Mamici de mai-iunie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by lilianaFi

...eu azi am fost la echo si m-am intors acasa asa:,deci dupa ultimul CM as avea 5 sapt+3 zile si la echo s-a vazut decit o mica camera gestationala...prea mica si jos inserata si in completare mi-a zis ca nu crede in aceasta sarcina si nici intr-o alta pe viitor dat.endometrului meu mult traumatizat in urma antecedentelor proaste...asa ca ma simt ca un "zombi"...m-a mai chemat sapt.viitoare,dar nu mi-a dat nici o sansa...ceva dureri si secretii bej-maro tot mai am,dar nu stiu cit mai conteaza...

Simonacip Alysh Ylari Ralu Cadina

Numai bine fetelor....

lilianaFi, nu te descuraja! La 5 sapt e mic mic mic. Nu are cum vedea decat sacul embrionar. Uite ce zic aici la 6 sapt: http://www.reclama/saptamana-6-sarcina.html, si gandeste te ca tu esti mai mica de 6 sapt. Cat despre faptul ca e jos inserata... am mai 'cetit' fete speriate de ideea asta, pe aici, si care s-au speriat degeaba.
Eu zic sa te linistesti, sa te rogi seara la Maica Domnului si sa incerci sa fii pozitiva. Pt tine si pt bb.

Pup dulce

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

EMYCOR interesanta chestia asta cu sexul copilului....cine stie daca intr-adevar e asa. Chiar am sa vad la cumnatii mei daca e adevarat. Mai intra pe aici.

LILIANA da....stiu cum sunt medicii aici. Iti dau cu parul in cap din prima. Mai asteapta ceva zile si repeta eco. Sa dea D-zeu sa fie ok. Si da, citeste si ai sa vezi ca la 5 saptamani e posibil sa nu se vada embrionul. Bine ca s-a vazut SG. Numai bine!

LUMI bine ai venit!

RAMONA iti sunt alaturi!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LILIANA uite intr-un articol pe net ce scrie:

"Prima este aceea pe care majoritatea o fac dupa primele zile de intarziere a menstruatiei, odata cu testul de sarcina, in jurul varstei gestationale de 5 saptamani; acum este pus diagnosticul precoce de sarcina in evolutie, unica sau multipla, intra- sau extrauterina, este vizualizat sacul gestational, mai tarziu embrionul (6-7 S.G.), precum si miscarile active fetale si activitatea sa cardiaca (8 S.G.), placenta (10 S.G.). "

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata iubitele, ce faceti? Sper cu cit mai putine greturi, ca am eu destule si pt voi...
Aseara am fost la eco, va multumesc de intrebari si ca v-ati gindit la mine. Bb e ok, placenta s-a prins la loc, bb avea 9 sapt si 5 zile, deci miine intram in saptamina 11...sper in 2 sapt sa-mi treaca si greturile...
Fetelor, misca de nu se poate, intr-una misca, eram topita dupa el..i-am luat si pozica, dar trebuie sa o scanez.
Continui pana in sapt 13 cu utrogestanul, 2 pe zi seara si desigur acid folic. Aseara pana am ajuns acasa am crezut ca voi vomita din clipa in clipa...Tare rau mi-a fost, nici n-am mai luat acidul folic..
Am discutat cu dr mea despre triplul test si dublul test. Voi face dublul test, mi-a dat nr dr Posea de la Cantacuzino, am sa-l sun sa-mi faca o eco in zia respectiva si am sa fac dublul test la Medlife. Nici nu ma gindesc sa merg la Genetic Lab, unde la prima sarcina mi-au aratat risc credcut de Down, iar copilul e bine merci...Problema e ca sunt foarte multe rateuri la Genetic Lab, si dr mea mi-a spus. Deci, cam pe 8-9 oct in sun pe dr Posea, sa vad cum ma programeaza la eco si dublutest. Si tot cam prin sapt 12-13 voi merge totusi si la Albu...nu stiu de ce am mare incredere in el..probabil dinc auza ca la David m-a asigurat ca e ok copilul, in ciuda analizei facuta la laboratorul lui..
Deci se cam precipita evenimentele. Ma rog numai sa-mi mai treaca greturile astea, sa pot umbla si eu prin lume

