Mamici de mai-iunie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

buna fetele, io nu am mai intrat ca mi-e tare rau, vomit la greu, mi-e greatza si de bazaiutul pc-ului ,de aceea il tin inchis........poate o sa revin cand ma simt mai bine, va pup.....

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 7+ si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele....
Ramona, imi pare tare rau pt tine, sa stii ca eu nu m-as grabi sa fac avort, mai asteapta, vezi ce pareri mai afli , vezi cum te simti, nu lua decizia asta imediat, dupa prima parere auzita. Pupici si fii tare.
Getutza, si mie mi-e ingrozitor de rau, dar am observat ca fructele de cele mai multe ori imi fac si mai rau, aciditate mare la stomac...Tot sandwichul ma mai pune pe picioare, si cereale simple cu lapte dimineata, mincate in pat. Semintele sarate si floricelele mai imi fac bine...Cam atit. Incearca sa vezi ce-ti face bine si ce nu..
Dordia, fericito, gata greturile? Pai nu ma mai joc asa...

David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

fetelor am intrat sa va mai vad si eu
cadina faza cu rh eu am citit-o pe net, si mi s-a parut o explicatie de bun simt, e urmatoarea: la o mama cu Rh negativ, daca are un fat cu Rh pozitiv, apare un fenomen de respingere al fatului, deoarece e perceput ca "obiect strain" si se formeaza niste anticorpi ca la orice "invazie". anticorpii de tip IgM care apar la prima sarcina, sunt mari ca dimensiuni si nu reusesc sa treaca prin placenta. deci primul bebe e safe. in schimb la al doilea bb, daca are tot Rh diferit de mama, anitcorpii deveniti de acum IgG, sunt mai mici ca dimensiuni, trec prin placenta si pot afecta fatul. nu e important daca e acelasi tata sau altul, importanta ar fi loteria in care copilul mostenetste Rh din partea tatalui, adica unul diferit de cel al mamei. daca ar fi al mamei nu ar aparea niciodata probleme.
ma bucur ca l-ai gasit disponibi pe tutu, eu ti-am mai scris un mesaj in capitolul trecut, nu stiu daca ai apucat sa-l vezi. te asteptam cu impresii.
felicia deocamdata nu am simptome nu am, ma rog, nu ma plang, e mai bine asa decat cu greturi. sanii au crescut si sunt vag durerosi si deja ma strang sutienele. e normal oare asa de repede??
mi-am facut analizele si au iesit bune, nu se stie de ce dar rezultatul meu de la HIV s-a pierdut...nu-mi fac griji ca in iarna eram sanatoasa din p-ctul asta de vedere, as fi vrut totusi sa fiu eu pana la capat linistita ca e bine, mai ales ca intre timp am avut si o interventie chirurgicala si Doamne fereste....
getutza draga mea, si sfatul meu ar fi sa te internezi. cu ce sa se hraneasca copilul ala? plus ca e periculos si pentru tine sa stai asa nehranita, important e sa fii sanatoasa tu ca sa poti duce la termen un bb normal. eu m-as duce in locul tau, macar cateva zile pana te pui pe picioare, poate te lasa si greturile
ylari bine ai venit draga mea, ce ma bucur ca suntem 3 fete de la endo pe aceeasi pagina de la odisee, si cat de mare era teama ca nu putem avea copii nostrii.
liliana, cum e ? mai bine? maine tinem pumnii sa te intorci cu vesti bune de tot. am bagat id-ul tau de mes, da cred ca nu l-am inteles bine ca nu-mi apare ca ai fi online...
va doresc o seara frumoasa si am scris un pomelnic de zile mari

a venit toamna...cu un bebe!!!
5+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut tuturor!!

Diana79 imi pare rau ca nu a vrut medicul sa te trimita la eco mai repede..uff,, ce enervant.. lasa nu te mai necaji ca mai e putin pana in octombrie.
Merci de intrebare aici sunt si vin cu vesti bune: am fost la ecografie ieri si am vazut samburelul( sau samburica..) am vazut si auzit cum bate inimioara.. a fost super, e un bebe "saltaret"..165 batai pe minut si totul pare ok yayy!! Am trimis pe mailul comun si poze de la ecografie..

