Mamici de Martie-Aprilie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 13
cory3maz spune:
Roxana-Claudia,
multumesc de aprecieri!!!
Da' perfecta nu sunt!!!
1. Cariera am facut treptat...acum doi ani cand luam primul kontakt cu viitoarea mea shefa i-am zis cu seninatate ca eu nu stiu nimik despre IMM-uri!!! Da' nimik!!! Si pe drum si akas mi-am luat-o verbal de la barbatul meu care-mi programase interviul...bine ca, peste o saptamana in care am dormit 2 ore pe noapte, am luat concursul si interviul...rumegasem mecanic legislatia!!! Asa ca l-a inceput a fost dragoste cu sila intre mine si noul job!!! Dar pofta vine mancand...asa ca acum sunt "addicted" !!!
2. E greu in perioada in care copiii sunt mici si la varste dificile...cand sunt avizi de curiozitate...totul trebuie gustat, mirosit, tras, scos, insirat si trebuie sa stai cu ochii pe ei ca pe butelie...Dar de la trei ani in sus, deja ai cu cine sa te intelegi de vorba buna!!! Iti inteleg oboseala si crizele de nervi!!!
3. Cat despre aranjat...cu mana mea, acasa!!! Am si eu momente de banalitate absolut normale!!! Dar si momente in care imi propun sa stralucesc!!! Doar atunci...ma motzez!!! Pe mine ma ajuta mult psihicu'...daca imi propun sa domin, imi construiesc o mina invingatoare!!! Si imi iese!!!
Tre' sa fiu putin atenta la imagine, ca vorbesc despre sucessul in afaceri!
4. Am si eu momentele mele de cadere, de banal, ca tot omul normal!!!
5. Larisa e incantata de bebe! Si grijulie cu mine!!! si permanent ma intreaba: "Mami, ce zice bebe de faza asta...???"!!!
12+ si mamik fericit de Larisik
Clabuc spune:
Ce uituca sunt! Scuze! Sa-ti traiasca fetita scumpica de 3 anisori, sa fie sanatoasa si fericita alaturi de voi toti.
Ma ierti? Uite ca sa ma ierti.
Laly 14+
http://community.webshots.com/album/560819757dkYfHC
cory3maz spune:
RIRIAN,
E de inteles bucuria ta maxima...ca deja aveai trei fetitze!!!
Dar si mai mare cred ca e bucuria sotzului tau...am inteles de la un bun prieten care a stat vreo zece ani prin Irak, Afghanistan si Pakistan, ca in lumea si cultura araba barbatii sunt apreciati in primul rand dupa calitatea lor de tata de baieti...
Si prietenul asta al meu e si el tata (recent) de fetitza...si cand i-a sunat pe prietenii lui arabi sa le spuna ca va fi tata de fata, i-au replikat: "La anul trebuie sa faci un baiat...asa vei fi un barbat adevarat si respectat"!!! Si tot in lumea prin care s-a invartit, cica formulele de adresare ar fi astea: "Ibrahim, tatal lui Mohamed!"
M-am intins la povestit, da' vreau sa verific la Ririan daca e atat de important in lumea araba sa fii parinte de baiat!
Pup frateste mamikutza fericita!!!![/blue]
12+ si mamiku' lu' Larisu'
randunici spune:
Valeeu Cory-ce facusi cu pagina?!
Mai da cate un enter dupa formatiile alea si inainte sa trimiti mesajul-apasa-vizualizeaza!
Ela
cory3maz spune:
Si eu am vazut ca s-a strambat pagina!
Si cand am vazut mesajul semnat Randunici, mi-am zis ca am pus-o!!!
Bagat la cap observatiile!
midasnu spune:
Multumesc Cori, clar ca buzaul e cu voi
pupici la toata lumea, nu ma gandeam ca-mi simte cineva lipsa...
saptamana asta vreau sa va dau vesti bune despre bebe. Deocamdata ne chinuim cu hartii pentru credit la masina, pana vine bebe trebuie sa ne luam o sa ne deplasam mai usor.
Elena 10+
zozela spune:
randunicile ocupate-Cristina si Maria!!
Cory sigur ti lovishi la cap!Di undi iti vini ideea ca mi-s suparata pi tini?!
Da Elena-iti face si control!Pana la nastere o sa te obisnuiesti cu controalele si nu o sa-ti mai fie asa de urate!
Roxana harnicuta!
Ririan felicitari!!Vi s-a implinit visul!Vai ce baietel rasfatat o sa fie-cu 4 fete roind in jurul lui!!
Sa inteleg ca azi este ziua de nastere a Sabrenei?!Sau n-am ghicit bine?Cine-i cea mai mica ?!
La multi ani sanatosi alaturi mami,tati,surioarele si fratiorul ei!!
Ela.. in 14+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
zozela spune:
quote:
Originally posted by cory3maz
Si eu am vazut ca s-a strambat pagina!
Si cand am vazut mesajul semnat Randunici, mi-am zis ca am pus-o!!!
Bagat la cap observatiile!
Cory esti mortala!Pai daca bagasi la cap-fugi la mesajul cu pricina,da-i edit si apoi fa ce-ti spusei mai devreme!
S-o intapla din cauza ca suntem la pagina 13?!Brr!Paranormal!!
io fata zapauca!!
Ela.. in 14+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
midasnu spune:
mersi ela - eu credeam ca daca esti gravida doar ecografie, ca nu mai au de ce sa se uite in interior.....
Elena 10+