Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(83)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PUSSI imi pare rau..uite un pupic mare poate iti mai da putere
VALI..pei arsurile trec cu palinca?...ca eu una nu le mai suport..zi ca bag si eu o gura sa scap de ele
DANY...eu am niste intepaturi in vagin cateodata de simt ca o sa cad din picioare ..indiferent unde sunt primul instinct este sa bag mana intre picioare..e nasol rau de parca ar avea super gherute George si se chinuie sa sape in colul meu
Doamne ce putoare am devenit..de abia am reusit sa termin ciorba..

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 4 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by ellis

Intram si noi putin ca nu ne simtim bine; ma doare fierea si nu am putut dormi; am baut un ceiut poate ne revenim, ca de duminica o tot tinem asa; imi simt fata miscand f jos, cam la 4 degete de incheietura piciorului, nu e prea jos?
Va pupam.

Ellis31+

Ellis,eu o simt de parca ar sari la trambulina pe vezica mea....si mai trage si cate un sut de control...

Valentina 28+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by Vasari

quote:
Originally posted by Sheritra

quote:
Originally posted by Vasari

Sheritra, la CordBloodCenter au 3 rate, la ei am facut eu si prima rata o platesc dupa ce se termina analiza de laborator. Suma ratelor e cat suma totala, fara plusuri :)

34+

M-am lamurit, la ei voi face si eu, sunt de departe mai ieftini ca cei de la Biogensis. Oare la batranete le putem folosi si noi? (o parte doar, normal). Ca suntem compatibili ma gandesc. Mai prelungesc batranetea !

Shery 34+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Eu zic ca-i pacat de ele sa stea asa nefolosite!

34+

Pai da Vasari, ca poate se repara si pielea cu ele peste niste ani, se intaresc si tatele, se face lifting forever, inima ca la 20 de ani, la barbati... la fel , minte brici!

Shery 34+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by RGE
VALI..pei arsurile trec cu palinca?...ca eu una nu le mai suport..zi ca bag si eu o gura sa scap de ele
Doamne ce putoare am devenit..de abia am reusit sa termin ciorba..

AMR maxim 4 saptamani!!

Roxana....cred ca doar cu palinca mai putem incerca...in rest,nu stiu cu ce....ca zici ca am foc de tabara pe gat...

Tu zici ca esti putoare? Pei eu ce sa mai zic, ca absolut tot ce trebuie facut in casa, fac altii? Eu nu misc un pai...dau doar ordine (si incepe sa-mi placa!!!)

Valentina 28+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Roxy am si eu o lene de ma doare. Azi sunt la munca dar maine bag somnic de voie ...sa fim in forma pt babyexpo

Dana 28+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

VALI nu e rau nici asa cu comenzile..da sa vezi cand o veni sefa mica si o sa-ti dea tie comenzi..sa te vad atunci cum prestezi
..gata fug sa fac si mancarea ca am lenvit destul...apoi bag aspiratorul, mai trag un ochi la voi, fac baica si ma bag la un nanic mic...asta e planul de bataie

AMR maxim 4 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Ce bine ca voi mai puteti si sa dormiti...mie imi cad ochii, dar nu adorm si pace..si vad ca iar ma incearca fierea...nu mai scap, m-am ramolit de tot...dar inca mai sper la un somnic.
Bine ca nu numai eu simt bebelina asa jos, nu numai ca o simt, dar o si vad acolo, ca misca, sper sa fie tot cu capsorul jos, sa nu se fi intors iar.
Mai trec putin in pat poate reusesc sa dorm...

Ellis31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

roxana eu iti urez spor la treaba....eu m-am rezolvat azi dim...am facut si pranzu' si am si papat si acum merg la nani...

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Am reusti ssa imi fac "freza" dupa lupte seculare si pozitii ciudate si am constatat ca am o ditamai e cam mare si cam umflata. Si la voi e asa? O fi normal? Parca mi-e rusine sa il intreb pe dr. "Stiti, de ce am ... asa umflata?" da daca o fi ceva aiurea poate imi zice el
Ce situatie naspa

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

creem e absolut normal

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput