Mamici de mai-iunie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
quote:
Originally posted by fecian
Ancamersi de lamuriri (sper ca am inteles bine...)Totusi nu e cam devreme pentru intinsul oaselor...intreb si eu ca prostul
...Chiar cautasem despre asa ceva dar nu gasisem nimic sa ma lamureasca cat de cat.
Cum i-am zis si Inei sper sa fie doar in capul meu toate astea
Alysh din pacate nu am vazut nici un mesaj care sa il fii scris inainte.. Bine ca sunt foarte ocupata uneori ca nu mai simt nimic dar cand ma relaxez e mai aiurea...
Luminel bine ai venit in grup... Ar fi tare frumos sa stim DPN-ul, cand ar trebui sa vina bebe al tau
Dordia inteleg perfect prin ce treci...Noi slava domnului numai ce ne-am mutat...in fine avem alte probleme, dar cel putin casa acum arata bine as putea zice, se poate locui in ea...Daca ar fi avut si apa calda si caldura ar fi superb... dar cum inca problema e nerezolvata...mai stam si induram frigul, care s-a lasat destul de bine pe la noi...ieri am stat cu manusile in casa si infofolita parca eram un pui de vrabie...dar in fine o sa treaca si asta sper. Si de platit creditul...hmmm nu stiu daca vom reusi vreodata sa il platim(avem ce lasa mostenire)
Felicia4+ viitoare mami de ursulet
![](hi.gif)
Si multumesc mult de primire!
Felicia, DPN-ul ar fi 29 sau 30 mai 2008, depinde cum calculeaza fiecare site...Am numarat si eu saptamanile de la fecundatie si tot asa mi-a iesit....
Eu nu am deloc greturi nici pofte...e prea devreme pentru asta? sau poate am eu nocrocul sa scap de ele!
Singurele semne de sarcina au fost balonarea (care acum s-a mai diminuat), sani durerosi si bineinteles lipsa menstrei..Altceva nimic...parca mai multe simptome aveam inainte cand asteptam in fiecare luna sa nu-mi mai vina ciclul si pandeam orice semn care ar fi insemnat o sarcina....cred ca era autosugestia!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Lumi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cleo78 spune:
Intru doar sa va urez :
-buna dimineatsa la toate burticile mici,
- bun venit Luminel,
- si pupici si multe sperante si liniste la fetele cu probleme. 8+
dordia2000 spune:
Buna dimineatza fetelor....
Maine ma mut, deci voi ramane fara net acasa...cel putin 2 luni dar...o sa urmaresc de la servici pe cat posibil. Sper sa rezolv mai repede cu mail-ul dar....sa vedem!
Simona pai...dupa calculul tau....la mine ar tb sa fie fetitza...si tare m-as bucura sa am pereche. Adica...eu am ramas in August si am 30 ani....deci....ar fi senzational...si chiar ca daca as avea o fetitza cu funditza...nu ma mai indoiesc niciodata ca cineva acolo sus ma iubeste....
mai voiam sa va zic ceva...dar am uitat!!! Tot de la bb mi se trage!!!
Diana
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
ina78 spune:
Fetelor nu va stresati si daca aveti nelamuriri mergeti si cereti o a doua opinie. Nu intrati in panica. se mai insala si ei.
Noi sintem ok. Acum ca au trecut greturile (2 zile inchiate) ma simt iar ok... iar maninc cit ptr.4.
Alinaaaa.... unde esti?
eu - Ina - puiutul meu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
a, si am uitat....niste dureri de burta foarte jos, mai ascutite decat la cilcu...pe care de altfel le simt si in momentul asta....e normal?
Lumi
Alysh spune:
Fetelor, am facut si eu testul scris de Emycor si a iesit fetiza!!! Sunt foarte curioasa daca se adevereste!
MM, eu sunt acasa, e asa bine , sa mai stai din cand in cand si acasa. Mi-au mai trecut senzatiile de CM, dar le mai simt din cand in cand, dar de data asta sunt trecatoare. Azi noapte m-au tinut o ora in continuu, de intrasem in sperieti!
Alina 8+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Alysh, stai linistita, probabil sunt doar niste senzatii, nimic care sa-ti ridice semne de intrebare..
Cadina, sa inteleg ca tratamentul e spre bine...Doamne Ajuta!. Iar infectia, trateaz-o si uit-o
Dordia m-as bucura pentru tine sa ai o fetitza frumusica si vioaie. Poate asa va fi...desigur nu datorita testului (nu prea cred eu in ele oricum ar fi)
Leeloo2004, felicitari mamico, sa-ti traiasca puisorul, sa se faca mare si voinic.
David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
alina_1980 spune:
din pacate eu va parasesc, va pe toate si va doresc sarcini usoare!
miercuri seara am fost la control si : sarcina cu ou clar, adica decat sacul ovular fara embrion!joi dimineata m-a chemat la spital, m-a internat, m-a chiuretat, am stat peste noapte sub observatie internata si acum am venit acasa!
Alysh spune:
Alina, n-am cuvinte sa spun cat imi pare de rau. Mi-a fost teama sa nu ne anunti ceva rau......cu siguranta Dumnezeu te va ajuta si-ti va da un puisor sanatos! Stiu ca acum cuvintele sunt de prisos.......
DAr nu inteleg, te simteai ok, ce s-a intamplat? Ai avut dureri? Sangerari? Inteleg foarte bine daca nu vrei insa sa vorbesti despre lucrul asta.
Te pup dulce, curaj mult si Dumnezeu sa fie cu tine!
Alina 8+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
lilianaFi spune:
Cleo Danangie Simonacip Ioanara23 leeloo 2004 Alish Cadina multumesc mult pt sprijin moral ...si chiar daca sint speriata ca s-ar putea sa nu existe un embrion paradoxal sint linistita stiind ca pina la urma depinde doar de D-zeu si mi-am pus toata speranta in el....acum cum va fii, va fii...
Alysh cind ai asa dureri ia un no-spa( e indicat) nu le lasa sa isi faca de cap,numai bine
Alina1980
...in rest despre mine:contractiile dureroase s-au atenuat si secretiile maro au disparut,mai am cele bej probabil de la utrogestan si cind si cind niste pete maro...si clar am schimbat medicul...mi-am facut programare la inca 2 sa vad si alte opinii,si apoi in functie de evolutie voi alege unul...dr.meu din tara (tutunaru) a zis sa stau linistita pt moment ca poate am ovulat tirziu...sa vedem,eu inca mai sper...numai bine tuturor...