Mamici de Martie-Aprilie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

quote:
Originally posted by cory3maz

Intrebare-intrebatoare pentru Zozelina:

esti, cumva, suparata pe mine??? din vro pricina???
eu simt ca da!!! Da' unde-am greshit, ca sa dreg busuiokul!!!

cory3maz
11+ si mamik de Larisik

Di sheeee?!!! Nuuuuu!!Cum iti veni ideea?!

Ela.. in 14+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihutza11
Zozelina daca nu stam acolo in zona tot olteanca sunt?

Bineinteles!!

Ela.. in 14+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

la randunici!

Imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult, dar am avut o groaza de treaba si nu prea am mai putut sa stau pe net. Iar voi aveti un spor la scris, mama-mama.

randunicilor care mi-au dus dorul!

Vestile mele sunt ca mi-am luat si analizele de la culturi, si sunt beton! Atat de sanatoasa nu cred ca am mai fost de mult. Noroc cu bebecicul!
Urez si eu bun venit randunicilor noi mamici. Oana felicitari pentru printesica.

Eu mai am de asteptat o saptamana, si pana atunci visez tot felul de chestii ciudata: aseara am visat ca venise dr acasa sa-mi faca ecografia, si dupa ce a cautat-o mult, mi-a spus ca e fetita.
Acum cateva zile sotul meu a visat ca s-a dus la primarie sa ia certificatul copilului - era tot fata si o chema Sanziana Claudia (al doilea nume nu stiu cine il pusese ca noi l-am stabilit doar pe primul)

mami_papatot te invidiez pentru burtica. A mea e inca mititica, si vreau si eu sa fie mai mare. E adevarat insa ca in ultimele zile a inceput sa creasca cu furie... Asa ca ajungem si noi acolo! La capitolul kilograme am plecat de pe la vreo 68-69 si am ajuns pe la 72. Asta la 1.72 inaltime. Hai ca parca nu stam chiar atat de rau, nu? Doar celulita ma termina de foarte multa vreme.

Gata hai ca m-am lungit prea mult, si pana termin eu de scris postul asta, voi sunteti deja la alt capitol

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

acum sa fiu sincera, am locuit si acolo (in Craiova) vreo 2 ani ... ne-am tot plimbat noi prin tara...asa ca la noi nu e mult sa o luam din loc...desi acum cu bebic e mai greu...

Nu stiu cat de olteanca sunt eu, dar bebe iese "praz bobinat" sigur!

Mihaela 14+
http://community.webshots.com/user/mihutza11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Randunici - incepe targul joi! Planuim de-o intalneala?

Eu azi gata m-am decis sa imi iau iarasi menajera ca nu mai pot! Am intrat intr-o depresie urata, iar oboseala cumulata in timpul zugravelii mi-a accentuat starea. Dupa 2 zile de plans continuu, oki umflati si ganduri negre ma ridic din nou si o iau de la capat. Ofe greu e cu 2 bebici apropiati asa ca varsta. La pranz ma apuc sa fac un Musuroi de Cartita ca ma simt bine cand prajituresc, iar cand bebe se culca incep operatiunea mani-pedi.

Roxana 17 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Uite vezi, iar nu pot sa ma tin de treaba pentru ca vorbesc cu voi!!
Eu o sa ajung la targ vineri dupa-masa sau sambata dimineata. Abia astept sa merg!!!!

Roxana tare mult imi place mie cum gandesti! Ia-ti o menajera - ceea ce conteaza e sa ne facem viata mai usoara. Si sa nu te mai vad cu ochii umflati de plans, CLAR? Iar cu mani-pedi m-ai terminat. Foarte bine gandit mamico! Eu diseara am planificat o masca si poate o manichiura. La cosmetica nu prea am timp sa ajung, dar pot sa ma bibilesc eu acasica!

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Kyyyaaa!!Imi era dor de tine mamica ocupata!!Tu cand mergi la eco?Deci Sanziana Claudia ramane?!
Eu merg la eco pe 05 Oct.!Numai am rabdaree!

Ela.. in 14+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Kya felicitari pt analizele beton. Sa o tii tot asa!

Mihaela 14+

Mergi la inceput

Zozelina cum imi pun si eu in loc de link-ul cu poze ceva scris de mine, adica cum ai tu Photos?
mersic!

Mihaela 14+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihutza11

Zozelina cum imi pun si eu in loc de link-ul cu poze ceva scris de mine, adica cum ai tu Photos?
mersic!

Mihaela 14+

Edit:Mergi la profil personal,iar in drepta-jos la semnatura,scrii: [ url = " adresa " ] cuvantul [ /url ] fara spatiile pe care le-am lasat eu!!Succes!

Ela.. in 14+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

saru'mana mult!
sa vedem cum merge!

Mihaela 14+
pozici

Mergi la inceput