Cami 7+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Ramo eu astept sa ne spui ca a gresit dr.careti-a facut echo si ca bb are activitate cardiaca,numai bine
Cleo hai ca vreau greturile ...bine ca le ai,asta inseamna ca sarcina merge bine
Ralu eu sint la fel...cu ceva contractii dureroase si secretii maronii...nu continuu dar sint...apropo tutu cum ti-a zis sa iei no-spa preventiv sau la dureri daca sint si cam cit pe zi?ti-a dat si aspenter?...eu stau pe invizibil ca se supara rudele daca nu le raspund si in per.asta nu prea am chef de nimicuri si apoi lor nu le-am zis inca nimic,poate dupa echo de miine,macar sa stiu daca e totul bine,asa ca poti incerca si asa...ma bucur ca esti bine
Ylari nu te ingrijora prea mult daca rh-ul e poz.,cred ca dr.se referea la un test de compatibilitate care e tot o analiza de sange(testul combs se cheama sau cam asa ceva)
...despre mine...la fel cu contractii dureroase si secretii maronii...nu stiu ce sa zic nu mi se pare prea promitator...miine merg la echo si voi vedea...am mari emotii...

Numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrrrr.....asta este !!!s-a pierdut...sunt putin trista dar o iau ca atare...stie Domnul de ce...mai bine acum decat mai tarziu sau decat sa nu fie sanatos....vineri merg la intrerupere....am schimbat si medicul..mi-a placut mult mai mult cel la care am mers azi ...desi e barbat...sper sa fie ok pt ca mor de frica...si apoi....am inteles ca "tre sa facem pauza cca 3 menstruatii"...adica in decembrie putem relua proiectul....

...so...asta este!multa bafta "vouaaaa"

...vine barza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by CamiM

Salut tuturor!!

...
Merci de intrebare aici sunt si vin cu vesti bune: am fost la ecografie ieri si am vazut samburelul( sau samburica..) am vazut si auzit cum bate inimioara.. a fost super, e un bebe "saltaret"..165 batai pe minut si totul pare ok yayy!! Am trimis pe mailul comun si poze de la ecografie..

Cami 7+ & Sofia

ce ma bucur pentru tine, Cami !!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Ramonzca, sunt si eu cu tot sufletul alaturi de tine. Asa cum ai spus si tu, stie Dumnezeu ce face... Tot EL iti va cobora si linistea in suflet si iti va da alt bebelus. Tin pumnii!

Pupici

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ramonzca imi pare tare, tare rau ca trebuie sa treci prin asa o incercare, nu pot spune ca stiu ce e in sufletul tau ca fiecare simte durerea in felul lui dar am trecut prin asa ceva si stiu cat de mult poate sa doara si ca doar timpul aduce alinare. Iti doresc sa te refaci cat mai repede si sa te vedem curand la odisee ca viitoare mamica!!

OanaRusu multumesc frumos.. esti o draguta ca de obicei.

Anasol sper sa te lase greturile curand..pana atunci uite de la mine o lamaie mare si numai ganduri bune!!

Cami 7+ & Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neatza fetele...
Ramona, imi pare rau
Anasol, ma intreb cum reusesti daca ai greturile alea asa mari sa vezi si de David, biata de tine...Eu am stat 2 zile cu al meu acasa ca era cam mucios si nu prea mi-a fost ok...
CamiM, ma bucur mult pentru tine . Azi merg si eu la dr, si vin si eu cu pozica...al meu sot a insistat sa-i aduc poza de la eco...e nerabdator mai mult ca la primul copil...
Liliana, Doamne Ajuta, azi, sa vii cu vesti bune..
Va doresc o zi buna, cu cit mai putine greturi, ceea ce-mi doresc si mie...

David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput