Mamici de Martie-Aprilie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Kya - si eu tot pe acasa ma bibilesc. Mai putin cand e vorba despre par. Acolo am o stilista. De obicei ma apuca economia taman cand este vorba despre mine. Asa ca ma ingrijesc acasa. Cand imi iau inima-n dinti sa merg la un tratament la cosmetica ma simt tare bine...dar asta se intampla f rar. Sunt fericita daca rup frantura din timp pentru sufletul meu chiar si acasa.

Roxana 17 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

quote:
Originally posted by mihutza11

saru'mana mult!
sa vedem cum merge!

Mihaela 14+
pozici

Merge mergeee!!!

Ela.. in 14+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

facui Ela, facui din prima...
nu imi pica fisa cu url = "adresa"

Mihaela 14+
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by zozela

Kyyyaaa!!Imi era dor de tine mamica ocupata!!Tu cand mergi la eco?Deci Sanziana Claudia ramane?!
Eu merg la eco pe 05 Oct.!Numai am rabdaree!

Ela.. in 14+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Nu scumpa mea, ramane doar "Sanziana". Am decis ca ai nostrii copii vor avea doar un singur nume. Dar sa vedem daca nu vrea sa ne faca "Victor" vreo surpriza si sa-si prezinte putzulica...

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Facusi bine Miha!
Kya si noi tot un nume vrem pentru BB. Imi place si Victor-dar Sanziana-e absolut fantastic!!

Ela.. in 14+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Mihutza-mamitza, mare pisicher de bebe ai! Nu l-ai vazut si cum radea in pumni ca stateau atatea perechi de ochi cu speranta ca se cracaneaza :)) Sa va traiasca jucausul!
Clau, sper sa poti dormi pana simbata! Iti tin pumnii in continuare!
Cory, m-am uitat, super-familie, super-sotz-sa iti traiasca familia Nicolette!, da nici unu nu sta asa frumos tolanit si cu buburuza in brate si... nu mai zic nimic ca ma ia mami papacioasa la suturi de nu ma vad! Mami, contez pe umorul tau
Off Roxana, nu prea incurajante povestirile tale uneori. Si eu sper din suflet sa ne permitem menajera la bb2. Ma bucur mult ca ti-ai mai revenit si ca te bagi la actiuni care te invioreaza. Fortza si optimismul fie cu tine!
Kya :) cucu-bau! bine ca esti bine. Sanatate in continuare la toata familia! Traiasca Sanziana!
Zoze, multumim pt pontul cu url! Nu modific nimic acum ca tocmai simt ca lesin. Vad peet negre

sovi 9+
http://community.webshots.com/album/560779944thEVjK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Tu fetelor, eu chiar nu apuc sa dau de capat cu cititul. Si piticul ma tine in priza, cand e treaz, iar cand doarme, abia mai apuc si eu sa fac ceva de mancare si un pic de curatenie...Dar tot nu reusesc sa fac casa sa straluceasca. Mereu este ceva de facut...Bun venit noilor burticute! Sarcina usoara si bebei sanatosi!

No, va pup, ca ma intorc la treaba!

Mami 11+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna, randunici! doamne, ce-ati mai ciripit... eu trebuie sa-mi pregatesc lectiile mai ceva ca elevii, asa ca nu am prea mult timp...fug sa platesc lumina si revin.

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Sovi pai daca e berbecutz cred ca in sinea lui e mandru foc de pozna pe care a facut-o... daca e asa de acum, iti dai seama ce o sa faca cand o sa dea ochii cu noi

Clau cred ca macar tu o sa ai noroc sambata sa vezi ce ai acolo, eu una asa sper. hai ca nu mai e mult!

Maria bafta cu lectiile si piticii!

Mihaela 14+
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Randunici haioase si burticoase,

1. No bine, mai CristinelGoji, ca ti-ai mai adus aminte ca existam!!! Urma sa trag un urlet: unde-ai disparut???

2. Underqueen, zisa si Maria de Moinesti, eu iti motivez absenta cu multa intelegere!!! Si eu am fost in pielea ta, adik cadru didaktik!!!

3. Roxana-Claudia, nu-tzi mai strika okii...rezolva altfel!!! Mai bine strici niste kastroane sau le vajai pe langa urechea de sotz!!!
Cred ca e cazul sa mai dai o tura pe la hair-stilist, sa-ti ridici nivelul de optimism!

4. Zozelina, deci nu erai suparata pi mini!!! Ci usurari, ci confort, ci ghini!!!

5. Kya, bine ca esti bine!!! Ca ai vazut ca stolu' ti-a dus doru'! Am crezut ca ai plecat peste noua mari, peste noua tari, de dor de Ulisse!

6. Sovieticutzo, deci ai intrat la o idee buna rau, da' fixa!!!

7. Naty, mai respira, mai respira!!! Stiu ca esti in alergare cu toate cate ale ai pe cap...da' mai fa-ne o vizita, sa-ti intarim moralu'!!!

La restu'de randunici nenominalizate si rabdare pana tura-aviatoare, cand voi avea ceva de zis!!!

12+ si mamik de Larisik

Mergi la inceput