Mamici de septembrie - octombrie 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Aniast e greu sa-l faci sa nu doarma afara...a schimbat ziua cu noaptea sau aerul, soarele ii oboseste ...cand va veni timpul urat poate reusesti sai refaci un pic programul.

Ali35si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, am sunat pe tip. Cica dureaza 30-40 de zile in mod normal si acum si-au schimbat si sediul si probabil va dura cu inca 5-7 zile mai mult.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Sabina, pai daca ma odihnesc noaptea sunt in forma .
Prisi,
Danielle, asa spune feelingul meu.
Pinacolada, la noi a functionat Gripe Water-ul.
Roxana, am vazut pozele, si mie mi se pare ca seamana cu tine Andrei. Sunteti o familie frumoasa, sa fiti fericiti! Mamaaaaaaaaa, torturile alea erau betooooooooon
Mada28, tu de ce faci cezariana?
Geo, dr Tutunaru nu a primit nimic de la mine. Sincer sa iti spun, a plecat asa de repede din sala incat nici 'multumesc' nu am avut cand sa ii spun. Restul iti trimit pe PM. Ca sa il gasesti pe dr, cel mai bine sa fii sus la maternitate pe la 8 fara 10, cand se intra la raport. Ori il prinzi inainte de raport, ori astepti sa se termine si il vezi cand iese (cam pe la 8.20). Raportul se tine in sala de cursuri.
Luy, La Multi Ani pentru Maria ta cea ochioasa si zambareata Daca vrei sa vezi daca mai are sau nu icter, uita-te la ochi - la albul ochiului. Cand are icter, e galbui, nu e alb curat.
Andreea, uite www.efarma.ro/products.php?id=596" target="_blank">aici despre Gripe Water.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Tomasa, felicitari! Sa fie sanatoasa si frumoasa Mariuca ta!
Tzuc, felicitari!
Moldoveanca, Nana, Danielle

Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Fetelor, insa o data pentru aprecieri. Vad ca parerile sunt impartite legat de asemanarea lui Andrei. Insa vad ca evident dupa ce a aparut el lumea concluzioneaza ca Alex seamana totusi cu mine. O sa descarc si pozele recente si maine daca am timp o sa va pregatesc o surpriza, paralela Alex Andrei la aceeasi varsta. Dar va dura ceva sa prelucrez pozele si sa le suprapun. :))Daca reusesc va pun niste pozute in care sunt imbracati cu acelasi costum si va rog sa ghiciti care cine este.

Rox ,

Mergi la inceput

Am ajuns abia la 3 de la Medicover,asa ca nu mai ies nicaieri. BB e obosit si nervos, incerc sa il adorm. Buuuun, sa raportez: are 4600 g si 59 cm. Pediatra e f multumita de cat a luat in greutate. L-a vazut si ortopedul si a zis sa nu imi fac griji si sa prestez masaj la talpite in continuare. Daca nu apar probleme, ma duc la 2 luni la vaccin si control.
Este super-aglomerat in oras, e ceva de groaza. La intoarcere am plecat la 1.30 din Piata Victoriei si am ajuns la 3.15 acasa. De groaza...Iar saracul bebe e obosit rau si s-a enervat ca l-am fatait cam mult.
Roxana, doctorita e OK, doar s-a uitat la putza lui bb, mi-a zis sa il sterg la varf dupa baie, dar fara sa trag pielea. I-am zis si eu ca nu vreau sa il decalotez si a zis ca nici nu trebuie, ca i se crapa pielea daca il trag prea tare . Asa ca sunt linistita.

Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Sim, torturile alea sunt moartea siluetei.

Teodora, tocmai zicea mama ca se schimba vremea si joi ploua. Daca e asa nu vin cu baiatul sa stii, dar daca ai chef de intalnire doar cu mine ne putem vedea.

Rox ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Bun venit noilor nascuti, felicitari proaspetelor mamici, proaspetilor tatici, si nu numai
Nu prea reusesc sa citesc tot ce scrieti. Poate de acum incolo, dupa ce bebe isi va intra in program.
Nastere usoara celor care urmeaza, bebici sanatosi, frumosi si mancaciosi va ureaza Rares Cristian si mamica lui

Mergi la inceput

Hmmm, daca se schimba vremea nu vin nici eu pt ca nu am cu cine sa il las pe bb si nici tzatzele nu i le pot lasa... Asa ca mai vedem.

Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

quote:
Originally posted by Roxali
Vmkriss cum a nascut Flori cu epidurala??

DA - TRAIASCA EPIDURALA

Am adus copii acasa !!! Suntem happy ca a scapat de icter, dar trebuie sa mergem la 10 zile la spital pt ca nu am facut anticorpii de grup si fata mea are 01 si eu AII. Daca nu ne-a spus nimeni, nu am stiut.

Flori graviduta si BB la echo
www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt

Mergi la inceput