Mamici de Martie-Aprilie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
midasnu spune:
Buna randunici,
cu greu reusesc sa va citesc din urma, eu la serviciu am foarte putin timp pentru forum....incerc totusi sa recuperez!
Inreba cineva la un moment dat de ce nu scriu toate randunicile.... pai mie nu mi se intampla nimic interesant, inca nu am reusit sa ma programez la un doctor, adica am facut ieri o programare pentru vineri, dar am auzit ca de fapt doctorul respectiv este cam aspru cu pacientele, dupa ce nasc, si am decis ca nu ma mai duc la el... astazi o sa ma duc la un altul, are cabinetul aproape de mine ramane sa vad daca are si ecograf...fetele, pentru prima data cand te duci la doctor iti face si control? sau doar ecograf? iti vede uterul la control? eu nu ma pricep deloc la de-astea, doar din auzite (imi este tare urat de control).
Va pup, urez bun venit la randunicile noi, sa aveti sarcina usoara si bebei sanatosi!
multumesc
Elena 10+
cory3maz spune:
Shi FULGA sunt!!!
Am uitat sa atasez la mailu' luuuuung di adineauri un link cu pozici!
Majoritatea sunt cu Boghetele, adik fetele mele (Larisu' si vara-sa, Samaranditza)...sunt atat de atasate una de cealalta, incat toata lumea le striga: "Surioare-verisoare" si multa vreme noii mei vecini au crezut ca sunt mama de doi copii...asta inainte de aparitzia Randunelului din burtik!
Asa ca...vi le prezint pe "Boghetele mele":
http://community.webshots.com/album/560829867FcGZKO
12+ si mamik de Larisik
cory3maz spune:
Buzaul e cu noi...cand are timp de Forum!!!
Ne-ai speriat cu absenta ta indelungata!!!
Midasnule, ti pup frateste, ca esti OK!
Roxana Claudia spune:
Cory - esti asa de ...perfecta! Moaaaaamaaa! Ai reusit in cariera, femeie frumoasa si puternica; facut un copil (cred ca cei mai frumosi ochi pe care i-am vazut la o fetita) hiper-reusit si acum...bb2! Cum reusesti sa impaci job-ul cu Larisik?
Ce zice ea de bb2? Si.....unde este pastravaria aia? Nu de alta dar eu mananc pastrav cat cuprinde...
Cand ma gandeam ca ziceai de mine ca-s cocheta....ma intreci mami! Arati belea!
Roxana 18 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)
aditi spune:
Buna randunici lor vesele si mancaciose dar harnicute foc!Ma bucur sa "vad" ca sunteti bine.
Am fost ieri sa-mi repet analiza de HBs care mi-a iesit pozitiv dar rezult il primesc doar in 10 zile(la Sanepid folosesc, cica, matode mai elaborate). Sper sa iasa bine, altfel...
Dar tot ieri am fost in sfarsit la Eco. Si in sfarsit l-am vazut pe ingerasul meu, am lacrimat putin , normal dar de bucurie : are 36mmm(nu stiu daca e normal sau nu, dr. nu a comentat ca n-ar fi)la 10 sapt si 4 zile, i-am vazut manutele si piciorusele, i-am ascultat inimioara si am vazut-o cum pulsa, vasele de sange si cordonul ombilical foarte vizibil. Spre finalul ecografiei a fost un scump ca ne-a amuzat putin: se tot tragea de cordon cu mainile, dadea din picioare si la un mom. dat a facut un salt "in sus"(poate i se trage de la mama lui care se catara pe munte cand avea el 3 sapt. ) Am ras cu pofta , nu pot sa cred ca am asa o minune in mine.Abia astept sa-l simt. Sa dea Domnul sa fie bine pana la capat si la fel de jucaus.
Ramnane de vazut ce se intampla dupa rezult. analizei. Mi-e groaza sa mai merg la alte analize.
Aditi10 sapt 5 zile
ririan spune:
Buna fetelor!Incep prin a cere scuze ca am absentat,cu toate ca nu prea cred ca mi-a simtit cineva lipsa,dar astazi am intrat sa impart cu voi bucuria a doua evenimente:fetia mea micuta implineste 3 anisori si astazi cand am mers sa-mi fac TT AM AFLAT CA....URA!CARUCIOR ALBASTRU!
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!15
Kya spune:
Ririan ma bucur tare pentru tine ca ai si un cavaler
Fetitele sunt niste bomboane, frumusele fok! Sa-ti traisca!
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ririan spune:
Multumesc mult KIA ,si eu sper sa ai parte numai de bucurii alaturi de ingerasul tau,sarcina usoara in continuare!
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!15
Clabuc spune:
Ririan,
FELICITARI!!! Bravo scumpa mea, ce mult ma bucur ca fetitele tale dulci vor avea si-un fratior. Ce mult ma bucur pentru voi. Si eu merg vineri la control impreuna cu sotul care vrea sa vada puiutul (pentru prima data "live") si, poate avem noroc sa aflam ce e. Eu cred ca baietel, dar sa vedem daca vrea si el sa ne arate. Voi avea 14 sapt + 5 zile, oare o fi prea devreme sa vada ce e?
Felicitari inca o data si va pup mult!
Laly 14+
http://community.webshots.com/album/560819757dkYfHC
underqueen spune:
felicitari, Ririan!
eu am mers azi la medicul de familie, care ma cunoaste de mica. m-a intrebat de eco, ce s-a vazut, si a zis ca pune pariu ca o sa am o fetita , nu un baietel, cum s-a vazut la eco. mai am o prietena care e tot la ea si despre ea zice ca o sa aiba baietel, desi la eco de 30 si ceva de saptamani s-a vazut clar ca e fetita. acu' nush ce sa cred...faza e ca acum 18 ani, cand mama era insarcinata cu fratele meu la fel a "prevazut" ca va fi baietel...oare are puteri paranormale?!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 17+