Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Pussi, nu se poate ca cei din Timisoara sa pastreze doar 20 de ani celulele stem... Probabil au o oferta avantajoasa pe 10, respectiv 20 de ani, dar pana la urma cat platesti tu atata timp le pastreaza si ei.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

Roxana,eu incerc sa va las voua placerea de a naste primele, ca eu abia am implinit 28 de sapt....dar mai stii ce ma apuca, Doamne-fereste?
Ca si asa ma ameninta Iosup cam de prin sapt. 21 ca n-o sa ajung nici la 32 de saptamani cu placenta mea batrana si colul deschis...si eu o sa-i fac in ciuda

Valentina 28+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

VAli..de col nu stiu, dar la placenta "imbatranita" Iosup e renumit (asta din cate am citit eu pe forum, ca personal nu il cunosc). Poate ar trebui sa mai mergi si la un alt echografist ca sa stai linistita!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Creem, am fost la 4 pana acum...si au fost unul mai optimist decat celalalt...dupa Big Prof. Pop, n-as fi apucat nici sapt. 28, cat am acum...dupa cea de la Babes, trebuia sa nasc cam acum o luna, cand ea a vazut ca am dilatatie 2, drept urmare m-am dus de urgenta la spital, internare, injectii...iar dr. meu imi zice ca sunt ok...asa ca. mai bine ma duc tot la Iosup,macar cu asta m-am invatat, stiu ca are o problema cu placenta si IR-urile

noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:

Creem, am fost la 4 pana acum...si au fost unul mai optimist decat celalalt...dupa Big Prof. Pop, n-as fi apucat nici sapt. 28, cat am acum...dupa cea de la Babes, trebuia sa nasc cam acum o luna, cand ea a vazut ca am dilatatie 2, drept urmare m-am dus de urgenta la spital, internare, injectii...iar dr. meu imi zice ca sunt ok...asa ca. mai bine ma duc tot la Iosup,macar cu asta m-am invatat, stiu ca are o problema cu placenta si IR-urile

noi doi
printesa

Vali - varsta bebelusului ecografic coincide cu cea normala?

Dana 28+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Vali sa inteleg ca stai la pat daca ai colul descis

anca 33+

Maria
poze

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

VALI eu zic sa stai linistita daca ai rezistat pana acum o sa fie bine..cu Dumnezeu inainte!!....cat despre Iosup..el are saracul unele probleme..asta e ne-am obisnuit cu el..eu iti doresc sa ajungi cat mai aproape de termen!!!
ANCUTZA ..la Euroclinic nasc...dar dupa 8 octombrie...asa sa-mi ajute Dumnezeu

ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Da, Dany, coincide, ba chiar era mai dezvoltata cu aprox. o sapt. la ultima eco (in sapt. 24)...iar burtica mea e ca a ta, si la forma si cred ca si la dimensiuni

noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai normal ca dupa 8 octombrie...intrebam ca sa venim la tine sa ii facem poze la grasun si la mamica fericita

anca 33+

Maria
poze

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Vasari

Pussi, nu se poate ca cei din Timisoara sa pastreze doar 20 de ani celulele stem... Probabil au o oferta avantajoasa pe 10, respectiv 20 de ani, dar pana la urma cat platesti tu atata timp le pastreaza si ei.

34+

o sa vad cum, ca singura nu pot ... dar sapt. asta vreau o intalnire cu ei! si va spun exact!

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:

Da, Dany, coincide, ba chiar era mai dezvoltata cu aprox. o sapt. la ultima eco (in sapt. 24)...iar burtica mea e ca a ta, si la forma si cred ca si la dimensiuni

noi doi
printesa

Super ! Asta e cel mai important,pt ca placenta imbatranita il opreste oarecum din evolutie si ii intetineste cresterea.
Si lasa-l pe Iosub ca el are un fix cu palcenta si IR-urile ...

Dana 28+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput