Mamici de Martie-Aprilie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Elena nu o s-ti faca control de fiecare data-insa prima data-sigur face!!

Ela.. in 14+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Nu-i paranormalu' sunt eu berbeaca! Adik repezita!!!

Am dres-o, Ela!!!

Bagat la cap invatzaturile tale!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bravo Corryy!!!

Ela.. in 14+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Si eu tot berbeaca

Elena 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

Multumesc mult fetelor ca va bucurati alaturi de mine,da astazi este ziua la sabren,si de ziua ei am primit si eu cadou vestea cea mare:tati inca nu stie ,am considerat ca nu este o veste de dat prin telefon mai astept pana vine seara de la firma,si pana mananca pt. ca tine ramadasn si sa nu lesine la aflarea vestii!Este adevarat ca la arabi conteaza mult daca au un baietel,dar sotul meu deja se resemnase de la a doua fetita,eu eram cea disperata,astazi nu-mi venea sa cred ,am intrebat de 10 ori medicul daca este sigur ,daca nu se inseala,daca va ramane asa pana la sfarsit,ca saraca a facut nu stia cum sa ma mai asigure ,mai ales ca ea s-a oferit sa-mi spuna ce este,ma intreba ce am acasa si eu ii spuneam ca-mi este teama sa-i zic.

http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ririan, si eu ma bucur enorm pentru tine si vreau sa te felicit pentru putzulica!!!!!!!!!!!!
Sa ai un baiat sanatos, frumos destept si sa suceasca mintile fetelor!!!!!!!Iar voi sa va bucurati de el impreuna cu cele trei surioare care or sa-l resfete mama-mama!!!!!
Si la multi ani pentru puiutza cea mica de trei anisori, sa fie sanatoasa frumoasa si inteligenta!!!!!!

IRINA
+11

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ririan felicitari pentru cavaler!!! sa iti traiasca si sa aveti numai bucurii, alaturi de printesele alea ale tale, frumoase foc!

Clabuc daca bebe o sa vrea sa va arate s-a putea sa aflati si ce ascunde acolo...daca e smecher ca al meu, o sa mai trebuiasca sa rabdati. Dar eu sper sa va arate

revin

Mihaela 14+
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

Multumesc bitza,si tie sa-ti traiasca fetita si sa dea doamne doamne ca bebe 2 sa fie ce va doriti ,dar mai ales sanatos ca asta este mai important!

http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

scuze Ririan am uitat sa iti mai spun ceva:
LA MULTI ANI! pentru micutza! Sa fie sanatoasa si voioasa! Si tot binele din lume!

Mihaela 14+
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Ririan,

vezi ca si pe mine m-a luat valu' de entuziasm de am stricat pagina!!!

Sa-ti traiasca si Sabren, si sa va bucure pan' la adanci batranetzi!!!

Propun sa-ti schimbi semnatura, cu mamika de baietel si sa ne spui si noua numele tanarului printz!!!

Roxana-Claudia,

pastravaria aia nu stiu sa-ti spun unde anume vine...da' e in Bucovina, pe langa Pojorata si Sadova, locurile unde imi petrec vacantele...da' in zona sunt multe pastravarii, unde se fac niste cobze minunate...adik pastravi afumatzi in coaja de brad...
Intotdeauna stam la prieteni si nu la pensiune...si ei ne fac itinerariul de vacanta!!! Am mers des la pastravarie, dar habar nu am sa-ti explic cum ajungi!!! E pe drumul dintre Campulung Moldovenesc si Vatra Dornei!!! Drumul asta e un cosmar, ca tot repara la el, de anu' trecut si nu mai termina...da' merita peisaju' si bucataria specifica zonei!!!

cory3maz
11+ si mamik de Larisik

Mergi la inceput