Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(83)
Raspunsuri - Pagina 13
RGE spune:
CREEM...ati uitat cand ma vaietam eu ca e mare si grasana
ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 4 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
creem spune:
Lala...multumesc pentru raspuns. Mi-am calcat hainele, ma imbrac si plec la dr. ! Sa imi tineti pumnii sa fie totul bine!
32+
RGE spune:
STEFANIA..multumesc frumos
AMR maxim 4 saptamani!!
RGE spune:
CREEM SUCCES SA VI CU VESTI BUNE!!
LALA ce faci??..esti ok?
AMR maxim 4 saptamani!!
anka.san spune:
Dragele mele,
Va multumesc mult pentru urari!
Nu m-am asteptat la atatea mesaje frumoase, mai ales ca n-am mai intrat de mult (mi s-a stricat calculatorul de vreo 3 saptamani. Acum ma pregatesc sa plec de la serviciu.
Va doresc si voua numai fericire, sarcini usoare si bebei cuminti !
Multi pupici
Anka
Anka 24+ Andrei
Lala_D spune:
Sunt ok, un pic obosita de la smotrul de dimineata si imi supraveghez pruncul la lectii .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
RGE spune:
..he he ...si cum merg lectiile..?
AMR maxim 4 saptamani!!
bb_yasmi spune:
hello, noi ink nu am plecat, peste juma' de ora o . am mai intrat un pic sa vad despre ce mai vorbiti!!!
creem, tu parca ziceai ac mergi la dr azi, nu??? multa bafta si sa vii cu vesti bune!!
roxana, si eu simt intepaturile alea jos, in fofo, despre care vorbeai!! oare ce inseamna???
si a mea e grasa si maree./.... asa tre sa fie???
multumim de urari!!!
pussi, ca sa iti raspund si tie (ca am citit in urma ce ma intrebai), camasile alea de noapte, din Terra, alea speciale de alaptat (la 38 RON, care au desenata o barza pe elel) sunt exact pe ultimul rand , intr-un magazin micut, cu sutiene, camasi de noapte , pijamale, iar cea pe care am luat-o eu e intr-un magazin tot spre ultimul rand unde sunt si perdele, lenjerii de pat, halate, e un magazin mai mare, cu 2 intrari. dar dc vrei in euro sunt tot de alptat (asa pana al genunchi lungimea cu 28 RON parca), pe randul ala larg din mijloc, pe partea stanga. sper ca mai inteles...
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
34+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 6 sapt!!!!
andria spune:
quote:
Originally posted by andriaquote:
Originally posted by RAMONELLA
La Cord Blood Center,s-a schimbat numarul de fix,pt ca si-au schimbat sediul.Nr este 0264-441.037
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel34+ Beatrice Alessia
AMR 6 saptamani
Salut fetele, sunt si eu o viitoare mamica de decembrie. Tot stau si va urmaresc de ceva vreme din umbra, si acum am hotarat sa ma "activez" si eu :). DPN-ul e pe 6 decembrie, UM 1 martie 2007.
Intrebarea mea e pentru Ramo, am vazut ca ziceai ca cei de la CordBloodCenter si-au schimbat sediul. Poti sa imi zici te rog unde s-au mutat? Am vrut sa iti dau un PM, insa nu il ai activat. Multumesc.
29+
http://tac.families.com/ezb/883546.png
Ufff... greu scap de post-urile moderate. A ramas cam in urma mesajul meu, asa ca incerc sa il trimit din nou, in speranta ca e vazut in timp util :)
29+
http://tac.families.com/ezb/883546.png
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by RGE
VALI nu e rau nici asa cu comenzile..da sa vezi cand o veni sefa mica si o sa-ti dea tie comenzi..sa te vad atunci cum prestezi
..gata fug sa fac si mancarea ca am lenvit destul...apoi bag aspiratorul, mai trag un ochi la voi, fac baica si ma bag la un nanic mic...asta e planul de bataie
AMR maxim 4 saptamani!!
Roxana, de-asta si fac acum o cura de leneveala, sa prind puteri pt. dupa...
Gata, noi am papat supica, l-am bagat pe tati la somnic in dormitorul fetelor, ne-a rugat tare frumos sa-l lasam si pe el putin acolo, ca e obosit...ma duc sa ma bag la desene animate, ca mi-am facut colectie pt. fi-mea, dar tre' sa le vad eu intai, sa nu invat fata la cine stie ce prostioare.
Va pupic, vorbim pe seara...daca nu o sa adorm la desene
Valentina 28+ Cristina Stefania
noi doi
printesa