Mamici de mai-iunie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Simonacip merci[ tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la doctor si vorba sotului tau.. cu poze!!!

Ma duc acum la nani ca la noi e aproape ora 1 si vad ca se anunta un nou val de..... poate reusesc sa adorm inainmte sa devina insuportabil.
Numai bine tuturor!!

Cami 7+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata burtici! Am aparut si eu tare somnoroasa cu un laptic cu cacao la acre va invit si pe voi ca-i tare bun!

Liliana,, bafta multa la dr, eu sper sa vii cu vesti bune!

Cine mai merge azi la dr? Simona, cred ca tu mai mergi, bafta multa, sa vii cu vesti bune mamico...si cu mai putine greturi.

Alina 8+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Hello fetele. Eu ma simt ma bine, am descoperit ca daca ma chinui sa mananc ceva consistent de dimineata, atunci mi-e mai putina greata pe parcursul zilei.
RSilvia, multumesc mult de info despre incompatibilitatea grupelor sanguibne. La inceput ma speriasem, dar acum m-am linistit (eu am A II grupa sanguina, deci se pare ca no problem).
Ma duc sa pap un strugure

Deea6+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna dimineata.
Se pare ca m-am pricopsit cu o raceala.
Sper sa treaca cu ceai fierbinte.As sta sub plapumioara acasa, dar trebuie sa vin la lucru
Ati fost careva racite? Si daca da, cu ce v-ati tratat?

Lili 5+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by Alysh

Cine mai merge azi la dr? Simona, cred ca tu mai mergi, bafta multa, sa vii cu vesti bune mamico...si cu mai putine greturi.

Alina 8+

Merci Alyshuca, sper ca greturile astea sa nu-mi faca probleme pe drum... Abia astept sa-mi vad puiul...wow fetelor, am tot citit la mamici de sept oct, se naste la greu acolo, bblusii au colici. Maiine poimiine ne vedem si noi cu bb-lusii in brate...Abia astept.

David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Simona, bine ca macar tu citesti lucruri frumoase, pozitive, ca eu am citit pana acum despre sarcini oprite din evolutie si m-am ingrozit! Nu stiu ce m-a apucat ca-mi proipusesem sa citesc numai chestii pozitive.
Si am inceput sa ma gandesc...eu de ce nu am simptoime ca lumea, o greata d-aia sa-mi confirme ca totul e ok....

In loc sa fiu bucuroasa ca azi am implinit 8 saptamani...adica intram in a treia luna, nu-i asa???????

Alina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Ramona imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci prin asta. Am tot asteptat un mesaj mai optimist de la tine, insa din pacate vad ca trebuie sa treci prin acea situatie oribila de care ne este frica tuturor. Eu sper sa iti recapeti sanatatea si increderea repede si sa ai un bebe in 2008 asa cum iti doresti!

CamiM ce fain ca ati fost la eco...vreau sa ajung si eu saptamana viitoare ca ard de nerabdare sa aud inimioara embrionului!

Cred ca m-am decis si eu in sfarsit la ce medic sa merg. Mi-e cam jena de prima faza...aia cu lama...poate merg totusi la o femei pentru lama si la eco la medic...Desi dupa prima operatie ziceam ca nu mai am jena, uite ca pentru lama tot mi-e groaza sa merg la un barbat!

Sper din tot suletul ca medicul sa ma inteleaga...eu mai vreau sa-mi prelevez si celule stem...nu de moft, insa mi-e teama pentru ca noi am avut un caz foarte trist de leucemie in familie.

Fetele va rog sa ma scuzati un pic ca o sa dureze pana va retin numele , asa ca o sa fiu mai zgarcita cu raspunsurile personalizate in prima faza de teama confuziilor. In prima luna o sa intru mai rar pe forum pentru ca o sa invat ca sa-mi iau si eu carnet de sofer...cu 2 bebici nu pot sa merg cu transportul in comun!

Va pup si va doresc numai bine!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by Alysh

Simona, bine ca macar tu citesti lucruri frumoase, pozitive, ca eu am citit pana acum despre sarcini oprite din evolutie si m-am ingrozit! Nu stiu ce m-a apucat ca-mi proipusesem sa citesc numai chestii pozitive.
Si am inceput sa ma gandesc...eu de ce nu am simptoime ca lumea, o greata d-aia sa-mi confirme ca totul e ok....

In loc sa fiu bucuroasa ca azi am implinit 8 saptamani...adica intram in a treia luna, nu-i asa???????

Alina 8+

Fetelor, nu va mai ginditi la prostii, va rog eu pt binele bblusilor. Sora mea m-a sunat si ea azi ca n-are greturi, ca nu o mai inteapa ovarele....daca s-a intimplat ceva...I-am spus si ei: nu va mai ginditi la prostii, nu va mai analizati atat, mai bine traiti toamna asta frumoasa, plimbati-va daca n-aveti greturi....Ce m-as plimba de nebuna p'afara daca nu as fi tintuita in casa...
O sa fie totul bine o sa vedeti, trebuie doar sa aveti si putina incredere in Dumnezeu si siguranta ca va fi bine
Multi pupici pentru voi si fiti cuminti. Ne-ar trebui o petrecere ceva.., asa sa mai uitati de griji.
Alyshuca, trimestrul I se termina la 14 saptamini, asa ca nu a inceput luna a treia, sa zicem c-ar mai fi o saptamina...
Mihaser, bafta la permis...si muulta rabdare in trafic!

David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

simonacip imi place cum gandesti
Ce bine-ar fi ca atunci cand picam in oala cu pesimism sa vina cineva sa ne traga de-acolo afara. Merci mult Simona.
Asa trebuie sa fac, sa nu-mi mai caut greturi care nu exista; ar trebui sa fiu fericita si recunoscatoare ca ma ocolesc greturile.

Eu bag ceai in mine la greu. Si se pare ca nici nu-mi mai curge nasul asa rau.Sper sa-mi treaca repede.

Ati vazut ce soare frumos ii afara? Cel putin in Cluj asa e. Cred ca ma duc astazi la o plimbarica la sfatul Simonei

Lili 5+ Bebe

Mergi la inceput

Simona, ai mare dreptate. Am avut si eu un pic ganduri negre, dar gata, nu le mai am. Chiar n-as vrea sa aplec urechea la "binevoitori" care abia asteapta sa-ti povesteasca ceva nasol din experienta lor si sa te sperie. Si nici sa fac parte din categoria de persoane care stau cu drobul de sare deasupra capului....dar probabil de data asta au fost hormonii, bata-i vina!!

Alina 8+

Mergi la inceput