Mamici de Martie-Aprilie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

MULTUMESC la toata lumea si in numele la SABREN,sunteti tare scumpe ,sa aveti parte numai de clipe frumoase ,asemeni sufletului vostru!

http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ririan, la multi ani lui Sabren! Sa fie sanatoasa! Si tie felicitari pt baby-boy!

Vineri merg la eco, asa c-o sa vin cu caruciorul roz!

Pupici tuturor randunicilor din stol!

Ioana
18+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ririan, ma confunzi, eu nu am decat bebele din burtica.Dar nu-i nimic, ca nu ma supar

IRINA
+11

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Felicitari rian, pt. carut si pt. printzesuca de 3 ani!

Am venit de la cursuri, m-am pus la zi cu ultimele stiri, am mancat si ma duc sa fac o tura cu noul meu "juju".

Cory, merci ca te gandesti la mine, masina e gata cica azi la ora 17h30, dar nu au spus pretul. Sper sa nu-mi cada cechierul din mana!
Radeam aseara cu sotul meu, la aniversarea de 2 ani de casatorie, mi-a oferit masina, 4 ani apoi mi-a oferit un motor nou pt. aceeasi masina.....

Vineri am si eu rendez-vous cu bb-ul meu. Sper sa-i vad putza si sa-mi trag si eu un carucior la semnatura.

Pana atunci trebuie sa ma pun nitel cu burta pe carte, am o lucrare de facut pt. joi dupa-amiaza cand am iar cursuri, pe 9 oct. dimi am examen scris si pe 11 cu juriul. E fain ca nu mi-e teama. Mai teama i-mi era in Ro cand aveam examene, aici tot timpul a fost ok.

Cand am citit dimi, mami papa tot, vorbea de Craciun. Si eu am inceput, am comandat deja o parte din cadourile pt. Seb, insa ma gandesc cu groaza la dupa Craciun. Va trebui sa incep sa organizez mutatul incepand cu ianuarie-februarie. Si in martie nasc...si tot asa. Ma bufneste rasul cand ma gandesc la mine cu doi copii pe avion si cu ceva bagaje. I-mi ridic moralul zicandu-mi ca Seb e cuminte si pot avea baza in el ca ma va ajuta. Asa e acum, cine stie cum va fii cand va aparea bb? Sper sa nu devina gelos!

Duminica o prietena mi-a dat un cosulet din lemn pt. primele luni ale lui bb. Cu dantelute albe, frumos foc. Eu l-am pasat unei vecine, care naste in nov., pana i-mi vine mie randul. Ce a inceput sa planga Seb ca e cosul pt. bb al lui si ca sa nu-l dau.
Si tot timpul vorbeste de bb din burta. E haios ca vorbeste intai de fratior si apoi tot el singur se corecteaza si zice daca e surioara ii arata despre ce vrea el sa zica, dar mai incet ca fetele sunt sensibile Ma intreaba daca atunci cand ma enervez si tip la el daca a facut vreo prostie, daca bb din burta sufera.

Va pe toate si fug!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Ioana,

Deci, vineri suntem amandoua cu sufletul la gura. Si eu am programare, dar noi suntem mai micuti, doar 14 sapt si cateva zile, dar, cine-stie, poate vin si eu cu o veste despre culoarea caurciorului. Tu la ce ora ai programarea?

Te pup mult si sa ne tinem pumnii una alteia. Oricum, cel mai important e sa ne dea vesti bune, ca bb e sanatos, ca totul e in regula, sa ne vedem bebeii jucausi si sanatosi. N-am dreptate?! Ce mult mai e pana vineri ...

Laly 14+

http://community.webshots.com/album/560819757dkYfHC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Voi vorbiti? Vineri ca vineri, dar eu trebuie sa astept pana marti... Si daca pana vineri mai e mult, va dati seama ce mult e pana marti?

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Kya,

Tu cate saptamani ai? Ca poate vii si tu cu vesti despre culoarea caruciorului marti. Ne tii si noua pumnii vineri, pleaseeee!!! Te pup

Laly 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna dragelor, iau si eu o mica pauza ca multa treaba am avut azi!

Ririan, felicitari pentru fecior, imi dau seama ce fericire o sa fie pe sotul tau cand o sa-i spui! Si LA MULTI ANI lui Sabren, sa fie sanatoasa si sa aiba o viata fericita numai cu bucurii. Ce zic fetitele de faptul ca le vine un fratior mic micut?

Delphin, ce dragut e Seb al tau cum se gandeste el mereu la bebe! Cred ca abia-l asteapta sa-l ia putin la zmotoceala. Asa si Razvanel , tot tipul ma intreaba de bebeu. Asa-i zice el...bebeu.

Vad ca mai multe randunici merg vineri la eco, va tin pumnii de pe acum si o sa incep si galeria pe joi asa .

Cory si Sovi, pup mamicile frumoase si inimoase

CLAU 17+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

dragi randunici,

scuze ca nu am scris, dar am citit tot ce s-a discutat pana acum. eu trebuie sa plec la scoala (am ore si la seral). pana diseara sunt sigura ca gasesc cateva pagini bune, asa ca spor la ciripit!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 17+

Mergi la inceput

Ririan,

M-a rugat Simonette sa-ti spun ca se bucura tare mult pentru tine/voi. Va pupa mult si va imbratiseaza cu drag. Si ii ureaza LA MULTI ANI! fetitei tale.

Va pup si eu inca o data!

Laly 14+

Mergi la inceput