Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(83)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Ancutz, stau la pat de imi vine sa ma urc pe pereti....vreau afaraaaa...in parc...la aer.Dar joi tot ma duc la Baby Expo...
Roxana, saru'mana...o sa rezist eu macar pana la 37 de sapt...ca nu ma las asa usor
Stati linistite, fetele, ca m-am obisnuit deja cu doctorii astia.De ce ma duc mai des la ei si ii ascult, de-aia ma innebunesc mai tare...asa ca,daca dr. meu mi-a zis ca sunt ok si ajung la termen, il ascult pe el...restul sunt de distractie...adica de poze si filme cu pitica

Valentina 28+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..oricum o sa va dau un mesaj cumva..si va asteptam cu drag..dupa 8 octombrie

ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

VALENTINA..daca tu simti ca e totul ok nu te lua dupa gura lumii ca pe mine m-au innebunit ieri..am zis ca-i omor pe toti....fa ce simti si stai linistita!!

AMR maxim 5 saptamani!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

..oricum o sa va dau un mesaj cumva..si va asteptam cu drag..dupa 8 octombrie

AMR maxim 5 saptamani!!

Eu zic ca nasti cam pe 10-12 oct., dupa cum ti-am vazut burtica...si eu mi-s cam baba, maica...d-aia de stie tot...nu da cu pietre

noi doi
printesa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

VALENTINA..daca tu simti ca e totul ok nu te lua dupa gura lumii ca pe mine m-au innebunit ieri..am zis ca-i omor pe toti....fa ce simti si stai linistita!!

AMR maxim 5 saptamani!!

Eu mi-am fixat deja data: 23 nov., nu vreau nici in ruptul capului mai devreme...si cand un berbec se fixeaza pe ceva...e jale

noi doi
printesa

Mergi la inceput

VALI..sincer nu ma deranjeaza..dar pe 8 octombrie imi vine dr din concediu..asa ca 10-12 ar fi mai mult decat perfect..asa sa fie!!!

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 4 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by Vasari

Sheritra, in caz ca n-am fost eu destul de clara : celulele stem e pastreaza atata timp cat platesti tu. Cele pe 10, respectiv 20 de ani sunt "pachete promotionale"!!

http://www.krio.ro/ - asta este cea data de Pussi si care mi s-a parut mie cea mai ok.

Celelalte doua sunt:
http://www.cordbloodcenter.com/
http://www.biogenis.ro/

Eu am semnat cu CordBloodCenter.

34+

Aha, am pricipit. Pussi, Aniast imi spunea ca la cea la care a apelat, se poate plati si in trei rate. O s-o intreb care din ele. A nascut de trei sapt cred si inca n-au sunat-o sa incaseze bistarii .

Shery 34+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Fetelor cine face o listuta cu ce ne tb pt bebei in materie de creme,lotiuni,samponele si ce tine de ingrijirea lor. La hainute ma pricep,dar la produse de bebici mai putin.

Dana 28+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

..imi permiteti sa-mi schimb semnatura astazi ac maine merg la ecografie , gimnastica si masaj si nu stiu daca o sa am timp sa va salut...
VALI ..eu sunt nascuta pe 23 noiembrie asa ca nu m-ar deranja sa nasti atunci..am si eu cu cine bea!!...cu fi'ta nu cu tine!!

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 4 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andria spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

La Cord Blood Center,s-a schimbat numarul de fix,pt ca si-au schimbat sediul.Nr este 0264-441.037

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel34+ Beatrice Alessia
AMR 6 saptamani

Salut fetele, sunt si eu o viitoare mamica de decembrie. Tot stau si va urmaresc de ceva vreme din umbra, si acum am hotarat sa ma "activez" si eu :). DPN-ul e pe 6 decembrie, UM 1 martie 2007.

Intrebarea mea e pentru Ramo, am vazut ca ziceai ca cei de la CordBloodCenter si-au schimbat sediul. Poti sa imi zici te rog unde s-au mutat? Am vrut sa iti dau un PM, insa nu il ai activat. Multumesc.

29+
http://tac.families.com/ezb/883546.png

Mergi la inceput