, pur si simplu. De altfel, viata nu este altceva decat o permanenta inghesuiala, intr-un intuneric profund.
- Eu nu stiu exact cum va fi daca ne vom naste, dar desigur ca o vom gasi pe MAMA, iar ea va avea grija de noi.
- Pe mama? Tu crezi in mama? Si dupa tine, unde ar putea ea sa fie?
- Pai oriunde, in jurul nostru. Doar traim in ea si prin ea. Fara ea, nu am fi deloc.
- Eu nu cred asta! Eu nu am vazut nicicand, nici un fel de mama, asa ca e evident ca nu exista!
- Dar, uneori, cand suntem in liniste, o auzim cum canta, simtim cum mangaie lumea din jurul nostru. Stii, eu cred ca viata adevarata ne asteapta abia de acum incolo!

simpatic nu? bebele sceptic si bebele optimist!!

Andries

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxali

Sim ce mult a crescut

Vmkriss ma bucur ca a functionat...eu vreau naturel , de sant mai sadica.

Apropo, Nana si la tine e naturel ???

Ali35si Enrico 7ani
poze

adica esti mai masochista la adresa ta, eu asa inteleg, sadic e doctorul meu care ma pune sa prestez "naturelul" once again, de parca nu mi-ar fi ajuns o data in viata asta...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Fetelor, voi aveti sterilizatoare? Ce sterilizatoare aveti? Care credeti ca e mai bun?

Carmen 38+ Andrei
AMR 7 zile
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Andries, tu zici de tras pielea de tot?

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput