Mamici de mai-iunie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
BillyBilly spune:
Pupici la toate burticile!
Eu ma simt in continuare f bine, sanii ma dor din ce in ce mai tare si se maresc, am observat si o mica umflaturica deasupra parului pubian, simt o jena la burtica la dormitul cu fata-n jos si cam atat. Sunt fomista, as dormi in timpul zilei si noaptea stau cu ochii in tavan, de-astea.
Fetele care va doriti greturi, care-i treaba? Ce-mi scapa? Dupa cate stiu eu sarcina toxica nu-i tocmai de dorit din nici un punct de vedere: neplaceri, deshidratare, oboseala, malnutritie pt mamica, stare rea in general. Exista si un articol pe desprecopii.com despre asta
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1026
Eu zic sa stati cumintele si sa va bucurati de sarcina in orice alt fel si intr-adevar sa va considerati norocoase ca nu vi se intampla si voua. Eu chiar nu imi doresc asemenea stari.
Sa fiti sanatoase si cu cat mai putine greturi!
Catalina 7+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Lily 79, Alish, bravo,astea-s fetele mele
David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Lily, ceaiuri iti recomand si cam atit...Daca Doamne fereste faci febra, un paracetamol, dar daca reusesti sa nu iei altceva, nu lua...Eu cu David am fost racita rau in primul trimestru si am facut si febra aproape 40...n-am luat decit un paracetamol.
Sanatate multa iti doresc!...E schimbarea asta de anotimp, pe majoritatea ne afecteaza.
David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/fecian/fecian.jpg)
fecian spune:
Salutare fetelor
Ramona imi pare sincer rau. Nu am cum sa inteleg ce simti insa stiu cat de greu iti este. Nu pot decat sa iti ofer un umar pe care poti plange(si cred ca pot vb in numele tuturor fetelor aici), si iti doresc sa te recuperezi cat mai repede, fizic cat si sufleteste si sa poti trece mai departe
Catalina multumim de sfaturi ...Chiar era nevoie de cineva care sa fie mai realist pe aici
Alysh, simona, Lili imi place ca sunteti optimiste.
Am luat si eu o mica pauza pentru voi.
Am si eu o nelamurire...De fapt o intrebare. S-a confruntat cineva cu dureri inauntru? Uneori nu pot sta deloc jos ca am tot timpul senzatia de a elimina ce am ...nu stiu ...nu pot sa explic ...dar ieri si azi e la fel ...aceasi durere surda..mai mult ca o jena continua.. si nevoia asta...
Stie cineva ce poate fi? Pot fi cumva contractii?? Intreb si eu ca nestiutorul...
Va multumesc frumos...
Felicia 4+ viitoare mami de ursulet
emycor spune:
Buna fetelor!
Desi scriu destul de rar sa stiti ca intru in fiecare zi si va urmaresc si sunt alatari de voi.
Noi inca ne simtim f bine si nu avem greturi sau altceva.....asteptam insa cu nerabdare rezultatele analizelor....care vor veni maine.
Dar altceva am vrut eu sa va zic.....am vb azi cu o prietena care mi-a spus ca ia spus un medic o formula de calcul al sexului copilului foarte sigura.....adevarul este ca am fost cam suspicioasa in privinata ei, dar am calculat pentru toti cunoscutii mei si la toti a iesit bine......mie mi-a iesit fetita.....incercati si voi
Deci .......se considera ca la barbati odata la 4 ani se schimba sangele iar la femei odata la 3 ani....asa ca ultimul la care i s-a schibat sangele decide sexul copilului:
de ex: daca sotul meu este nascut in 1976 de adauda atati de 4 pana cand ajungem in zilele noastre...in cazul asta ultima schimbare a sangelui a fost in 2004 iar urmatoarea va fi in 2008
- la mine...find nascuta in 1980 adaugam 3......pana cand ajung sa aflu ca ultima schimbare a fost in 2007 ( iar eu fiind nascuta in mai....deci inainte sa raman insarcinata) deci bb-el meu o sa fie o fetita
- daca cumva se nimereste schimbarea in acelasi an....se ia in considerare luna nasterii ( care e prima)
Incercati va rog......cale care sunteti la al doi-lea bb si spuneti-mi daca e corecta formula.
Va pup....
ina78 spune:
Alysh sa speram ca Alina e in chefuri... nu ami are timp de noi. Sa ne inveseleasca si pe noi cu vesti bune.
Felicia o stare de ... ciudat... am simtit si eu. Nu ma doare, nu ma jeneaza efectiv... cred ca mai mult e la capsor... ca stiu eu ca e ceva acolo.
Desi urinarea e mai deasa. M-am temut sa nu fie vre-o raceala ... dar e ok. Ceva trebuie sa simtim.
Billly si eu am intrec la somn... cu mine insami. As dormi... cu mult ami mult decit o faceam inainte.
Simona frumoasa atitudine. Sa ti-o pastrezi mereu. Si voi al fel, restul... capul sus zimbiti, sintem ok si vom fi mamici.
Fetelor ziua mea de greata s-a dus. Cred ca a fost de la bila. Nu de la sarcina.
Ca pup pe toate fara exceptie.
eu - Ina - puiutul meu
cadina spune:
Ramonica, imi pare foarte rau, dar fruntea sus! Trebuie sa vina un bebe sanatos!
Lily si eu am fost racita in sapt 5-a si am tot dat cu ceaiuri de musetel, lamaie, ceapa (cat mai diluate), miere si caldurica si am iesit binisor din perioada. Oricum imi mai suflu nasul, dar dr. T spunea ca fara pb putem sa mai luam medicam homeopate (desi nu stiu ce efect au, eu le cam consider apa de ploaie, dar merg pt placebo).
Simona, sa ne tii la curent cu noutatile!
Ralu, am fost aseara la dr.T - a fost mult mai bine, ne-am vazut bebe-ul si ne-am indragostit de el iremediabil. E cu doua zile mai mare decat varsta gestationala (sarcina are 8 sapt si patru zile iar el are 8 sapt si 6 zile). Avea 180 de batai pe minut (la emotiile pe care le aveam....), 1,8 cm si dr. a spus ca, in principiu, totul e ok. Ramane totusi iminenta de avort datorita sangerarilor, si mi-a dat schema standard: pregnyl la 4 zile, 4 utrogestan pe zi, acid folic si magneziu cu B6.
Mai nou sunt suparata, mi s-a confirmat infectia urinara, desi eu n-am aproape nici un simptom si ma gandesc cu groaza ca trebuie sa iau antibiotice, dar... sper ca bebe sa fie puternic.
Va pup pe toate, fiti optimiste si sa aveti grija de voi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/fecian/fecian.jpg)
fecian spune:
Poate ai dreptate Ina, ca daca nu ai nimic trebuie sa iti inventezi... Sper sa fie asa... Eu nu sunt de obicei panicoasa, din contra, de tipul foarte foarte relaxat(ma enerveaza rau oamenii care se panicheaza din orice), dar cine stie, poate mi-am schimbat profilul intre timp
Sanatate maxima la toata lumea si bebei la fei
Felicia 4+ viitoare mami de ursulet
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
Buna ziua la toata lumea!
N-am mai intrat de mai mult de 2 luni de zile pe forum, din perioada cand imi faceam probleme ca nu raman insarcinata..din fericire minunea s-a produs si acum sunt in 3 saptamani (de la conceptie!) Dr. Ion pe care l-am consultat acum 2 luni in aceasta problema mi-a purtat noroc. Acum vreau sa merg din nou la dansul ca sa ma ia in evidenta. Daca ma programez la Centrul de Planificare Giulesti, aveti idee daca se plateste consultatia?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!