Mamici de mai-iunie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Felicia incep oasele sa se intinda,o sa treaca cat de curand durerea.
Contractiile sunt at cand se intareste uterul si sta asa cateva secunde dupa care isi revine,cateodata sunt insotite de dureri care se coboara si la spate.
anca 34+
Maria
poze
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
BillyBilly spune:
Bine ai venit Luminel! Sarcina usoara sa ai si bebe sanatos!
Ina, urinarea deasa vine de la uterul marit care preseaza pe vezica urinara. Si eu o am si e de bine!!
Catalina 7+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi
Alysh spune:
Scrisesem si eu un mesaj pt Felicia, dar nu stiu unde a disparut. Iti spuneam ca daca durerile nu sunt permanente si acute si neinsotite de scurgeri dubioase n-ai de ce sa te temi.
Luminel, bine ai venit, sarcina usoara! La Centrul de Planificare de la Giulesti nu platesti nici o taxa, doar cat vrei sa-i dai lui daca primeste. Eu am fost de doua ori la el, o data a primit o data a refuzat.
Ina, asa sper si eu ca Alina chefuieste ca altfel ar fi intrat ea pana la ora asta.
Alina 8+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri si pentru urari. Aceleasi lucruri dores si eu la toate .
Sa auzim numai de bine!
Lumi
ina78 spune:
Lumi bine ai venit. Sarcina usoara si bebel sanatos.
Cadina cred ca e super sa vezi bebelul. Mergem si noi saptamina viitoare si va avea tot cam asa - 8 saptamini si 2 zile si am crezut ca e mic. Voiam sa mai amin 1-2 saptamini. Tu zici ca se vede.
Fetelor ceva trebuie sa simtim. niste transformari e normal sa fie. Moralul nostru ridicat insa valoreaza cit 10 tratamente si 10 cosultatii la un loc. Stiti cit rau face la bebel stresul, nelinistea, agitatia. (va vorbesc din carti... ca acum ma vezi ca ma agit si eu ... dar macar poate voi ... tineti minte)
Va pup fara exceptie.
eu - Ina - puiutul meu
dordia2000 spune:
Da fetelor...e foarte important moralul. Asa ca eu...sunt suprhappy desi am o gramada de probleme cum ar fi: Sambata si Duminica tb sa ma mut la mama....pt ca mi-am luat un ap. de 4 camere cu mama pe scara dar...tb sa il mobilez, zugrav etc si nu am inca bani. Deci tb sa fac un creditoi pe vreo 25 de ani si...va fi vai de noi cu 2 copii si o rata de 8-9 mil pe luna...asa ca...daca ma gandesc mult...ma ia ameteala...dar sunt happy ca o sa am 2 bbi frumosi si sper sanatosi!
In rest...sper ca se vor rezolva problemele.
Va poop si scuze dar m-am descarcat un picutz.
Ramontzica...imi pare rau...si stiu din experienta cum e...deci iti doresc un bb mic in burtic cat mai curand!!!
Diana
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/fecian/fecian.jpg)
fecian spune:
Anca mersi de lamuriri (sper ca am inteles bine...)Totusi nu e cam devreme pentru intinsul oaselor...intreb si eu ca prostul
...Chiar cautasem despre asa ceva dar nu gasisem nimic sa ma lamureasca cat de cat.
Cum i-am zis si Inei sper sa fie doar in capul meu toate astea
Alysh din pacate nu am vazut nici un mesaj care sa il fii scris inainte.. Bine ca sunt foarte ocupata uneori ca nu mai simt nimic dar cand ma relaxez e mai aiurea...
Luminel bine ai venit in grup... Ar fi tare frumos sa stim DPN-ul, cand ar trebui sa vina bebe al tau
Dordia inteleg perfect prin ce treci...Noi slava domnului numai ce ne-am mutat...in fine avem alte probleme, dar cel putin casa acum arata bine as putea zice, se poate locui in ea...Daca ar fi avut si apa calda si caldura ar fi superb... dar cum inca problema e nerezolvata...mai stam si induram frigul, care s-a lasat destul de bine pe la noi...ieri am stat cu manusile in casa si infofolita parca eram un pui de vrabie...dar in fine o sa treaca si asta sper. Si de platit creditul...hmmm nu stiu daca vom reusi vreodata sa il platim(avem ce lasa mostenire)
Felicia 4+ viitoare mami de ursulet
cadina spune:
Ina bebe este o mare inimioara. Are o alta forma decat acum 3 sapt dar cel mai bine si mai clar se vede inimioara. Acum am realizat si eu ca am o fiinta mititica in burtica. A fost super, dupa sangerari si dureri sa vezi ca intr-adevar totul e ok (atat cat se poate vedea la varsta asta a lui).
Chiar am avut senzatia, vazandu-l dezvoltat pentru varsta lui, ca bebe e mai puternic decat mine. Deja parca mi-a dat o lectie... Si eu sunt panicoasa, parca ma sperii mai usor in ultima perioada, ma iau fricile privind sanatatea lui, cum o sa ne descurcam, bla bla si apoi il vad pe el ca isi vede de treaba lui si creste frumos chiar si in mediu infectios (ca io sunt acum cu infectie urinara). Asa ca mi-am propus sa nu mai fiu asa sclifosita, sa am curaj si sa fiu mai optimista. Cum vedeti si eu ma pricep sa incurajez... sa vedem cum o fi cu practica...
Vianne spune:
Salutare! Nu am intrat prea des pt ca am niste greturi.... Si o stare de moleseala de trag la pat. Dar, Slava Domnului ca le am
Am fost si noi luni la o ecografie intravaginala si am vazut samburelul Avem si poza.
Va pup pe burtici, fetelor! Sa fiti pozitive si sa va hraniti sanatos.
Alina 6+
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
lilianaFi spune:
...eu azi am fost la echo si m-am intors acasa asa:
,deci dupa ultimul CM as avea 5 sapt+3 zile si la echo s-a vazut decit o mica camera gestationala...prea mica si jos inserata si in completare mi-a zis ca nu crede in aceasta sarcina si nici intr-o alta pe viitor dat.endometrului meu mult traumatizat in urma antecedentelor proaste...asa ca ma simt ca un "zombi"...m-a mai chemat sapt.viitoare,dar nu mi-a dat nici o sansa...ceva dureri si secretii bej-maro tot mai am,dar nu stiu cit mai conteaza...
Simonacip Alysh Ylari Ralu Cadina
Numai bine fetelor....