Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(83)
Raspunsuri - Pagina 11
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by RGE
..imi permiteti sa-mi schimb semnatura astazi ac maine merg la ecografie , gimnastica si masaj si nu stiu daca o sa am timp sa va salut...
VALI ..eu sunt nascuta pe 23 noiembrie asa ca nu m-ar deranja sa nasti atunci..am si eu cu cine bea!!...cu fi'ta nu cu tine!!
ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 4 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Moaaaamaaa....daca nu ai avea deja o cuscra, as crede altceva... tre' sa te multumesti sa bei cu mine, pana creste fi'mea
Valentina 28+ Cristina Stefania
noi doi
printesa
Vasari spune:
Mai, nu-mi vine sa cred ca probleme aveti voi cu parintii. La mine nu se streseaza nimeni din familie - si mai am 3 sapt pana intru in sapt 39. Atunci e dupa mine "la termen". Doctora mea e foarte linistita si ea. Toata lumea se mira ca mai am doar o luna. Mi-au zis ca in afara de burtica arat super si neschimbata.
Poa' sa ma minta linistiti, ca eu i-am crezut si ma simt ca atare.
Mai ales ca nu ma simt inca pregatita sa nasc, mi se pare destul de departe evenimentul.
34+
Vasari spune:
Sheritra, la CordBloodCenter au 3 rate, la ei am facut eu si prima rata o platesc dupa ce se termina analiza de laborator. Suma ratelor e cat suma totala, fara plusuri :)
34+
RGE spune:
..off...mei VALI il dai pe fi'miu de gol?...normal ca eu beau cu tine ca sa facem travaliul mai usor..o dam pe palinca ...
AMR maxim 4 saptamani!!
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by RGE
..off...mei VALI il dai pe fi'miu de gol?...normal ca eu beau cu tine ca sa facem travaliul mai usor..o dam pe palinca ...
AMR maxim 4 saptamani!!
Suuuuuper....asa imi trec si mie arsurile!!!!
Valentina 28+ Cristina Stefania
noi doi
printesa
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Sheritra, la CordBloodCenter au 3 rate, la ei am facut eu si prima rata o platesc dupa ce se termina analiza de laborator. Suma ratelor e cat suma totala, fara plusuri :)
34+
M-am lamurit, la ei voi face si eu, sunt de departe mai ieftini ca cei de la Biogensis. Oare la batranete le putem folosi si noi? (o parte doar, normal). Ca suntem compatibili ma gandesc. Mai prelungesc batranetea !
Shery 34+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
ellis spune:
Intram si noi putin ca nu ne simtim bine; ma doare fierea si nu am putut dormi; am baut un ceiut poate ne revenim, ca de duminica o tot tinem asa; imi simt fata miscand f jos, cam la 4 degete de incheietura piciorului, nu e prea jos?
Va pupam.
Ellis31+
Vasari spune:
quote:
Originally posted by Sheritraquote:
Originally posted by Vasari
34+
M-am lamurit, la ei voi face si eu, sunt de departe mai ieftini ca cei de la Biogensis. Oare la batranete le putem folosi si noi? (o parte doar, normal). Ca suntem compatibili ma gandesc. Mai prelungesc batranetea !
Shery 34+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
Eu zic ca-i pacat de ele sa stea asa nefolosite!
34+
dany2007 spune:
ellis la mine misca f jos,uneori imi raspunde in loviturile si nu mai pot de durere.
Dana 28+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
pussi spune:
eu o sa ajung in curand la faza "VREAU SA NASC" ... totul ma doare, ma apasa..................mi-e greu si sa respir!1
PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!