Mamici de Martie-Aprilie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 16
ririan spune:
Multumesc mult si voua fetelor,numeioana,delphin,clauclau si simonette si la toate fetele care se bucura pt.mine le doresc bucurii de mii de ori mai multe!Scuze, bitza sper sa nu te superi si in caz ca o sa mai ai un bebe urarile mele o sa fie anticipate si valabile.A,si sa nu uit clabuc,sa stii ca nici eu nu ma asteptam astazi,la 15 saptamani cand de fapt faceam eco de corelare cu TT sa aflu sexul bebelusului,dar d-na doctor era foarte sigura de ce spunea,si am ajuns la concluzia ca se vede mai repede ca e baiat pt. ca la fete doar dupa 4 luni abia reusea doctora sa vada ceva.Asa ca si la tine care ai aproape 15 ar putea sa vada ceva,oricum sa fie ce-ti doresti!
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!
Clabuc spune:
Ririan,
multumesc, esti o scumpa. Ti-am zis, eu cred ca e baiat, deci, daca m dreptate, s-ar putea sa am ceva sanse sa-mi confirme vineri, dar, cel mai important este sa-mi spuna ca e bine si sa se bucure si sotul meu cand va vedea minunatia noastra jucandu-se in burtica mea (ca vine si el cu mine, prima data).
Va pup!
Laly 14+
http://community.webshots.com/album/560819757dkYfHC
bubu05 spune:
Bine v-am gasit!
Am venit de la eco, totul e f. bine, bb are 2,73 cm si avem 9 sapt si 4 zile Era f. jucaus si misca din manute si din picioruse.
Ririan, felicitari pt.baietel si LMA pt. printesa sarbatorita!
Oana 9+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
blankar spune:
Salutare randunici!
M-au cam obosit azi pruncii la scoala si dupa ce am ajuns acasa m-am culcat un pic( 4 ore am dormit)
Nu stiu ce voi face la noapte
RIRIAN felicitari pentru baietel si sa -ti traiasca printesa!
KITZY bine ai venit ,sa ai o sarcina usoara si bebik sanatos!
CLABUC succes vineri la eco!
Roxana Claudia spune:
Ririan - felicitari pentru putzulica!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de el! Sunt sigura ca sotul tau e in al oualea cer si petreceti o sapt...Oricum norma de fete o facusesi (eu fac numai baieti, se pare)
Cory - uitasem....pe deasupra mai stati si-n zona aia binecuvantata! Ce bine o fi... Ma uitam la pozele tale cu cele 2 verisoare-surioare, si-mi aminteam de copilaria mea cand am avut si eu o verisoara-surioara...Vremurile sunt demult apuse, verisoara si cu mine ne-am racit relatiile, fiecare cu problemele ei, dar a ramas o urma adanca de duiosie in suflet, mai ales cand vad poze ca ale tale
Delphin - m-a terminat baietelul tau ce grijuliu e! Pai bine mai iei tu cosul la bebele lui?? Avea copilul dreptate... Sa vezi iubire mare ce va fi intre ei, mai ales daca asa gandeste de pe acum. Pare f constient de bb2.
Roxana 18 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)
numeioana spune:
Eu merg vineri dimineata, la ora 8.00. Asa ca pana ma intorc de la Bucuresti cu vestea dureaza cateva ore... pe la 13.00 poate vin cu vestile
Ioana
18+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
iuli2you spune:
Felictari la toate viitoarele mamaci pt analize si contoale din ultimul timp ,ririan felicitari pt baietel
Acuma doua zile v-am scris pe fuga legat de Beta HCG si analizele mele sunt in felul urmator prima: 26724 si a doua analiza la difernta de 3 zile a scazut si era 21879.
Nu stiu cum se calculeaza dupa ce criteri de la ultimul ciclu sau cum?problema e alta ca inainte am avut un ciclu dereglat si ovulatia sa produs initial mai tirziu.Eu am deschis un subiect aici dar inca nu mi-a raspuns nimeni,poate aruncati o privire la toata povestea mai detaliata despre...Nu stiu cum e valoare desi sarcina e mai mica dupa ovulatia produsa dar HCG nu stiu e bine,e normal sa scada find deja 10 saptamani de la lipsa ciclului.Va intreb deoarece sunt multe viitoare mamici care deja am observat ca sunt la al doilea bebe.
Ma gindesc ca poate sunte-ti in cunostinte mai multe fatza de cit cunosc eu.Poate arunca-ti o privire la subiectul deschis.
Sananate multa si o seara placuta si sa auzim numai de bine de fiecare !
Roxana Claudia spune:
Numeioana - astept vestile cele mari! In primul rand sa fie bebe sanatos...
Maine am si eu consultatie la doctora mea...sa vedem ce mai zice
Mai dar se simte absenta lui Simonette pe aici..vine ea maine..
A propos Simo - in acelasi timp cu tine am avut/am si eu pe Cata mucos. Noptile le doarme mai greu, ziua e mai nesuferi si mai si alerg cu medicamentele dupa el
Roxana 18 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)
Monica9 spune:
iuli2you m-am uitat la subiectul tau dar din pacate nu stiu ce sa-ti spun, si eu stiu ca valoarea hcg incepe sa scada dupa un timp dar nu stiu exact cand. Oricum valoare ta e in limite normale pt 10 saptamani. Eu am avut o sangerare abundenta pe la 10-11 saptamani si atunci la urgenta mi-au facut analiza hcg care a iesit 82,000 dar ca era in scadere deja sau nu asta nu stiu. Poate stie altcineva sa-ti raspunda.
Monica 15+