Dordia, felicitari pentru mutare, lasa, nu conteaza greutatile astea, pina la urma nimic nu se face fara greutati si sacrificii, mai ales in ziua de azi..E bine ca va asezati la 4 camere, si langa mami tau...Suuper...
Ina succes la eco sapt viitoare, sa vii cu vesti bune!
Cadina, nu-ti face griji in privinta infectiei urinare, stiu multe fete care au tratat-o in primul trimestru, fara probleme asupra fatului. Nu-ti face griji, ok? Va fi bine
Liliana.. nu gindi prea mult la ce ti-a spus dr respectiv ca innebunesti, chiar asa sa nu-ti dea nici o speranta. SUnt criminali dr astia, nici macar nu stiu sa vb cu pacientii...le trebuie lectii serioase. Eu zic sa te rogi la Maicuta Domnului, ti-a mai dat foarte frumos cineva acest sfat si intr-adevar e singurul bun pentru ca alt sprijin nu avem, toate sunt cum vrea DUmnezeu, mie mi-e clar asta, putem sa ne dam noi peste cap sa facem orice, tot cum vrea Dumnezeu este. Pupici si multa incredere in DUmnezeu.
Emycor, stiam si eu o metoda dintr-asta de estimare a sexului copilului, si anume dupa luna cind ai ramas si varsta pe care o ai tu , mamica. Daca ai ramas in luna para si virsta ta este impara(sau invers), atunci vei avea baiat. Daca amindoua sunt pare, sau amindoua impare, va fi fata. Am probat si eu la multi, si mi-a iesit intr-adevar ar parea corect Reiese ca voi avea tot baiat, intrucit l-am conceput in august, luna para si am 29 de ani, virsta impara..

David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Luminel, binea ai venit printre noi!
Viane, sa vedem si noi pozica cu simburelul!

David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

lili...uite hai sa-ti zic ce mi-a zis mie doct cand am fost marti: 1. dupa ce a vazut cresterea beta hcg a zis ca e foarte buna valoarea pt varsta sarcinii mele si hai sa facem eco; 2. la eco nu a mai vazut nimic in uter si a zic ca poate s-a resorbit srcina, ca poate natura si-a facut " selectia naturala"....i-am spus ca nu am avut totusi nici o sangerare...ca au persistat simptomele, ca valoarea beta aia buna e din dimineata zilei anterioare...MAI PE SCURT AM RAMAS IN STARE DE SOC DUPA VIZITA LA DOCT!...mai ales ca la sfarsit mi-a aruncat ca nu-mi mai face nici o programare ci sa ma prezitn direct la maternitate imediat cum incep sangerarile pt chiuretaj!!!.....M-AM DECIS CLAR S#258;-MI SCHIMB DOCT! pt ca io simt ca samburelul meu e bine....
in rest...ma rog la Maicuta Domnului sa pazeasca firisorul asta de viata, pt ca intr-adevar la Ea este mare speranta!

ioana

6+

poze samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetelor, am fost si eu ieri la prima ecografie (intravaginala) - am 5 saptamini si 2 zile - se vedea bine sacul gestational si mugurasul de viata dinauntru! M-a trimis evident la analize - trebuie sa-mi fac programare si ma mai duc peste vreo 2-3 saptamini pentru ca atunci se va vedea si activitatea cardiaca. Mi-a facut si o fotografie, dar nu am scanner asa ca nu am cum sa o postez...
In rest, spre deosebire de sarcina trecuta, la asta ma iau greturile in timpul zilei - nu atit de tare incit sa vomit, dar ma cam iau pe neasteptate...sper sa fie totul bine!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Liliana...nici nu stiu ce sa spun - totusi nu vrei sa mai vezi si un alt medic, la un alt ecograf, ca sa fii macar impacata?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ce fac fetele??????? Alina tot n-a aparut?

Simona, felicitari, ma bucur ca totul e ok cu eco.

Liliana, acelasi indemn ti-l dau si eu: roaga-te la Dumnezeu ca el stie ce face!

Fetelor, eu am avut azi noapte senzatii de cm, m-am speriat, sincer. Am facut calculul si e perioada cand, daca nu as fi ramas insarcinata, mi-ar fi venit CM. Se pare ca in aceasta perioada mai apar senzatii de-astea ciudate. Acum oricum m-am mai linistit, dar vreau sa-mi spuneti si parerea voastra.

Alina 8+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Neata fetelor! Eu de azi inlocuiesc la sfatul medicului cele 5 pastile de duphaston luate oral cu 4 de utrogestan intravagina. Sper sa fie bine... Tot azi aflu si ce nenorocita de ganganie am in infectia urinara.
Simonica, multumesc mult pentru incurajari. Sper sa fim toate bine si sa ne intalnim la primavara cu bebeii prin parculetz la plambarici.
Lili, te rog, nu inceta sa speri! Sunt unii medici atat de aberanti... de unde stiu eu chiar tot? Mie situatia in cazul tau mi se pare asa de neclara... Mai consulata si un alt medic dar ai putina rabdare sa te mai lase sangerarile. Si mie mi-au spus pana in sapt 8-a ca totul e incert, si bebele meu creste cu infectie urinara cu tot... Roaga-te sa fie bine si nu te stresa, iti spun din experienta ca stresul este ca otrava pentru bebelic.

Mergi la inceput